Szermac 3 170 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 2 godziny temu, Shen napisał(a): Wziąłem przez sklep, bo nie ma paczkomatu do wyboru na allegro Ja miałem do wyboru normalnie 1 Cytuj
grzybiarz 10 423 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Ja wczoraj wieczorem zamówiłem silent hilla i 22:40 widzę etykietę z PC extreme. Coś jest na rzeczy Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano 18 marca Autor Opublikowano 18 marca 6 godzin temu, Szermac napisał(a): Ja miałem do wyboru normalnie u mnie tylko allegro box Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 35 minut temu, Shen napisał(a): u mnie tylko allegro box Dziwna akcja, że tak masz. Na teraz na jakieś 115 zamówień to blisko 90 do paczkomatu. 1 Cytuj
Bzduras 13 336 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Forumowicze powinni zamawiać przez sklepik żeby pan Perez nie musiał płacić haraczu tym bandytom z aledrogo 1 2 Cytuj
grzybiarz 10 423 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Godzinę temu, Shen napisał(a): u mnie tylko allegro box Może ostatnio taki sposób wybrałeś. Ogólnie allegro promuje swoje gowniane one boxy z obsługą upsa, natomiast najlepszy jest InPost. I po prostu musisz wejść w inny sposób doręczenia „do punktu”. 1 Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano 18 marca Autor Opublikowano 18 marca 22 minuty temu, grzybiarz napisał(a): Może ostatnio taki sposób wybrałeś. Ogólnie allegro promuje swoje gowniane one boxy z obsługą upsa, natomiast najlepszy jest InPost. I po prostu musisz wejść w inny sposób doręczenia „do punktu”. Miałem domyślnie ustawione allegro box, nie przyszlo mi do głowy, że to trzeba na mapce zmienic przez to w metodach dostawy miałem tylko to gówno allegro. Cytuj
Mejm 15 628 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Waham sie miedzy 1 a 4. Czworka swietna no ale jedynka mocno nostalgiczna. Przy zwyklym wydaniu bym sie nie zastanawial ale 50zl tylko okladke to nie wiem. Cytuj
Basior 1 167 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Ja mam do 4 sentyment. Plus okładka IMO najlepsza Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca @Perez jaki przybliżony rozmiar strony będzie? Cytuj
Benson 27 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Szczerze mówiąc, żadna okładka mi się nie podoba. Chyba będę losował. Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Biorę preorder na Allegro ale jeszcze się zastanawiam nad okładką czy wziąć z 1 czy 3. Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): @Perez jaki przybliżony rozmiar strony będzie? 205x290, dla porownania miesiecznik i specjale maja 205x273. Tak ze ogolnie nieco wyzsza. Cytuj
KOMODO 134 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 4 godziny temu, Perez napisał(a): 205x290, dla porownania miesiecznik i specjale maja 205x273. Tak ze ogolnie nieco wyzsza. No i jeszcze sama oprawa która zwiększy generalny gabaryt. Cytuj
Nomen dubium 8 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) 22 godziny temu, Benson napisał(a): Szczerze mówiąc, żadna okładka mi się nie podoba. Chyba będę losował. Przydałaby się z Michelle Valdez (zresztą, dorosła Cheryl ze Strzaskanych Wspomnień też ładna i także by się na cover nadała) albo z Cynthią Velasquez, urodziwe niewiasty; zresztą mniejsza już o okładki, znacznie większym problemem związanym z tym specjalem jest fakt, że ilość tekstu (patrząc po wrzuconych przez Pereza zdjęciach) ma podobną jak elementarz, który mi rodzice kupili kiedy do zerówki poszedłem... W dniu 17.03.2025 o 16:54, łom napisał(a): Kupione. Poprosił bym o wydanie na temat gierek Kojimy (w tym Zone of the Enders o którym nikt nie pamięta). Serio ktokolwiek tutaj obecny nie pamięta dylogii ZotE??!... To ciężki grzech zapomnieć o takich perełkach, ja je sobie ograłem na nowo jakoś parę lat temu (nie remastery, tylko oryginały wydane na PS2) a utwór Beyond the Bounds spodobał mi się na tyle, że od wielu lat co jakiś czas puszczam go sobie na YT. Edytowane 19 marca przez Nomen dubium Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 17.03.2025 o 22:21, Perez napisał(a): Pierwszy status po kilku godzinach: Okładki: a) SH2 - 52 b) SH1 - 33 c) SH3 - 27 d) SH4 - 12 Total 124 W ile celujecie sztuk żeby w przyszłości podobne wydania miały sens? Pozdrawiam cieplutko Cytuj
TomciooPL 30 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Chuj tam, miałem nie brać PC Extreme z uwagi na tematykę, ale czego nie robi się dla podtrzymania rynku pism drukowanych Wziąłem dwie książki o SH, jedna do czytania, druga - stricte "kolekcjonersko". Dziękuję Redakcjo! Mam nadzieję, że doczekam się podobnego wydania o pierwszych Residentach, bo potencjał jest niesłychany! 1 Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 27 minut temu, Pupcio napisał(a): W ile celujecie sztuk żeby w przyszłości podobne wydania miały sens? Pozdrawiam cieplutko 1000 egz. to takie minimum, aby wyjść na zero (koszt druku, redakcji, reklamy, wysyłki). 1500 byłoby juz spoko, a 2000 egz. to już nawet Komodo dostanie jakiś bonus w stylu 100 zł do Biedry. 3 1 Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Nakład limitowany czy nie ma na razie limitu na zamówienia w przedsprzedaży i każdy kto zamówi aż do końca zbierania preorderów swój egzemplarz dostanie? Cytuj
KOMODO 134 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 37 minut temu, Czoperrr napisał(a): Nakład limitowany czy nie ma na razie limitu na zamówienia w przedsprzedaży i każdy kto zamówi aż do końca zbierania preorderów swój egzemplarz dostanie? W drukarni istnieją progi cenowe przy różnych ilościach. Zamawia się zawsze trochę więcej niż zeszło preorderów, i tu będzie tak samo, choć z pewnością nie będziemy brać dużo więcej niż poszło żeby Perez później nie musiał robić z tych książek zestawu wypoczynkowego na taras. Więc w jakimś sensie będzie to limitowane, dodruki są potem cenowo nieopłacalne. Ale oczywiście każdy kto zamówi w preorderze gwarantuje sobie dostępność, nie ma opcji, że dla niego zabraknie 🙂 1 Cytuj
gmeru 300 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) W dniu 18.03.2025 o 09:08, Bzduras napisał(a): Forumowicze powinni zamawiać przez sklepik żeby pan Perez nie musiał płacić haraczu tym bandytom z aledrogo No ja się dziwię, że ktokolwiek zamawia przez pośrednika :////////// Wiadomo z czym to się wiąże. Po co dawać zarabiać jeszcze komuś innemu? Chyba po to została postawiona strona i sklep, który działa jak należy. Edytowane 19 marca przez gmeru 3 Cytuj
Bzduras 13 336 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Tym bardziej, że praktycznie każdy specjal za Pereza brałem ze sklepiku i nigdy nie było problemów. Ci co czekają na PC Extreme pewnie mnie nie lubią, bo przyszło przedwczoraj i gitarka jest, a do tego świadomość, że więcej idzie do kiesy POTĘŻNEGO wydawcy robi dobrze na serduszku. Cytuj
snejk04 474 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 11 minut temu, gmeru napisał(a): No ja się dziwię, że ktokolwiek zamawia przez pośrednika :////////// Wiadomo z czym to się wiąże. Po co dawać zarabiać jeszcze komuś innemu? Chyba po to została postawiona strona i sklep, który działa jak należy. Hmmmm, no nie wiem, darmowa przesyłka? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi