Skocz do zawartości

Silent Hill: Początki - części 1-4

Featured Replies

Opublikowano

No to jednak chyba sie wezmie 4 skoro tak malo schodzi.

Nie wiem co jest ladnego w trojce. Nieprzytomna nastolatka wbija gwozdzia na ukradzionym ze szpitala wozku. Moze sie komus czasy liceum przypomnialy.

2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Ale za to na allegro żeby darmowa wysyłeczka była? :dog:

Tak, a o co chodzi? :)

• Odpowiedzi 189
  • Wyświetleń 11 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. W

• KOMODO
    KOMODO

Autorzy mają płacone za znaki a nie za strony, więc dla nich interesem jest natrzaskać jak najwięcej a nie jak najmniej. To ja wymyśliłem mniejszą ilość znaków. Albo inaczej - wymyślił ją prasowy stan

• Ponieważ jestem fanem papieru, to podoba mi się ta idea, nawet bardzo podoba. Już oczami wyobraźni widzę powoli zapełniającą się półkę z kolejnymi wydaniami dedykowanymi najważniejszym seriom gier. Z

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Mejm napisał(a):

Tak, a o co chodzi? :)

Bzduras pilnuje maksymalizacji zysków wydawnictwa, allegro z każdego egzemplarza zgarnia ponad 5zł haraczu.

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał(a):

Nie wiem co jest ladnego w trojce. Nieprzytomna nastolatka wbija gwozdzia na ukradzionym ze szpitala wozku. Moze sie komus czasy liceum przypomnialy.

U made my day (no, może to trochę za dużo powiedziane, ale w każdym razie uhahałem się) dzięki za ten wpis bracie.

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał(a):

Bzduras pilnuje maksymalizacji zysków wydawnictwa, allegro z każdego egzemplarza zgarnia ponad 5zł haraczu.

Tak jest, więcej pieniązka dla Pereza i spółki z egzemplarza to większe szanse na kolejne specjale.

image.jpeg.a5dea033d49e773da93ec81057dd7ac0.jpeg

Opublikowano

Zobaczymy jak ten Silent wyjdzie w praniu :) W sensie głównie odbioru przez Was - czy ta forma książkowa jest OK, czy tekstu wystarczy - jeśli byłoby spoko to pewnie pomyśli się o kolejnych wydaniach - już może nie co kwartał, ale z raz na pół roku. 

Opublikowano

W tym jest duży potencjał, takie albumy growe pojawiają się coraz częściej i sam kupuje wszystko co gamebook przetłumaczy. Coś czuję, że takiego MGSa to już pewnie macie rozrysowanego ^^

Opublikowano
W dniu 1.04.2025 o 12:49, PiotrekP napisał(a):

O ile kolejny taki special będzie o Residentach.

Z SH jest o tyle dobrze, ze oprocz o grach mozna pisac wiele o inspiracjach z jakich czerpali tworcy. W przypadku Residenta to juz nie ma takiego pola do popisu. Powstalo kilka filmow o zywych trupach i tyle. No chyba, ze reszte stron wypelni historia xboxa.

Opublikowano

Residencik ma za rok 30 lecie. Będzie głośno wszędzie a może i Capcom w końcu nową gierkę wrzuci. Nie wiem czy będzie lepszy moment na taką ksiażkę o zombiakach.

Opublikowano

O samych grach byłoby sporo, bo tych rimejków czy odświeżeń trochę było.

Za to można napisać jak inni inspirowali się residentami, bo trochę tego było.

Opublikowano
W dniu 4.03.2025 o 22:09, Perez napisał(a):

Lepiej - odezwę się do Gamery! Ja będę wyczytywał, a on od razu po sali krążył na kolejnym Extreme Party, to będzie szybciej reagował.  

Perez, Gamerą to wy się już dupy nie wycierajcie.

Opublikowano
5 minut temu, GAMERA napisał(a):

Perez, Gamerą to wy się już dupy nie wycierajcie.

Ej, przecież to jest zaproszenie na imprezę, co Ty taki nerwowy :P