XM. 11 282 Opublikowano piątek o 07:44 Opublikowano piątek o 07:44 Wygląda jak dmc6 z baba - day1. Cytuj
Redmitsu 1 011 Opublikowano piątek o 07:46 Opublikowano piątek o 07:46 (edytowane) FFXVI x Stellar Blade Ciekawe czy trend Chińczyków do robienia kopii gier będzie udany - narazie zapowiada się fajnie ale obyśmy nie rzygali tym samym za 5 razem Edytowane piątek o 07:47 przez Redmitsu Cytuj
Bzduras 13 055 Opublikowano piątek o 07:50 Opublikowano piątek o 07:50 38 minut temu, Redmitsu napisał(a): obyśmy nie rzygali tym samym za 5 razem Branża przeżyła ponad dekadę gierek, gdzie podstawą jest atak, atak, unik, unik, stamina out i za filar więc te kilka chińskich gierek raczej jej nie zniszczą. 2 Cytuj
Shen 10 159 Opublikowano piątek o 12:14 Autor Opublikowano piątek o 12:14 W tej cenie to biore day1. Pewnie gierka bedzie krótka. Cytuj
jimmy 1 605 Opublikowano piątek o 12:55 Opublikowano piątek o 12:55 Myślę że to jakiś price bug jednak Cytuj
Luqat 993 Opublikowano piątek o 13:03 Opublikowano piątek o 13:03 Niby tanio, ale zamrażać te pieniądze na nie wiadomo ile czasu? To może wyjść dopiero za rok, skoro nawet nic się nie zająknięli na ten temat. Cytuj
XM. 11 282 Opublikowano piątek o 13:12 Opublikowano piątek o 13:12 Ściągnie dopiero przy premierze hajs. Cytuj
Bzduras 13 055 Opublikowano piątek o 13:17 Opublikowano piątek o 13:17 Nie, to nie jest preorder, to jest do kupienia od razu. Coś tam się musiało srogo pomieszać na backendzie. edit: zresztą już ściągnęli ze sklepiku, nie da się kupić w tym momencie. Cytuj
Snake_Plissken 955 Opublikowano piątek o 14:38 Opublikowano piątek o 14:38 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Gameplay Fajne, jak na 102 złote (to price bug będzie). Ukradli UI z FF XVI lol. vs Wymagania należy stawiać po tym gameplayu wysoko 2026/ może 2027, ale poziom Wukonga to minimum. Te 11 minut wystarczyło bym utwierdził się w przekonaniu, że gierka wjedzie day one! Design mi pięknie siada. Opcja z wachlarzem rycerzy przypomina mi też, poza FF XVI, które uwielbiam - Folklore. OST w starciu Mordred wręcz wyborny, no i liczę, że jakieś ciuszki na zmianę będą! Cytuj
Patapon 59 Opublikowano piątek o 14:44 Opublikowano piątek o 14:44 (edytowane) Chińczycy zrobią to czym miał być Forspoken. Może Sonka weźmie trochę drobnych z sakwy i dopracują gierkę jak Stellarka. Edytowane piątek o 14:45 przez Patapon Cytuj
Szermac 3 050 Opublikowano piątek o 14:46 Opublikowano piątek o 14:46 1 minutę temu, Patapon napisał(a): Chińczycy zrobią to czym miał być Forspoken. Może Sonka weźmie trochę drobnych z sakwy i dopracują gierkę jak Stellarka. Sony tego nie wydaje, więc nie. Pomagają devom od Lost Soul Aside, może Ci się pokićkało. Cytuj
Snake_Plissken 955 Opublikowano piątek o 15:03 Opublikowano piątek o 15:03 17 minut temu, Patapon napisał(a): Chińczycy zrobią to czym miał być Forspoken. Może Sonka weźmie trochę drobnych z sakwy i dopracują gierkę jak Stellarka. Forspoken gameplayowo to wspólny ma tylko widok zza pleców - walka jest zupełnie inna, no i jest jeszcze otwartym światem. Cytuj
Patapon 59 Opublikowano piątek o 15:23 Opublikowano piątek o 15:23 36 minut temu, Szermac napisał(a): Sony tego nie wydaje, więc nie. Pomagają devom od Lost Soul Aside, może Ci się pokićkało. Przecież Stellar był zapowiedziany na wszystko i wyglądał jak potworek. Dopiero później Sonka wzieła pod swoje skrzydła. Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano piątek o 15:28 Opublikowano piątek o 15:28 22 minuty temu, Snake_Plissken napisał(a): Forspoken gameplayowo to wspólny ma tylko widok zza pleców - walka jest zupełnie inna, no i jest jeszcze otwartym światem. Gdyby w Forspoken zmienili postać główną i poboczne na przyjemniejsze dla oka, uszu i duszy, to z 6/10 zrobił by się "hit" na miarę innych gier 7/10, bo sama rozgrywka (głównie walka i system poruszania się) była mega przyjemna (ale grałem tylko demo). Cytuj
Wredny 9 925 Opublikowano piątek o 16:14 Opublikowano piątek o 16:14 Godzinę temu, Patapon napisał(a): Chińczycy zrobią to czym miał być Forspoken. Nie no z Fospoken to nie ma nic wspólnego - ewidentnie pojebało Ci się z Lost Soul Aside. Cytuj
messer88 6 829 Opublikowano piątek o 16:45 Opublikowano piątek o 16:45 Movement był bdb w forsraken, też mi się to w demie podobało. Za to cała reszta już słabo. Cytuj
creatinfreak 3 910 Opublikowano piątek o 17:40 Opublikowano piątek o 17:40 Rozwalone miejscówki jak w stellar, babki i moce jak w jakimś finał fantasy + walka przypominając dmc....dodałem do wishlisty j będę bacznie śledzić bo wygląda to zacnie. Cytuj
Snake_Plissken 955 Opublikowano piątek o 17:40 Opublikowano piątek o 17:40 Forspoken ma ten problem, że o ile movement, walka, eksploracja dają radę - tak pusty, ale to naprawdę pusty, duży świat mocno rozczarowuje. Co z tego, że widoki nawet dają radę, jak tam nie ma co robić. Porobi się znaczniki, które trochę role świata rozbudowują, ale zostaje tylko zbieranie skrzynek jak w Assasynach. Questów pobocznych to tam prawie nie ma, a wątek główny niektorzy kończyli w 10 godzin. I zgodzę się z tym, bo jak się zrushuje grę, to w tyle jest się wstanie skończysz - chaptery mają po 2-3 misje Po ograniu tego tytułu miałem wrażenie, że za kwestie walki, eksploracji odpowiadali japończycy, a Zachód robił tą grę z checklistą DEI Cytuj
ogqozo 6 647 Opublikowano piątek o 18:53 Opublikowano piątek o 18:53 Ostatnio włączyłem Forspoken, bo kurde, jednak Square-Enix leży mi jak nic całe życie, jestem ostatecznie sporym fanem FF XV, menusy ładne... Po dłuższym pograniu, spodoba mi się może bardzo, jak niejedna krytykowana gra tej frimy? Kurde, przy rzadko której grze tak miałem uczucie "stary, co ty robisz, grasz w to bo jest w Plusie, niby za darmo, ale przecież czasu poświęconego na wkręcanie się w tę grę nikt ci nie odda". Strasznie dużo jest gadania po nic, i ogólnie mało mięsa, żeby się zacząć w to wkręcać. Jednak jak Square-Enix próbuje robić "współczesnego hita odchodzącego od RPG na rzecz istotnych trendów podobających się dziś ludziom", to nigdy im to nie idzie lol. Od czasów Bouncera, czy jak się nazywała ta ich współtworzona bijatyka na PSX-a... Erhgheiza. Kurva, po prostu róbcie że się rzeczy dzieją w grze jak zawsze, a nie dawajcie masy chodzenia powoli i słuchania jak postać rozmawia ze swoim niewidocznym-ale-gadającym-kompanem, ile tego można w grach, to nieustanne przerywanie, po to by posłuchać tekstów z telewizyjnego filmu dla młodzieży z lat 90. Forspoken wydaje się idealną grą dla osób, które uważają, że najlepszą częścią Fajnala Rimejka jest Chadley. Gra z ambicją hamburgera. 1 Cytuj
Square 8 937 Opublikowano piątek o 21:42 Opublikowano piątek o 21:42 Jeżeli gra rzeczywiście będzie tym co na tych materiałach to zapowiada się wyśmienicie. Oddalanie się kamery w walce przypomina ujęcia z greckich God of Warów, podoba mi się. No i otwieranie skrzynek żywcem wyjęte ze Stellar Blade, więc jednak się inspiruje. Cytuj
Bzduras 13 055 Opublikowano piątek o 21:56 Opublikowano piątek o 21:56 Jedynie liczę, że główna bohaterka zna trochę umiaru i zamknie mordę podczas rozgrywki, bo te komentarze do każdego ruchu już na filmiku irytują. Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano piątek o 22:01 Opublikowano piątek o 22:01 Już widzę te mody na mutowanie młodej. Ceny dalej nie zdjęli? Czy może to jednak nie błąd, ale to się kupy nie trzyma, z jakiego powodu niby to ma kosztować 22 dolce. --- Zdjęli już - price bug Cytuj
ogqozo 6 647 Opublikowano piątek o 22:11 Opublikowano piątek o 22:11 Z żadnego, ktoś próbował być pierwszym Chińczykiem któremu się uda wrzucić grę AAA na storefront, początki były ciężkie. Mi nie działa, i od wielu godzin nie słyszałem, by komuś działało. O czym tu mówić, data wydania 5 lutego 2025 nie była prawdziwa, cena 20 dolarów za grę wyglądającą prawie jak duża produkcja też nie. Nie był to nawet preorder, tylko gotowy produkt do ściągnięcia (300 MB, o dziwo niedziałające). Jak ktoś kupił, to podziwiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi