Rtooj 1 722 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Idealnie, ta sama mechanika, inne podobieństwa do Returnala, to będzie gra roku. Tylko logo do kitu. Edytowane 15 godzin temu przez Rtooj Cytuj
agst 146 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Po ograniu Returnal to można tylko powiedzieć jedno o tej grze - day one, bez dyskusji. 1 Cytuj
Square 8 916 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wpis na blogu https://blog.playstation.com/2025/02/12/announcing-saros-the-next-game-from-housemarque-coming-2026/ Od startu zapowiada się grubo https://en.m.wikipedia.org/wiki/Saros_(astronomy) Cytuj
XM. 11 280 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Srakos goty, aż jest ochota wrócić do returnalka. Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Dowiozą gameplay, ale niepodrabialnego klimatu Returnala już niekoniecznie. Cóż, czekam na coś więcej. Cytuj
Szermac 3 035 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Szkoda szczempić ryja, to będzie sztos. Liczę na pokręcone motywy fabularne jak w Returnalu. O reszte nie ma się co martwić. Cytuj
XM. 11 280 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Dowiozą gameplay, ale niepodrabialnego klimatu Returnala już niekoniecznie. Cóż, czekam na coś więcej. Ja bynajmniej nie oczekuje klimatu returnalka tylko czegoś nowego, a muza w trailerze wyjebista. Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Z drugiej strony lepsze nowe IP niż na siłę sequel Returnala który jest dziełem kompletnym. Cytuj
Patapon 54 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Chociaż facet o właściwej karnacji, a nie baba i w dodatku w kwiecie wieku. 1 Cytuj
Rtooj 1 722 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wszystkie przesłanki świadczą że będzie lepiej niż w returnalu. Mam nadzieję że gameplay jednak w 1 połowie roku. No i to może być gra dla której trzeba się będzie przesiąść na ps5 pro. Cytuj
Paolo de Vesir 9 469 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ciekawi mnie jaki twist gameplayowy wprowadzą aby uniknąć uczucia grania w reskin Returnala. No strasznie boli ten brak chociaż fragmentu rozgrywki. Cytuj
KrYcHu_89 2 524 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 28 minut temu, Rtooj napisał(a): Idealnie, ta sama mechanika, inne podobieństwa do Returnala, to będzie gra roku. Tylko logo do kitu. No coś tam lekko pozmieniali, będzie więcej perma progresu, dla mnie spoko. Oby był system usypiania runa dla matek od początku, a nie jak wszyscy przejdą. Cytuj
Rtooj 1 722 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Większy perm progres to zawsze jeszcze więcej radości z gry, jedyne co muszą zrównoważyć to by gra zawsze była wyzwaniem a łatwość znowu była spowodowana doświadczeniem a nie ulepszeniami. Cytuj
Donatello1991 1 485 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Najważniejsza zapowiedz od premiery Returnala. Cytuj
Rotevil 133 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jak usłyszałem to charakterystyczne udźwiękowienie, to już wiedziałem, że to nowa gra od twórców Returnala, nie mogę się doczekać Cytuj
mario10 577 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Skojarzyło mi się z Pitch Black i potworach, które wychodzą przy zaćmieniu słońca. Edytowane 2 godziny temu przez mario10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi