Skocz do zawartości

Terminator 2D: No Fate

Bzduras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Daffy napisał(a):

Ale mamy temat zbiorczy na indyki 

Bzduras nie zrobił mi gnoju w wątku Laiki i nawet kupił GOF, więc nic do niego nie mam, choć za mną nie przepada.

Ten wątek niech sobie będzie, bo Terminator 1 i 2 to przecież klasyka, a gra wygląda zacnie.

Żeby tylko tego nie zjebali, bo gdy widzę grę na licencji to mam obawy. Poproszę jeszcze o Aliena 2 w podobnej konwencji z mojego top filmów ever!

• Plusik 1
Opublikowano
48 minut temu, Daffy napisał(a):

No mamy, mogłem tam wrzucić, ale postanowiłem założyć osobny temat. Zawsze można go połączyć z tamtym, jak ci się chce to zrób zgłoszenie i z bani. Mnie to ryra, ważne, że podzieliłem się trailerkiem sztosika i kmwtw :lapka:

Opublikowano

Ja jestem za osobnym działem dla indyków, ale to się nie wydarzy. Antonblast, Ninja Gaiden: Ragebound i Neon Inferno też zasługują na swoje wątki, oprócz GOF i MS:CA, a jeśli NG:R i NI okazałyby się średniakami to zawsze można usunąć.

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

Co innego jakaś no name gierka, a co innego indyk z bardzo znaną licencją który z automatu przyciągnie więcej ludzi. Gdy to nie był terminator, to bym pewnie nawet nie odpalił trailera.

Pierwsza połowa trailera wierna filmowi i już sobie myślałem, że gra będzie krótka, ale widać, że dodadzą też coś od siebie. Będę miał na radarze.

Cytat

In this unique story blending iconic scenes from ‘Terminator 2: Judgment Day’ with original scenarios and multiple endings, humanity’s fate is yours to decide.

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał(a):

Poproszę jeszcze o Aliena 2 w podobnej konwencji z mojego top filmów ever!

Masz przecież Xeno Crisis od tych samych ludzi:

Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał :banderas:(a nawet chociażby remaster trzeciego Aliena)

32 minuty temu, Rozi napisał(a):

Ło kurwa :banderas:

Mam nadzieję, że w jakimś DLC dostaniemy popierniczającego w płaszczu i Nike'ach Kyle'a :obama:

Gra raczej bawi się wydarzeniami z T:2, więc chyba nici z takich akcji.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
10 godzin temu, Wredny napisał(a):

Jakim cudem mi ta gra umknęła? :obama: Wygląda mocarnie, chyba trzeba się zainteresować. Grałeś, możesz o niej coś więcej powiedzieć?

Opublikowano

Wygląda absolutnie bosko, zwłaszcza dla takiego dziada jak ja, który Terminatora 2 oglądał na kasecie VHS z obrazem tak złym, że nic nie było widać i lektorem, którego nie dało się słuchać. Ale i tak oglądałem kilka razy w tygodniu :) Sentyment mi został i do tej pory lubię odświeżyć. Gra dodatkowo wychodzi w moje urodziny, więc to chyba sygnał żeby brać day1

Opublikowano
12 godzin temu, Wredny napisał(a):

Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał :banderas:(a nawet chociażby remaster trzeciego Aliena)

Gra raczej bawi się wydarzeniami z T:2, więc chyba nici z takich akcji.

Dzięki, dodałem do wish listy, myślałem o czymś na podstawie Alien 2 w stylu Mark of the Ninja.

Też macie wrażenie, że za dużo pokazali? Jeśli jest jeszcze ktoś, kto nie widział trailera to polecam uwierzyć innym na słowo i zaczekać na day1 :)