pawelgr5 1 628 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Wiadomo jakie inne serie brane są pod uwagę? RE? MGS? FF? Cytuj
Pix 1 146 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca The Last of Us #1: Początki The Last of Us #2: Remastery Cytuj
KOMODO 134 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 8 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Wiadomo jakie inne serie brane są pod uwagę? RE? MGS? FF? Nie da się ukryć, że to trzy pierwsze serie, które przychodzą do głowy, ale jak się okaże, że nie ma miejsca na rynku na takie publikacje dla dziadersów, to kolejnym razem rozważymy Fortnite, Robloxa, Brawl Starsa albo Among Us Cytat The Last of Us #1: Początki The Last of Us #2: Remastery Wznowień TLOU było tyle, że dwa tomy mogłyby nie wystarczyć Cytuj
Bzduras 13 337 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Jak będziecie opisywać tylko tryb multi to w jednym się wyrobicie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perez 2 182 Opublikowano 17 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 marca Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. Wysyłka zamówionych egzemplarzy zaplanowana jest najpóźniej do 23 maja. Sklep PSX Extreme - https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/silent-hill/ Allegro - https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media (czekamy na zatwierdzenie ofert) Dostępne okładki: Silent Hill Silent Hill 2 Silent Hill 3 Silent Hill 4: The Room W odróżnieniu od stałych projektów z portfolio wydawnictwa N3 Media (miesięcznik PSX Extreme oraz wydania specjalne poświęcone sprzętom retro), tym razem zapraszamy do publikacji o bardziej książkowym charakterze, wydanej w twardej oprawie i opracowanej w albumowej formie graficznej. Silent Hill: Początki – części 1-4 to autorskie spojrzenie na pierwsze lata istnienia legendarnej serii, obejmujące kulisy powstawania jej pierwszych czterech odsłon, towarzyszących im ekranizacji, remasterów, remake’ów czy produktów pobocznych, takich jak gry mobilne, komiksy czy nowelizacje. Ale to także solidna dawka publicystyki, spoglądająca na przedstawione w niej zagadnienia ze świeżej perspektywy – przeczytacie o inspiracjach i znaczeniach ukrytych w pracy japońskich artystów, sektach i kultach, prawdziwych miejscach wykorzystanych w grach, a także tematach trudnych do przełknięcia – samotności mężczyzn, stalkingu, przemocy wobec dzieci czy psychologizacji przestrzeni, wszystko rzecz jasna w kontekście wydarzeń przedstawionych w cyklu. Informacje na temat wydania: 116 stron w twardej oprawie, na świetnej jakości papierze, ubrane w albumową formę graficzną 4 okładki do wyboru – po jednej z każdej omawianej gry - Silent Hill, Silent Hill 2, Silent Hill 3 i Silent Hill 4: The Room cena w przedsprzedaży do 11 maja: 49,99 zł cena regularna obowiązująca od 12 maja: 59,99 zł wysyłka zamówień przedpremierowych planowana jest najpóźniej do 23 maja Autorzy Za przygotowanie wydawnictwa odpowiadają polscy dziennikarze branżowi, a jednocześnie wieloletni miłośnicy serii: Maciej Marchewka, Kacper Adamus, Adam Piechota, Michał Walkiewicz, Michał Stępień, Michał Mielcarek oraz Roger Żochowski. 12 Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca @Shen pozwoliłem sobie zedytować Twojego pierwszego posta - dodałem info o wydaniu. 1 Cytuj
Suavek 5 027 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Jak wyżej. Doczytałem, że to twarda oprawa, to dwójeczka powinna się idealnie prezentować. Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Zamówiłem więc proszę szefa Pereza by kupił za to dla Komoda suchą bułke i kabanosy, żeby chłop miał siłe zrobić podobne wydanie o residenciku 1 Cytuj
łom 2 177 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Kupione. Poprosił bym o wydanie na temat gierek Kojimy (w tym Zone of the Enders o którym nikt nie pamięta). Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca A najlepiej zróbcie tak o każdej grze powiedzmy że wydanej do 2010 roku, dzięki temu będziecie mieć nieskończone źródło pieniędzy od starych ludzi CIEKAWE JAKI GRZBIET. Specjalnie niepokazany żeby wzbudzać hype do samej premiery Cytuj
Pix 1 146 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 18 minut temu, Pupcio napisał(a): Zamówiłem Doceńcie, bo Pupcio gardzi Silentem Bożym, a zamówił 46 minut temu, Perez napisał(a): Za przygotowanie wydawnictwa odpowiadają polscy dziennikarze branżowi, a jednocześnie wieloletni miłośnicy serii: Maciej Marchewka, Kacper Adamus, Adam Piechota, Michał Walkiewicz, Michał Stępień, Michał Mielcarek oraz Roger Żochowski. No co za zbieg okoliczności, fani Silenta w redakcji PE to jednocześnie najlepsze pismaki Szmatławca. Tu nie ma przypadków 2 Cytuj
Słupek 2 230 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca zamówione. gta, rdr i residenty poproszę w następnej kolejności 3 Cytuj
Wojtq 897 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Kupione. Jak dobrze być fanem SH w ostatnim czasie. 1 Cytuj
SlimShady 3 548 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Największy sentyment mam do jedynki, ale okładka jest tak paskudna, że chyba dwójka musi wlecieć. Zresztą tutaj, to nigdy nie było szału, poza SM, to chyba nic mi nie podeszło. 1 Cytuj
Kmiot 14 189 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Podoba mi się to co widzę na obrazkach. Cztery warianty okładek to bezczelne zagranie, bo nie mogłem się zdecydować na jedną (jedne ładne, do innych z kolei większy sentyment i weź tutaj wybieraj - oczami czy sercem?), więc chytrze z Waszej strony. No ale dobra, na zachętę i w ramach wsparcia inicjatywy wziąłem więcej, niż jeden egzemplarz. 1 2 Cytuj
.:marioo:. 110 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca (edytowane) Wow. Nic o tym projekcie nie wiedziałem. Na szczęście gdzieś mi wyskoczyło i teraz mam problem bo sentyment największy mam do jedynki, ale okładka chyba najgorsza z możliwych. Mogliście już użyć okładki naszej europejskiej. Okładka z dwójki również z HD remastera nie zachęca. Najlepiej wypada 3 i 4 ale akurat z tych gier grafik lepszych można znaleźć dużo więcej. Pewnie finalnie wezmę 3. Ale mniejsza o okładki, sam pomysł publikacji książki o pierwszych silentach to mega pomysł! Lepszy niż retro wydania o kolejnych generacjach konsol. Następny w kolejce Resident Evil bo baza fanów chyba nawet większa od SH. Edit: nie wiedziałem co wziąć to zamówiłem z 1 i 3. Niech Wam się wiedzie:) Edytowane 17 marca przez .:marioo:. 6 Cytuj
Danny85 0 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Kurcze niedługo z kasy się wyplukam jeśli mam kupować każdy wasz numer specjalny! 😃 Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Pierwszy status po kilku godzinach: Okładki: a) SH2 - 52 b) SH1 - 33 c) SH3 - 27 d) SH4 - 12 Total 124 Cytuj
sph! 1 034 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 11 minut temu, Danny85 napisał(a): Kurcze niedługo z kasy się wyplukam jeśli mam kupować każdy wasz numer specjalny! 😃 Hmm... Spoiler Cytuj
Patison 2 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Zamówione z okładką z dwójeczki, piękna sprawa. Prezesie, domyślam się, że jak na Allegro dobrałem do tego PC Extreme i inne zaległe specjale, to wszystko będzie wysłane w jednej paczce w maju? Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 7 minut temu, Patison napisał(a): Zamówione z okładką z dwójeczki, piękna sprawa. Prezesie, domyślam się, że jak na Allegro dobrałem do tego PC Extreme i inne zaległe specjale, to wszystko będzie wysłane w jednej paczce w maju? Tak jest, tam się chyba nawet ustawia data dostawy na tę najpóźniejszą w zależności od dodanych produktów. Cytuj
Shen 10 471 Opublikowano 17 marca Autor Opublikowano 17 marca Wziąłem przez sklep, bo nie ma paczkomatu do wyboru na allegro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi