Opublikowano wtorek o 10:153 dni No to jednak chyba sie wezmie 4 skoro tak malo schodzi. Nie wiem co jest ladnego w trojce. Nieprzytomna nastolatka wbija gwozdzia na ukradzionym ze szpitala wozku. Moze sie komus czasy liceum przypomnialy. 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Ale za to na allegro żeby darmowa wysyłeczka była? Tak, a o co chodzi?
Opublikowano wtorek o 10:203 dni Autor 4 minuty temu, Mejm napisał(a): Tak, a o co chodzi? Bzduras pilnuje maksymalizacji zysków wydawnictwa, allegro z każdego egzemplarza zgarnia ponad 5zł haraczu.
Opublikowano wtorek o 10:233 dni 6 minut temu, Mejm napisał(a): Nie wiem co jest ladnego w trojce. Nieprzytomna nastolatka wbija gwozdzia na ukradzionym ze szpitala wozku. Moze sie komus czasy liceum przypomnialy. U made my day (no, może to trochę za dużo powiedziane, ale w każdym razie uhahałem się) dzięki za ten wpis bracie.
Opublikowano wtorek o 10:243 dni 3 minuty temu, Shen napisał(a): Bzduras pilnuje maksymalizacji zysków wydawnictwa, allegro z każdego egzemplarza zgarnia ponad 5zł haraczu. Tak jest, więcej pieniązka dla Pereza i spółki z egzemplarza to większe szanse na kolejne specjale.
Opublikowano środa o 06:512 dni Zobaczymy jak ten Silent wyjdzie w praniu W sensie głównie odbioru przez Was - czy ta forma książkowa jest OK, czy tekstu wystarczy - jeśli byłoby spoko to pewnie pomyśli się o kolejnych wydaniach - już może nie co kwartał, ale z raz na pół roku.
Opublikowano środa o 07:462 dni W tym jest duży potencjał, takie albumy growe pojawiają się coraz częściej i sam kupuje wszystko co gamebook przetłumaczy. Coś czuję, że takiego MGSa to już pewnie macie rozrysowanego
Opublikowano środa o 17:231 dzień W dniu 1.04.2025 o 12:49, PiotrekP napisał(a): O ile kolejny taki special będzie o Residentach. Z SH jest o tyle dobrze, ze oprocz o grach mozna pisac wiele o inspiracjach z jakich czerpali tworcy. W przypadku Residenta to juz nie ma takiego pola do popisu. Powstalo kilka filmow o zywych trupach i tyle. No chyba, ze reszte stron wypelni historia xboxa.
Opublikowano środa o 17:311 dzień Residencik ma za rok 30 lecie. Będzie głośno wszędzie a może i Capcom w końcu nową gierkę wrzuci. Nie wiem czy będzie lepszy moment na taką ksiażkę o zombiakach.
Opublikowano środa o 18:031 dzień O samych grach byłoby sporo, bo tych rimejków czy odświeżeń trochę było. Za to można napisać jak inni inspirowali się residentami, bo trochę tego było.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 4.03.2025 o 22:09, Perez napisał(a): Lepiej - odezwę się do Gamery! Ja będę wyczytywał, a on od razu po sali krążył na kolejnym Extreme Party, to będzie szybciej reagował. Perez, Gamerą to wy się już dupy nie wycierajcie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, GAMERA napisał(a):Perez, Gamerą to wy się już dupy nie wycierajcie.Ej, przecież to jest zaproszenie na imprezę, co Ty taki nerwowy :P