Perez 2 083 Opublikowano 28 lutego Autor Opublikowano 28 lutego 15 minut temu, mitra napisał(a): Normalnie jak Łęcka, o równej godzinie Powinien być aczik za to! 1 Cytuj
Yankiee 21 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Czy Ściera jeszcze pisze, czy już skończył ? 1 Cytuj
Nomen dubium 10 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Albo przegapiłem coś w spisie treści, albo jednak recka TR 4 - 6 Remastered (BTW, poniżej 8- mi tu nie schodzić!) nie będzie wzbogacona o retroreckę starej wersji Anielicy Ciemności? Buuuuu! Co do tych złych zakończeń, ciężko nie pomyśleć w pierwszym odruchu o SH1 i jego Bad Endingu, ciekawe tak swoją drogą czy ktokolwiek ogrywając tę perełkę bez solucji za młodu (co ja gadam... kto by w ogóle rozwiązał bez opisu przejścia te wszystkie zagadki?) uzyskał przy pierwszym podejściu jakikolwiek inny finał niż właśnie Bad, oczywiście bez plusa. Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 4 marca Autor Opublikowano 4 marca 8 minut temu, Grześ napisał(a): @Perez PDF będzie w czwartek? Nieee, dzisiaj wieczorem/jutro rano. 1 Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 4 marca Autor Opublikowano 4 marca Wjechała dzisiaj świeżutka dostawa, przepakowane i po południu w świat (Patronite, prenumeraty InPost, zamówienia z Allegro i sklepu). 5 3 Cytuj
Shen 10 396 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Myślałem, że Czezky wysłał Suikoden a to tylko PE 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 133 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Do mnie też wysłany, jak pdf wleci jutro rano, to może wcześniej już odbiorę pismo z paczkomatu. Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 1 godzinę temu, Shen napisał(a): Myślałem, że Czezky wysłał Suikoden a to tylko PE Ta sama sytuacja. Już widziałem w myślach, że jutro będzie Suikoden grany, a tu tylko PE (bez obrazy) 1 1 Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Chyba bardzo dobry numer. Przejrzałem od deski do deski. 14 godzin temu, Nomen dubium napisał(a): Albo przegapiłem coś w spisie treści, albo jednak recka TR 4 - 6 Remastered (BTW, poniżej 8- mi tu nie schodzić!) nie będzie wzbogacona o retroreckę starej wersji Anielicy Ciemności? Buuuuu! Nie obiecaliśmy, hejże! Odświeżyłem w tym czasie jedynkę (po raz pierwszy z dodatkiem!), do Anielicy jeszcze długa droga. Ale będę pamiętał, że ktoś na taki tekst czeka 2 Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 5 minut temu, Piechota napisał(a): Chyba bardzo dobry numer. Przejrzałem od deski do deski. Nie obiecaliśmy, hejże! Odświeżyłem w tym czasie jedynkę (po raz pierwszy z dodatkiem!), do Anielicy jeszcze długa droga. Ale będę pamiętał, że ktoś na taki tekst czeka Czekam to ja na sześciostronicowy masterpiece w stylu tekstu o Fatal Frame. Wiem, że masz sporo na głowie, ale mam nadzieję, że chociaż na jeden taki tekst w 2025 znajdziesz czas. 1 Cytuj
Nomen dubium 10 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 12 minut temu, Piechota napisał(a): Nie obiecaliśmy, hejże! Odświeżyłem w tym czasie jedynkę (po raz pierwszy z dodatkiem!), do Anielicy jeszcze długa droga. Ale będę pamiętał, że ktoś na taki tekst czeka Noł problem szefie, na takie złoto mogę poczekać nawet i pół roku (mówię pół roku tak przy założeniu, że utrzymasz dotychczasowe tempo zaliczając po jednym Tombie miesięcznie) i tak, wiem że nikt nic nie obiecywał, lecz tak po cichutku miałem nadzieję, że jest jakaś szansa na łączoną reckę za sprawą premiery tych rimasterów. 1 Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 13 minut temu, Pix napisał(a): Czekam to ja na sześciostronicowy masterpiece w stylu tekstu o Fatal Frame. Wiem, że masz sporo na głowie, ale mam nadzieję, że chociaż na jeden taki tekst w 2025 znajdziesz czas. Fatal Frame to był ewenement, nikt z nas nie spodziewał się, że idzie tam wykopać taką historię. Ale w takim razie obiecuję jakiś duży tekst retrohorrorowy na Halloween! Tylko jakiej serii jeszcze tak nie zbadaliśmy..? 1 Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 24 minuty temu, Piechota napisał(a): Fatal Frame to był ewenement, nikt z nas nie spodziewał się, że idzie tam wykopać taką historię. Ale w takim razie obiecuję jakiś duży tekst retrohorrorowy na Halloween! Tylko jakiej serii jeszcze tak nie zbadaliśmy..? Z serią może być problem, ale może jakieś pojedyncze strzały? Ciężka sprawa. Co prawda to nie horror i bardziej pewnie materiał na retrorecenzję, ale mam nadzieję, że ktoś kiedyś podejmie w ikstrimie temat Mizzurna Falls. Zawsze mnie fascynował ten niszowy, ale w wielu kręgach kultowy tytuł, z klimatem w stylu Twin Peaks od Mistrza Davida Lyncha. 1 Cytuj
oFi 2 601 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca N3 wczoraj nadało. Już czuje ten świeży zapaszek maszyny drukarskiej o poranku Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca E-wydanie nowego numeru powinno już być u wszystkich na kontach w ramach prenumeraty. Przyjemnej lektury! A od jutra numer w sprzedaży stacjonarnej Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 21 godzin temu, Nomen dubium napisał(a): Noł problem szefie, na takie złoto mogę poczekać nawet i pół roku (mówię pół roku tak przy założeniu, że utrzymasz dotychczasowe tempo zaliczając po jednym Tombie miesięcznie) i tak, wiem że nikt nic nie obiecywał, lecz tak po cichutku miałem nadzieję, że jest jakaś szansa na łączoną reckę za sprawą premiery tych rimasterów. Na pewno nie utrzymam tego tempa, uczciwie wyznam Plus szalenie interesują mnie również przenośne odsłony, bo w nich też jest potencjał na tekst. Pożyjem, zobaczym, popiszem! Niemniej przyjdzie ten czas, że dlanomenodubiumoretrorecenzja trafi do pisma xD Cytuj
PiotrekP 2 133 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Numer właśnie wyciągnięty z paczkomatu. Okładka na żywo wygląda o wiele lepiej. Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ta okłada w ogóle wydaje się jakaś taka gruba i twarda. Prezes coś chyba kombinował. Cytuj
PiotrekP 2 133 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Już wychwyciłem drobny babol na stronie 72- opis do FarCry, a screen z Crysisa. Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 6 marca Autor Opublikowano 6 marca Dzień dobry! Marcowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży. 116 stron, stałe 24,99 zł, jesteśmy w salonikach prasowych oraz online. Więcej na naszej stronie. 4 3 Cytuj
Seba89 23 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Polecam. Świetny numer. Przeczytam od deski do deski. 2 Cytuj
Ken Adams 370 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Dzien dobry, pozdrawiam ze starej skodowki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi