Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 10.03.2025 o 12:25, oFi napisał(a):

Nic nadaremno (Piechota) - mocny tekst walący w same serce. Opis kondycji gier na przestrzeni lat w pigułce - wszystko prawda. Dlatego gram aktualnie na PS3 w tytuły, które mnie ominęły. Kiedyś robiło się gry inaczej....

Hej, dziękuję! Moje felietony ostatnio zbudowane są na małym eksperymencie (ciii, jeśli już ktoś widzi!), więc wkładam w nie całe serducho. Do następnego!

• Lubię! 1
Opublikowano

Mi się za to podobał tekst Piechoty o mojej ulubionej grze z NDS "Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure". Gierkę miałem z tej mniej oficjalnej dystrybucji i ogrywałem na programatorze (jakoś w 2010 r. i chyba już wtedy było ciężko z dostępnością). Bardzo mi się ten mix platformówki z grą logiczną podobał, a teraz miałem nostalgiczny powrót w retro-recenzji. Będzie trzeba odpalić jeszcze raz na Anbernicu :)

• Dzięki 1
Opublikowano
22 minuty temu, karmaster napisał(a):

Mi się za to podobał tekst Piechoty o mojej ulubionej grze z NDS "Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure". Gierkę miałem z tej mniej oficjalnej dystrybucji i ogrywałem na programatorze (jakoś w 2010 r. i chyba już wtedy było ciężko z dostępnością). Bardzo mi się ten mix platformówki z grą logiczną podobał, a teraz miałem nostalgiczny powrót w retro-recenzji. Będzie trzeba odpalić jeszcze raz na Anbernicu :)

Wielkie dzięki za wzmianke o retrorecenzji! Czy Anbernic nadaje się do DS-a? :O który model do tego? Ja używam DS Lite’a, odkąd mój klasyczny DS-ik zaczął się kiełbasić. Ale może są „wygodniejsze” przenośne sposoby ^^

Opublikowano

Chyba mnie coś zamroczyło z tym Anberniciem, bo sporo na nim ogrywam ostatnio klasyków z PSX i jakoś mi przyszedł do głowy (wersja RG35XX H, czyli raczej średnio się nadaje do 2 ekranów NDS :D). Tak że zostaje ogrywanie na DS Lite + R4 ;)

Opublikowano

Za dyskusje z komentującym na fejsie pod tym postem powinieneś dostać @Perez jakiś order nieskończonej cierpliwości. :trophy_gold: Już jest kilkanaście postów w threadzie, a to chyba nie koniec. :D

https://www.facebook.com/share/p/1CGhGW4QYX/

Chyba jeszcze na żadnym socialmediowym profilu nie widziałem tak dlugiej i merytorycznej wymiany zdań miedzy właścicielem brandu a marudzacym klientem/użytkownikiem. Ja nie wiem jak Ty na to czas znajdujesz. :D

• Haha 2
  • This 1
Opublikowano
49 minut temu, Piechota napisał(a):

Ja używam DS Lite’a, odkąd mój klasyczny DS-ik zaczął się kiełbasić

Teraz to może już za późno ale new 3DS/2ds odpala elegancko gierki z ndsa i oficjalnie i nieoficjalnie. Używam tej konsolki do grania w handheldy: GB, gbc, gba, nds, 3DS. Jakoś wolę natywne odpalanie niż emulatory które co miesiąc mają nową wersję.