Opublikowano środa o 11:103 dni Teraz, Szermac napisał(a):Kurde no, już by mogło to wyjść Całość gotowa :) Teraz przejrzenie PDF-a, ostatnie szlify i we wtorek po świętach do druku. Niestety nie pospieszymy, bo to z racji twardej oprawy też proces dłuższy niż druk specjala.
Opublikowano środa o 11:233 dni 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Jak tam wykres sprzedaży? Zmalał, urus??Coś tam rośnie ;) 1253 egz. teraz, wczoraj fajnie SNES rozruszał, bo chyba ze 40 sztuk Silenta dobranych do SNES-a.
Opublikowano środa o 21:152 dni Wkrótce wrzucimy pełny spis treści, będzie sobie można przynajmniej lepiej zwizualizować zawartość tego wydawnictwa. Generalnie mamy 23 artykuły o Silent Hillach - gdyby nie to, że sam nad tym ślęczałem, jarałbym się na to wydanie . W sumie i bez tego się jaram
Opublikowano środa o 21:272 dni 10 godzin temu, Perez napisał(a):Całość gotowa :) Teraz przejrzenie PDF-a, ostatnie szlify i we wtorek po świętach do drukuKorekta była?Samo patrzenie na PDFa nie wystarczy.
Opublikowano środa o 21:342 dni 6 minut temu, sph! napisał(a):Korekta była?Samo patrzenie na PDFa nie wystarczy.Wszystkie nasze wydawnictwa obecnie przechodza korekte.
Opublikowano środa o 22:222 dni 47 minut temu, Perez napisał(a):Wszystkie nasze wydawnictwa obecnie przechodza korekte.Dobrze. Trzymam za słowo.
Opublikowano wczoraj o 10:38 1 dzień 1 minutę temu, Kmiot napisał(a):Nie czytam. Pozwolę się zaskoczyć.Aż w spoiler dałem!
Opublikowano wczoraj o 10:40 1 dzień Pięknie się zapowiada. Fajnie, że zrobiliście to chronologicznie. Najbardziej czekam na materiały o trójce i czwórce, bo pierwsze dwie już były tyle razy przerabiane na łamach szmatławca, że ciężko tu coś nowego napisać.
Opublikowano wczoraj o 10:52 1 dzień 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Perez tylko nie spoilerujcie bo ja nie grałem zawsze bawiCzekam mocno, zapowiada się fajnie, choć bardzo znajomo.
Opublikowano wczoraj o 11:12 1 dzień Dobrze, że SM jest, bo fabularnie tylko dwójka jest wyżej, a nie było pewności, czy cała seria dostanie swój czas antenowy. No i chyba nie ma lepszego przykładu w grach, żeby pokazać czym jest reinterpretacja.
Opublikowano wczoraj o 12:02 1 dzień Tak sobie myślę, że w sumie nie zaszkodziłoby dorzucić ze 40 stron i przerobić Origins, Homecoming, Downpour i PT i mieć całą sagę.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 godzin temu, Pix napisał(a):Tak sobie myślę, że w sumie nie zaszkodziłoby dorzucić ze 40 stron i przerobić Origins, Homecoming, Downpour i PT i mieć całą sagę.Każda część poza making ofem ma zwykle kilka tekstów towarzyszących, więc tak po prawdzie wyszedłby z tego drugi tom. Albo tomiszcze które trzebaby wycenić na 100+ co byłoby zbyt ryzykowne z perspektywy biznesowej. Shattered Memories jest tez wprawdzie tutaj, ale nie jako pełnoprawną gra, a omówiony relatywnie krótko remake oryginału. Kto wie, może kiedyś znajdzie się przestrzeń na drugi tom SH 🙂
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 57 minut temu, KOMODO napisał(a):Każda część poza making ofem ma zwykle kilka tekstów towarzyszących, więc tak po prawdzie wyszedłby z tego drugi tom. Albo tomiszcze które trzebaby wycenić na 100+ co byłoby zbyt ryzykowne z perspektywy biznesowej. Shattered Memories jest tez wprawdzie tutaj, ale nie jako pełnoprawną gra, a omówiony relatywnie krótko remake oryginału. Kto wie, może kiedyś znajdzie się przestrzeń na drugi tom SH 🙂Absolutnie rozumiem i cieszę się, że w ogóle coś takiego powstaje. Ale nie oszukujmy się, szanse na drugi tom są marne, biorąc pod uwagę niepewną przyszłość tych wydań specjalnych, jak i również popularność i opinie graczy o Origins, Homecoming i Downpour (chociaż tę ostatnią grę będę trochę bronił, SH od Czechów miał potencjał). Dlatego myślałem nawet o bardziej pobieżnym potraktowaniu zachodnich części Cichego Wzgórza. Powiedzmy jakieś 4-6 strony na daną odsłonę. Wydłużyłoby to całość o jakieś 20 stron, czyli wcale nie tak dużo. Z drugiej strony są spore szanse, że za 10 lat będziemy mieli kolejne 4 części silenta, więc takie wydawnictwo nigdy nie będzie kompletne. No nic, to już bardziej gdybanie. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O co chodzi z tym allegro, kilka dni temu dochodziło już tam prawie do tysiąca sprzedanych egzemplarzy a teraz pokazuje nieco ponad 700? Jakiś błąd czy ludzie wycofują zamówienia?
Opublikowano 56 minut temu56 min 48 minut temu, .:marioo:. napisał(a):O co chodzi z tym allegro, kilka dni temu dochodziło już tam prawie do tysiąca sprzedanych egzemplarzy a teraz pokazuje nieco ponad 700? Jakiś błąd czy ludzie wycofują zamówienia?Allegro pokazuje sprzedaż z ostatnich 30 dni, a że największy zryw sprzedażowy jest zawsze na początku, to aktualnie jest on już "niewidzialny" w łącznym wyniku. Aktualnie będzie on więc tylko maleć ale spokojnie, nie oznacza to nic złego