Skocz do zawartości

PSX EXTREME 330

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezes nie śpi by spać mógł ktoś. :D

Mobilne granie A.D. 2025 - brzmi ciekawie.

Silver gaming – granie po pięćdziesiątce oraz (Nie)szczęśliwe zakończenia - nawet bardzo ciekawie.

Po cichu liczyłem że idąc za ciosem dostaniemy kolejny świetny tekst o kolejnym świetnym Finalu. Nie wszystko od razu Pany, numer znów upchany dobrym towarem, czyli standard. image.png.2da1d6f1679f08bbc744905f5b2f06ca.png

Opublikowano (edytowane)

Stallone vs Schwarzenneger będzie pierwszym artykułem, który przeczytam. Aczkolwiek mam jakieś deja vu, jakbym niedawno czytał podobny artykuł w PE.

Tekst o heavenly sword zawsze w cenie, tylko czy dowiem się z niego więcej niż z recki w PS3 Extreme?

Edytowane przez Grześ
Opublikowano

Granie po pięćdziesiątce? A co tak skromnie, nie lepiej kupić dwusetkę albo od razu połówkę? :)

A tak serio to świetna okładka. Ciekawych tematów jak widać nigdy wam nie brakuje. Szóstego melduje się w saloniku prasowym.

Opublikowano

Czy tekst o Heavenly Sword zwiastuje zapowiedź remastera? Byłoby miło.

Fajnie, że Split Fiction się załapało na premierową recenzje.

SM2 w wersji PC? Wiem, że głośny tytuł, ale czy warto marnować strony, jak tam nic nowego nie ma? Chyba, że to w tej sekcji na 1/3.

Okładka fajna.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

Czy tekst o Heavenly Sword zwiastuje zapowiedź remastera? Byłoby miło.

Lepiej aby niczego nie zwiastował bo miesiąc temu był tekst o Shadow of Mordor i wiesz jak wyszło :sapek:

• Smutny 1
Opublikowano

Chylę czoła za recenzję Ever 17: The Out of Infinity i Never 7: The End of Infinity. Jedne z lepszych VN na rynku.

PS. Czy jest szansa na recenzję The Hundred Line: Last Defense Academy w następnym numerze? Trochę się waham, ale z drugiej strony twórcy zastawili domy by ją wydać.

• Dzięki 1
Opublikowano
3 minuty temu, sadiker napisał(a):

Chylę czoła za recenzję Ever 17: The Out of Infinity i Never 7: The End of Infinity. Jedne z lepszych VN na rynku.

O kurde, nawet nie zauwazylem, grałem kilkanascie lat temu w jakąś piracka wersje, musze kupić :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Roger napisał(a):

Dobijaliśmy się do Konami różnymi kanałami, ale mają w nosie nasz region :(

Polacy dali im kurwa wielki powrót Silent Hilla, a chińczyki dalej udają, że Polska to jakaś wioska w zachodniej rosji :sapek:

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sadiker napisał(a):

PS. Czy jest szansa na recenzję The Hundred Line: Last Defense Academy w następnym numerze? Trochę się waham, ale z drugiej strony twórcy zastawili domy by ją wydać.

Trochę szkoda że magazyn z gumy nie jest, bo można by o tych tytułach pisać i i pisać...:nyam2: A tak cóż trzeba się streszczać. :D

Edytowane przez Enepsignos
Opublikowano
22 godziny temu, sadiker napisał(a):

Zaraz, to już było w #287. Aż tyle nowych DLC wyszło, ze warto recenzować jeszcze raz?

Guilty Gear zawsze warto recenzować :)

19 godzin temu, Mari4n napisał(a):

Pewnie chodzi o wersję na Switcha, bo niedawno wyszła

Brawo, wygrał Pan!

• Plusik 1