zdrowywariat 522 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Włączyłem i jest to miłość od pierwszego wejrzenia, jeśli ktoś szuka rozwałki z humorem w pięknej grafice i krwią bryzgającą dookoła to dobrze trafił. Jeśli ktoś chce sobie postrzelać do zombiaków, nazistów i nie tylko to niech bierze od razu dwupak. Na razie jestem zachwycony, czysty fun. Dodam, że gry kosztują grosze. Najpierw Huntdown mnie zachwycił, teraz Cannoli, a przecież już 13 lutego wychodzi kozacko zapowiadające się Guns of Fury, z którym wiążę duże nadzieje. To tyle, a teraz wracam do gry. Trailery pierwszej i drugiej części: 1 Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Dodałem do backloga, bardzo fajnie wygląda ta gierka i nie wygląda, żeby się nudziła po godzince grania jak większość tego typów gier mnie męczyła. 1 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 8 lutego Autor Opublikowano 8 lutego (edytowane) 2 godziny temu, oFi napisał(a): Dodałem do backloga, bardzo fajnie wygląda ta gierka i nie wygląda, żeby się nudziła po godzince grania jak większość tego typów gier mnie męczyła. Po części jest trochę monotonna, ale chce się grać, bo przyjemnie się rozwala adwersarzy, wczoraj doszedłem do ostatniego szefa. Nie jest to hit na miarę Huntdowna, ale na pewno lepsze to, niż ostatnie żółwie itp. gry. Piszę o jedynce, bo ponoć sequel jeszcze lepszy. Edytowane 8 lutego przez zdrowywariat Cytuj
XM. 11 299 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Przeszedłem obie parę lat temu. Na początku jest zajawka, piękna grafika, potem multum wkurwiajacych motywów ze starych gier z tego gatunku. Można przejść i nic więcej Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego 3 godziny temu, zdrowywariat napisał(a): Po części jest trochę monotonna, ale chce się grać, bo przyjemnie się rozwala adwersarzy, wczoraj doszedłem do ostatniego szefa. Nie jest to hit na miarę Huntdowna, ale na pewno lepsze to, niż ostatnie żółwie itp. gry. Piszę o jedynce, bo ponoć sequel jeszcze lepszy. Wymaksowanie żółwi mnie okropnie wymęczyło Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 8 lutego Autor Opublikowano 8 lutego 49 minut temu, oFi napisał(a): Wymaksowanie żółwi mnie okropnie wymęczyło Nie ukończyłem. To są krótkie gry, jedna na dwa wieczory, ale jestem ciekaw, jaki jest sequel, dziś rozwalę szefa z jedynki, więc coś w sobie ma. Mimo to dalej niekwestionowanym nr1 jest dla mnie Huntdown. Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 9 lutego Autor Opublikowano 9 lutego Przeszedłem obie części, sequel o oczko lepszy. Dobrze się bawiłem Cytuj
Luqat 994 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego W dniu 8.02.2025 o 19:13, XM. napisał(a): Przeszedłem obie parę lat temu. Na początku jest zajawka, piękna grafika, potem multum wkurwiajacych motywów ze starych gier z tego gatunku. Można przejść i nic więcej Jakie to motywy? Jak ktoś jest zainteresowany, to obie części wskoczyły na promocję na Switcha do 23go lutego. Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Na psn store również przecenka. Zaopatrze się w jedynkę, zobaczę czy mi siądzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi