Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 176 Opublikowano czwartek o 16:14 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 16:14 Premiera 5 września, na wszystko. Wygląda kozacko 5 13 Cytuj
zdrowywariat 514 Opublikowano czwartek o 16:33 Opublikowano czwartek o 16:33 Terminator 2 to moj ulubiony film akcji, day1 Cytuj
Wredny 9 966 Opublikowano czwartek o 16:35 Opublikowano czwartek o 16:35 Właśnie się na to natknąłem i miałem wklejać Zajebiście, że będzie pudełeczko - coś pięknego Cytuj
Daffy 10 826 Opublikowano czwartek o 16:45 Opublikowano czwartek o 16:45 Ale mamy temat zbiorczy na indyki 1 Cytuj
zdrowywariat 514 Opublikowano czwartek o 17:23 Opublikowano czwartek o 17:23 32 minuty temu, Daffy napisał(a): Ale mamy temat zbiorczy na indyki Bzduras nie zrobił mi gnoju w wątku Laiki i nawet kupił GOF, więc nic do niego nie mam, choć za mną nie przepada. Ten wątek niech sobie będzie, bo Terminator 1 i 2 to przecież klasyka, a gra wygląda zacnie. Żeby tylko tego nie zjebali, bo gdy widzę grę na licencji to mam obawy. Poproszę jeszcze o Aliena 2 w podobnej konwencji z mojego top filmów ever! 1 Cytuj
Bzduras 13 176 Opublikowano czwartek o 17:35 Autor Opublikowano czwartek o 17:35 48 minut temu, Daffy napisał(a): Ale mamy temat zbiorczy na indyki No mamy, mogłem tam wrzucić, ale postanowiłem założyć osobny temat. Zawsze można go połączyć z tamtym, jak ci się chce to zrób zgłoszenie i z bani. Mnie to ryra, ważne, że podzieliłem się trailerkiem sztosika i kmwtw Cytuj
zdrowywariat 514 Opublikowano czwartek o 18:05 Opublikowano czwartek o 18:05 Ja jestem za osobnym działem dla indyków, ale to się nie wydarzy. Antonblast, Ninja Gaiden: Ragebound i Neon Inferno też zasługują na swoje wątki, oprócz GOF i MS:CA, a jeśli NG:R i NI okazałyby się średniakami to zawsze można usunąć. Cytuj
Beelzeboss 335 Opublikowano czwartek o 18:13 Opublikowano czwartek o 18:13 Ragebound nie ma? To sie zrobi bliżej premiery Cytuj
Rozi 912 Opublikowano czwartek o 18:54 Opublikowano czwartek o 18:54 Ło kurwa Mam nadzieję, że w jakimś DLC dostaniemy popierniczającego w płaszczu i Nike'ach Kyle'a 2 Cytuj
Shen 10 279 Opublikowano czwartek o 19:04 Opublikowano czwartek o 19:04 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Ale mamy temat zbiorczy na indyki Co innego jakaś no name gierka, a co innego indyk z bardzo znaną licencją który z automatu przyciągnie więcej ludzi. Gdy to nie był terminator, to bym pewnie nawet nie odpalił trailera. Pierwsza połowa trailera wierna filmowi i już sobie myślałem, że gra będzie krótka, ale widać, że dodadzą też coś od siebie. Będę miał na radarze. Cytat In this unique story blending iconic scenes from ‘Terminator 2: Judgment Day’ with original scenarios and multiple endings, humanity’s fate is yours to decide. Cytuj
oFi 2 568 Opublikowano czwartek o 19:20 Opublikowano czwartek o 19:20 Ile tu jest duszy jop twoja mać Natarcie indorów jakości AAAA w 2025 to jest jakaś kulminacja 4 1 1 Cytuj
Wredny 9 966 Opublikowano czwartek o 19:28 Opublikowano czwartek o 19:28 2 godziny temu, zdrowywariat napisał(a): Poproszę jeszcze o Aliena 2 w podobnej konwencji z mojego top filmów ever! Masz przecież Xeno Crisis od tych samych ludzi: Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał (a nawet chociażby remaster trzeciego Aliena) 32 minuty temu, Rozi napisał(a): Ło kurwa Mam nadzieję, że w jakimś DLC dostaniemy popierniczającego w płaszczu i Nike'ach Kyle'a Gra raczej bawi się wydarzeniami z T:2, więc chyba nici z takich akcji. 1 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 481 Opublikowano czwartek o 19:44 Opublikowano czwartek o 19:44 Ciekawe czy teraz też zrobią port na Dreamcasta xd Cytuj
Wredny 9 966 Opublikowano czwartek o 19:56 Opublikowano czwartek o 19:56 Making of: 14 minut temu, Ukukuki napisał(a): Ciekawe czy teraz też zrobią port na Dreamcasta xd Z powyższego filmiku wynika, że jest taka opcja 2 Cytuj
Ukukuki 7 481 Opublikowano czwartek o 20:05 Opublikowano czwartek o 20:05 No i super, kupi się tak samo jak Xeno Crisis Cytuj
Bzduras 13 176 Opublikowano wczoraj o 06:13 Autor Opublikowano wczoraj o 06:13 10 godzin temu, Wredny napisał(a): Masz przecież Xeno Crisis od tych samych ludzi: Jakim cudem mi ta gra umknęła? Wygląda mocarnie, chyba trzeba się zainteresować. Grałeś, możesz o niej coś więcej powiedzieć? Cytuj
Wredny 9 966 Opublikowano wczoraj o 06:17 Opublikowano wczoraj o 06:17 Niestety nie, ale zamierzam nadrobić, bo od dawna mi chodzi po głowie. 1 Cytuj
Fafensky 195 Opublikowano wczoraj o 07:09 Opublikowano wczoraj o 07:09 Ja pierdolę, ale banderas.gif . Napierdalanka w barze z gołą dupą coś pięknego, chyba też się pokuszę na day1. Cytuj
Homelander 2 550 Opublikowano wczoraj o 07:48 Opublikowano wczoraj o 07:48 Wygląda absolutnie bosko, zwłaszcza dla takiego dziada jak ja, który Terminatora 2 oglądał na kasecie VHS z obrazem tak złym, że nic nie było widać i lektorem, którego nie dało się słuchać. Ale i tak oglądałem kilka razy w tygodniu Sentyment mi został i do tej pory lubię odświeżyć. Gra dodatkowo wychodzi w moje urodziny, więc to chyba sygnał żeby brać day1 Cytuj
zdrowywariat 514 Opublikowano wczoraj o 08:26 Opublikowano wczoraj o 08:26 12 godzin temu, Wredny napisał(a): Masz przecież Xeno Crisis od tych samych ludzi: Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał (a nawet chociażby remaster trzeciego Aliena) Gra raczej bawi się wydarzeniami z T:2, więc chyba nici z takich akcji. Dzięki, dodałem do wish listy, myślałem o czymś na podstawie Alien 2 w stylu Mark of the Ninja. Też macie wrażenie, że za dużo pokazali? Jeśli jest jeszcze ktoś, kto nie widział trailera to polecam uwierzyć innym na słowo i zaczekać na day1 Cytuj
dominalien 312 Opublikowano wczoraj o 08:27 Opublikowano wczoraj o 08:27 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Też macie wrażenie, że za dużo pokazali? Tak! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi