Pix 1 152 Opublikowano wtorek o 11:31 Opublikowano wtorek o 11:31 W dniu 25.03.2025 o 10:44, Konsolite napisał(a): co do promocji to zawsze jest ubi+, które traktuje jako oficjalną promocję, nawet za 2 miesiące to nadal dobra cena Rozwiń Chyba że Twoim głównym sprzętem do grania jest plejak 5, na którym ubi+ jest w mocno okrojonej formie z samymi starociami A czy 350 zł nowy asasyn jest warty to nie jestem pewien. W dniu 25.03.2025 o 10:44, Konsolite napisał(a): Drobiazg, może kiedyś popełnię pełnoprawną recenzję jakiejś części w psxe Rozwiń Tylko pod warunkiem, że będziesz gotowy wystawić bezpieczną ocenę 8+ 2 Cytuj
Konsolite 632 Opublikowano wtorek o 11:47 Opublikowano wtorek o 11:47 W dniu 25.03.2025 o 11:31, Pix napisał(a): Chyba że Twoim głównym sprzętem do grania jest plejak 5, na którym ubi+ jest w mocno okrojonej formie z samymi starociami Rozwiń fakt, u Sony to jakaś bieda, na PC / Xbox pełny wypas, ale pamiętaj it’s for the players coś znaczy W dniu 25.03.2025 o 11:31, Pix napisał(a): A czy 350 zł nowy asasyn jest warty to nie jestem pewien. Rozwiń Jeśli to ma być twoja gra na tygodnie, miesiące to można, jednak osobiście bardziej polecam Ghosta, zarówno ceno jak i pod względem rozgrywki, choć pewnie masz go zaliczonego W dniu 25.03.2025 o 11:31, Pix napisał(a): Tylko pod warunkiem, że będziesz gotowy wystawić bezpieczną ocenę 8+ Rozwiń Jeśli tytuł będzie na to zasługiwać 2 Cytuj
K.Adamus 719 Opublikowano wtorek o 11:56 Opublikowano wtorek o 11:56 Ja tylko dodam że 1) pudełkowe grę szło w dniu premiery za 260 dorwać bez problemu i 2) jakkolwiek wydaje mi się, że raczej bardziej entuzjastycznie podchodzę do świata niż Konsolka też nie dałbym póki co więcej niż 7, choć gra ogólnie mi się podoba (ale ja te asasyny od zawsze traktowałem jako cyfrowe wycieczki krajoznawcze i są one moim Guilty pleasure na autopilocie ) 1 Cytuj
Pix 1 152 Opublikowano wtorek o 12:35 Opublikowano wtorek o 12:35 W dniu 25.03.2025 o 11:47, Konsolite napisał(a): fakt, u Sony to jakaś bieda, na PC / Xbox pełny wypas, ale pamiętaj it’s for the players coś znaczy Rozwiń W sumie ciekawe, kto w tym przypadku zablokował temat. Sony czy Ubi? Pewnie Sony, skoro ubi nie ma problemu, żeby nowości były na pc i xboxach. W dniu 25.03.2025 o 11:47, Konsolite napisał(a): Jeśli to ma być twoja gra na tygodnie, miesiące to można, jednak osobiście bardziej polecam Ghosta, zarówno ceno jak i pod względem rozgrywki, choć pewnie masz go zaliczonego Rozwiń Yep, Ghost ograny i oczywiście gierka świetna. Raczej szkoda mi czasu, żeby spędzać w jednej grze jakieś długie tygodnie. Zwłaszcza, że gry AAA są obecnie tak sztucznie wydłużone, że zazwyczaj po tygodniu jestem znudzony i zaczynam lecieć tylko z głównym wątkiem, żeby odhaczyć (oczywiście są wyjątki). Wolę w tym czasie ograć nową gierkę, niż 20 godzin spędzić na zbieraniu po całej mapie jakiegoś opcjonalnego badziewia lub wykonywać side questy na jedno kopyto. W dniu 25.03.2025 o 11:56, K.Adamus napisał(a): Ja tylko dodam że 1) pudełkowe grę szło w dniu premiery za 260 dorwać bez problemu Rozwiń Ta, ale mam niestety taką głupią zasadę, że jak wezmę jakąś grę w pudełku, to muszę mieć potem całą serię również w pudełku, żeby nie mieć braków w kolekcji. Czyli miałbym cholernie dużo asasynów do kupienia 1 Cytuj
oFi 2 650 Opublikowano wtorek o 12:36 Opublikowano wtorek o 12:36 W dniu 25.03.2025 o 11:56, K.Adamus napisał(a): choć gra ogólnie mi się podoba (ale ja te asasyny od zawsze traktowałem jako cyfrowe wycieczki krajoznawcze i są one moim Guilty pleasure na autopilocie ) Rozwiń Ja właśnie mam podobnie. Odyseja i Valhalla to tak średnio mnie krajobrazowo kręcą, ale mistyczny Egipt i górzasta Japonia to już mocno. Chiny jeszcze są ciekawym miejscem akcji ale był już spinoff w 2.5D zrobiony to pewnie już nie będzie dużej części. Cytuj
Konsolite 632 Opublikowano wtorek o 18:51 Opublikowano wtorek o 18:51 W dniu 25.03.2025 o 12:36, oFi napisał(a): Ja właśnie mam podobnie. Odyseja i Valhalla to tak średnio mnie krajobrazowo kręcą, ale mistyczny Egipt i górzasta Japonia to już mocno. Chiny jeszcze są ciekawym miejscem akcji ale był już spinoff w 2.5D zrobiony to pewnie już nie będzie dużej części. Rozwiń Chiny to za jakiś czas, z dwie gierki minimum, chyba że Tencent wykupi Ubi to kolejny AC będzie w Chinach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi