jimmy 1 605 Opublikowano czwartek o 08:19 Opublikowano czwartek o 08:19 Chinole jak to chinole, mistrzowie kopiowania, ale bez tego błysku geniuszu. Gameplay dużo rozjaśni, fajnie że jutro. Cytuj
Szermac 3 050 Opublikowano czwartek o 08:58 Opublikowano czwartek o 08:58 Tarmosi siusiaka ten trailer nie powiem Cytuj
Pupcio 19 125 Opublikowano czwartek o 09:16 Opublikowano czwartek o 09:16 O, jednak chinole potrafią zrobić ładną babę a przy tym tak żeby nie wyglądała z generatora bab. Chyba najlepsza gierka z tego pokazu Cytuj
XM. 11 282 Opublikowano czwartek o 09:36 Opublikowano czwartek o 09:36 Godzinę temu, jimmy napisał(a): Chinole jak to chinole, mistrzowie kopiowania, ale bez tego błysku geniuszu. Gameplay dużo rozjaśni, fajnie że jutro. W dzisiejszych czasach przyjmuje z otwartą buzia rzemieślnicze, ale bardzo dobre gry. Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano czwartek o 12:22 Opublikowano czwartek o 12:22 Ja to ogram chociażby dla 30 godzin monologu panny English. 1 Cytuj
Hanza71 41 Opublikowano czwartek o 12:53 Opublikowano czwartek o 12:53 3 hours ago, ASX said: Modern London Cytuj
SnoD 2 401 Opublikowano czwartek o 14:00 Opublikowano czwartek o 14:00 Myślę, że w zeszłym roku chinole wystarczająco się wykazali, że potrafią robić dobre gry. Czasy fake trailerów na kradzionych assetach chyba już przeminęły Cytuj
Snake_Plissken 955 Opublikowano czwartek o 18:46 Opublikowano czwartek o 18:46 Po zwiastunie i dodatkowo po tym co przeczytałem na blogu PlayStation tytuł wjeżdża day one Super by było gdyby premiera była w tym roku! Cytuj
Szermac 3 050 Opublikowano czwartek o 19:04 Opublikowano czwartek o 19:04 Z tą premierą w tym roku mogą być ciężary, ale kto wie, kto wie. Też bym chciał. Cytuj
Shen 10 159 Opublikowano czwartek o 19:10 Autor Opublikowano czwartek o 19:10 Pisali coming soon Cytuj
Patapon 59 Opublikowano czwartek o 19:55 Opublikowano czwartek o 19:55 Zdaje się, że widziałem motorek. Cytuj
SnoD 2 401 Opublikowano czwartek o 21:02 Opublikowano czwartek o 21:02 1 godzinę temu, Shen napisał(a): Pisali coming soon Jeżeli pisali, że inspiracją jest m.in. Stellar Blade z zeszłego roku, to nie wiem czy bym stawiał nawet na 2026. Chyba, że to tylko taki marketingowy bełkot poprzez przypięcie się do innej dobrze przyjętej gry. Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano czwartek o 21:18 Opublikowano czwartek o 21:18 18 minut temu, SnoD napisał(a): Jeżeli pisali, że inspiracją jest m.in. Stellar Blade z zeszłego roku, to nie wiem czy bym stawiał nawet na 2026. Chyba, że to tylko taki marketingowy bełkot poprzez przypięcie się do innej dobrze przyjętej gry. A poszukaj https://wccftech.com/tides-of-annihilation-qa-2026-tentative-launch-30-hours-light-rpg-elements-exclusive-screens/ Odpowiedź: Nie inspirowali, ktoś tak napisał (nie oni), bo Stellar wyszedł niedawno, a babka też urodziwa w przeciwieństwie do wielu innych gier ostatnio. Gra nie została też zapowiedziana wczoraj, tylko znacznie wcześniej, bo na GC 2024. Było to wewnętrzne Q&A. Aha oczywiście to nie jest gra na 2025, to się zgadza. Cytuj
ogqozo 6 647 Opublikowano czwartek o 23:17 Opublikowano czwartek o 23:17 Chyba pierwszą porządną chińską grą SINGLOWĄ na konsole, jaką pamiętam, było FIST: Forged in Shadow Torch z 2021 roku. Swoją drogą, to nie wiem, czemu nigdy nie widziałem by ktokolwiek o niej mówił, recenzje miała przyzwoite, wyszła na wszystko, w tym Switcha, cena dość niska. Oczywiście był to widoczny zlepek na zasadzie "ok, dajmy wszystko co powinno być w gatunku", ale nie znaczy, że źle wykonany. W ostatnich latach, wiele firm naraz uznało: "kurde, ogromna część całego rynku gier to Chiny, czemu by nie robić chińskich gier AAA", ale myślę, że to zdanie ma też drugą stronę. Otóż skoro takie masy Chińczyków, kupujące wszystkie zachodnie (i japońskie!) hity AAA na peceta w tak ogromnej liczbie, już są tak wielkie - to pewnie nagle nie urosną. O ile Wukong był pewnym fenomenen pioniera, był przyjęty jako święto, to te wszystkie teraz zapowiadane produkcje nie będą mogły wszystkie naraz być numerem jeden. Pojawi się konkurencja, a wraz z nią, nieunikniony zawód - ludzie nigdy nie kupują wszystkiego, czas i portfel nie rosną od wzrostu podaży. Co to jasno znaczy - jakaś część z tych gier wtopi masę kasy. I zobaczymy, jak wtedy wydawcy będą reagować w dalszych latach. Takie wahadło jest częste w historii. Jest "boom" na coś, wszyscy się rzucają na to... za jakiś czas z tego właśnie powodu jest przeciwieństwo boomu. W przypadku gier, gdzie klienci potrafią być bardzo bezlitośni, a produkcja AAA trwa bardzo długo i trudno przewidzieć stan końcowy na początku, prowadzi to często do ogromnych strat, co z kolei wywołuje wielkie zmiany trendów. Chińczycy teraz są na tym wczesnym etapie, ale to jeszcze nic nie mówi, co na dłuższą metę jest możliwe. Może za 20 lat Chiny będą dominować developerkę gier, a może będą małym graczem. (Kurde, jak zacząłem pisać to zdanie to sobie pomyślałem: hm, Jarek, myślisz że ile generacji konsol jeszcze zobaczysz za swojego życia, żeby w ogóle zweryfikować co się stanie naprawdę? Ile cyklów developerki gier AAA? Ze trzy to niezły typ over/under?). Cytuj
ASX 14 848 Opublikowano piątek o 06:19 Opublikowano piątek o 06:19 Można już robić preordery na Xboxy https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/tides-of-annihilation/9PB10QR8G3KM/0010 Cena 102 zł Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano piątek o 06:24 Opublikowano piątek o 06:24 Gameplay Fajne, jak na 102 złote (to price bug będzie). Ukradli UI z FF XVI lol. vs Cytat Here's some context. This game and Black Myth: Wukong are two projects invested in by Tencent, and there were different expectations set on these two projects. Black Myth: Wukong targeted the Chinese market, but for this project, we targeted a Western audience, so we chose the Arthurian legends. Wymagania należy stawiać po tym gameplayu wysoko 2026/ może 2027, ale poziom Wukonga to minimum. Cytuj
Szermac 3 050 Opublikowano piątek o 06:46 Opublikowano piątek o 06:46 Ukradzione wszystko od wszystkich xD Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano piątek o 06:47 Opublikowano piątek o 06:47 Teraz, Szermac napisał(a): Ukradzione wszystko od wszystkich xD Jebane chinole xD Cytuj
Jukka Sarasti 485 Opublikowano piątek o 06:51 Opublikowano piątek o 06:51 Wygląda to trochę tak, jak chciałem, żeby wyglądała walka V w DMC V. Cytuj
Pupcio 19 125 Opublikowano piątek o 07:00 Opublikowano piątek o 07:00 12 minut temu, Szermac napisał(a): Ukradzione wszystko od wszystkich xD Nawet brak odbić w lustrach w 2025 jak u innych Mi się podoba, kiedyś może uda się ograć jak nie zapomnę Cytuj
Pix 1 070 Opublikowano piątek o 07:26 Opublikowano piątek o 07:26 Skojarzenia ze stellar blade mocne. Same cycate niunie, zniszczony świat, nawet jakaś gówniara w roli przydupasa głównej bohaterki tak samo jak w przygodzie Ewki. Pewnie się ogra, bo brakowało przez długi czas takich tytułów, ale liczę, że chińczyki w końcu zaczną coś sami wymyślać, a nie tylko zrzynać wszystko od wszystkich. Cytuj
messer88 6 829 Opublikowano piątek o 07:31 Opublikowano piątek o 07:31 Nie mam problemu że dużo "zapożyczeń" z innych gier o ile całościowo będzie fajnie, a walka na tym trailerze wygląda przyjemnie. 1 1 Cytuj
Bzduras 13 055 Opublikowano piątek o 07:34 Opublikowano piątek o 07:34 Otóż to, jak wyjdzie fajna giereczka to co mnie obchodzi czy sami wymyślili UI czy spisali od kolegi tak żeby facetka się nie kapnęła. Ma się w to dobrze grać. Chociaż na tym dłuższym gameplayu czuć troszeczkę drewniaczka, ale przynajmniej nie jest to kolejny bezjajeczny soulslike. Cytuj
smoo 2 310 Opublikowano piątek o 07:42 Opublikowano piątek o 07:42 Różnica w grafie miedzy grą a przerywnikami jest zauważalna. To było wiadome, z tego silnika i sprzętów cudów się już nie wyciśnie. Poza tym sama rozgrywka wygląda na powrót do cinematic experience, a walka press X to awesome. Hajpik opadł, chociaż potencjał jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi