Skocz do zawartości

Silent Hill: Początki - części 1-4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Wiadomo jakie inne serie brane są pod uwagę? RE? MGS? FF?

Nie da się ukryć, że to trzy pierwsze serie, które przychodzą do głowy, ale jak się okaże, że nie ma miejsca na rynku na takie publikacje dla dziadersów, to kolejnym razem rozważymy Fortnite, Robloxa, Brawl Starsa albo Among Us ;) 

Cytat

The Last of Us #1: Początki

The Last of Us #2: Remastery 

:bella:

Wznowień TLOU było tyle, że dwa tomy mogłyby nie wystarczyć :) 

Opublikowano

Zamówiłem więc proszę szefa Pereza by kupił za to dla Komoda suchą bułke i kabanosy, żeby chłop miał siłe zrobić podobne wydanie o residenciku :ogor:

• Plusik 1
Opublikowano

A najlepiej zróbcie tak o każdej grze powiedzmy że wydanej do 2010 roku, dzięki temu będziecie mieć nieskończone źródło pieniędzy od starych ludzi :red:

CIEKAWE JAKI GRZBIET. Specjalnie niepokazany żeby wzbudzać hype do samej premiery :doom:

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał(a):

Zamówiłem

Doceńcie, bo Pupcio gardzi Silentem Bożym, a zamówił 

46 minut temu, Perez napisał(a):

Za przygotowanie wydawnictwa odpowiadają polscy dziennikarze branżowi, a jednocześnie wieloletni miłośnicy serii: Maciej Marchewka, Kacper Adamus, Adam Piechota, Michał Walkiewicz, Michał Stępień, Michał Mielcarek oraz Roger Żochowski.

No co za zbieg okoliczności, fani Silenta w redakcji PE to jednocześnie najlepsze pismaki Szmatławca. Tu nie ma przypadków :fsg:

• Lubię! 2
Opublikowano

Największy sentyment mam do jedynki, ale okładka jest tak paskudna, że chyba dwójka musi wlecieć. Zresztą tutaj, to nigdy nie było szału, poza SM, to chyba nic mi nie podeszło.

• Plusik 1
Opublikowano

Podoba mi się to co widzę na obrazkach. 

Cztery warianty okładek to bezczelne zagranie, bo nie mogłem się zdecydować na jedną (jedne ładne, do innych z kolei większy sentyment i weź tutaj wybieraj - oczami czy sercem?), więc chytrze z Waszej strony.

No ale dobra, na zachętę i w ramach wsparcia inicjatywy wziąłem więcej, niż jeden egzemplarz.

• Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano (edytowane)

Wow. Nic o tym projekcie nie wiedziałem. Na szczęście gdzieś mi wyskoczyło i teraz mam problem bo sentyment największy mam do jedynki, ale okładka chyba najgorsza z możliwych. Mogliście już użyć okładki naszej europejskiej. Okładka z dwójki również z HD remastera nie zachęca. Najlepiej wypada 3 i 4 ale akurat z tych gier grafik lepszych można znaleźć dużo więcej. Pewnie finalnie wezmę 3. Ale mniejsza o okładki, sam pomysł publikacji książki o pierwszych silentach to mega pomysł! Lepszy niż retro wydania o kolejnych generacjach konsol. Następny w kolejce Resident Evil bo baza fanów chyba nawet większa od SH.

Edit: nie wiedziałem co wziąć to zamówiłem z 1 i 3. Niech Wam się wiedzie:)

Edytowane przez .:marioo:.
  • Plusik 6
Opublikowano

Zamówione z okładką z dwójeczki, piękna sprawa.

Prezesie, domyślam się, że jak na Allegro dobrałem do tego PC Extreme i inne zaległe specjale, to wszystko będzie wysłane w jednej paczce w maju?

Opublikowano
7 minut temu, Patison napisał(a):

Zamówione z okładką z dwójeczki, piękna sprawa.

Prezesie, domyślam się, że jak na Allegro dobrałem do tego PC Extreme i inne zaległe specjale, to wszystko będzie wysłane w jednej paczce w maju?

Tak jest, tam się chyba nawet ustawia data dostawy na tę najpóźniejszą w zależności od dodanych produktów.