Arkady 1 066 Opublikowano wczoraj o 08:56 Opublikowano wczoraj o 08:56 Aż przypomniał mi się Terminator 2 z Commadore 64, mogliby dać ten ficzer z naprawą ręki, minęło że 30 lat, a ten moment utknął mi w pamięci chyba najbardziej 1 1 Cytuj
Pierre Deck 763 Opublikowano wczoraj o 10:45 Opublikowano wczoraj o 10:45 1 godzinę temu, Arkady napisał(a): Aż przypomniał mi się Terminator 2 z Commadore 64, mogliby dać ten ficzer z naprawą ręki, minęło że 30 lat, a ten moment utknął mi w pamięci chyba najbardziej gralem w tego terminatora ale w wersji PC na DOS 1 Cytuj
Bzduras 13 177 Opublikowano wczoraj o 12:59 Autor Opublikowano wczoraj o 12:59 Ruszyły preordery na wszystkie wydania: https://eu.reef.direct/collections/terminator™-2d-no-fate Trochu drogo Cytuj
Shen 10 284 Opublikowano wczoraj o 13:06 Opublikowano wczoraj o 13:06 Dla switchowców widać nie, bo już wyprzedane Cytuj
MichAelis 5 646 Opublikowano wczoraj o 13:46 Opublikowano wczoraj o 13:46 Online edition jeszcze jest. Ta sama cena, a więcej gratów Cytuj
Czoperrr 5 449 Opublikowano wczoraj o 13:50 Opublikowano wczoraj o 13:50 Nawet na Xboxa będzie pudełko Cytuj
nero2082 879 Opublikowano wczoraj o 14:48 Opublikowano wczoraj o 14:48 te stare terminatory to ja inaczej pamietalem w głowie, ten duel T100 vs T1000 to był dla mnie kiedyś peak gamingu.. źle się zestarzało żydowskie ceny ale na Switcha trzeba będzie wziąć i tak ta licencja na IP wychodzi że bardzo tania skoro indorowcy się za to biorą największy plus? że ma datę premiery. ile już takich indorów było co się pięknie zapowiadały i słuch o nich zaginął? bo Eitr czy The Last Night to już raczej nie wyjdą, liczę jeszcze na Replaced Cytuj
mitra 1 819 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 11 godzin temu, Pierre Deck napisał(a): gralem w tego terminatora ale w wersji PC na DOS Pamiętam ten tytuł z Amigi. Jeszcze był celowniczek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi