Opublikowano środa o 11:102 dni Teraz, Szermac napisał(a):Kurde no, już by mogło to wyjść Całość gotowa :) Teraz przejrzenie PDF-a, ostatnie szlify i we wtorek po świętach do druku. Niestety nie pospieszymy, bo to z racji twardej oprawy też proces dłuższy niż druk specjala.
Opublikowano środa o 11:232 dni 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Jak tam wykres sprzedaży? Zmalał, urus??Coś tam rośnie ;) 1253 egz. teraz, wczoraj fajnie SNES rozruszał, bo chyba ze 40 sztuk Silenta dobranych do SNES-a.
Opublikowano środa o 21:152 dni Wkrótce wrzucimy pełny spis treści, będzie sobie można przynajmniej lepiej zwizualizować zawartość tego wydawnictwa. Generalnie mamy 23 artykuły o Silent Hillach - gdyby nie to, że sam nad tym ślęczałem, jarałbym się na to wydanie . W sumie i bez tego się jaram
Opublikowano środa o 21:272 dni 10 godzin temu, Perez napisał(a):Całość gotowa :) Teraz przejrzenie PDF-a, ostatnie szlify i we wtorek po świętach do drukuKorekta była?Samo patrzenie na PDFa nie wystarczy.
Opublikowano środa o 21:342 dni 6 minut temu, sph! napisał(a):Korekta była?Samo patrzenie na PDFa nie wystarczy.Wszystkie nasze wydawnictwa obecnie przechodza korekte.
Opublikowano środa o 22:222 dni 47 minut temu, Perez napisał(a):Wszystkie nasze wydawnictwa obecnie przechodza korekte.Dobrze. Trzymam za słowo.
Opublikowano wczoraj o 10:38 1 dzień 1 minutę temu, Kmiot napisał(a):Nie czytam. Pozwolę się zaskoczyć.Aż w spoiler dałem!
Opublikowano wczoraj o 10:40 1 dzień Pięknie się zapowiada. Fajnie, że zrobiliście to chronologicznie. Najbardziej czekam na materiały o trójce i czwórce, bo pierwsze dwie już były tyle razy przerabiane na łamach szmatławca, że ciężko tu coś nowego napisać.
Opublikowano wczoraj o 10:52 1 dzień 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Perez tylko nie spoilerujcie bo ja nie grałem zawsze bawiCzekam mocno, zapowiada się fajnie, choć bardzo znajomo.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Dobrze, że SM jest, bo fabularnie tylko dwójka jest wyżej, a nie było pewności, czy cała seria dostanie swój czas antenowy. No i chyba nie ma lepszego przykładu w grach, żeby pokazać czym jest reinterpretacja.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Tak sobie myślę, że w sumie nie zaszkodziłoby dorzucić ze 40 stron i przerobić Origins, Homecoming, Downpour i PT i mieć całą sagę.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 5 godzin temu, Pix napisał(a):Tak sobie myślę, że w sumie nie zaszkodziłoby dorzucić ze 40 stron i przerobić Origins, Homecoming, Downpour i PT i mieć całą sagę.Każda część poza making ofem ma zwykle kilka tekstów towarzyszących, więc tak po prawdzie wyszedłby z tego drugi tom. Albo tomiszcze które trzebaby wycenić na 100+ co byłoby zbyt ryzykowne z perspektywy biznesowej. Shattered Memories jest tez wprawdzie tutaj, ale nie jako pełnoprawną gra, a omówiony relatywnie krótko remake oryginału. Kto wie, może kiedyś znajdzie się przestrzeń na drugi tom SH 🙂
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 57 minut temu, KOMODO napisał(a):Każda część poza making ofem ma zwykle kilka tekstów towarzyszących, więc tak po prawdzie wyszedłby z tego drugi tom. Albo tomiszcze które trzebaby wycenić na 100+ co byłoby zbyt ryzykowne z perspektywy biznesowej. Shattered Memories jest tez wprawdzie tutaj, ale nie jako pełnoprawną gra, a omówiony relatywnie krótko remake oryginału. Kto wie, może kiedyś znajdzie się przestrzeń na drugi tom SH 🙂Absolutnie rozumiem i cieszę się, że w ogóle coś takiego powstaje. Ale nie oszukujmy się, szanse na drugi tom są marne, biorąc pod uwagę niepewną przyszłość tych wydań specjalnych, jak i również popularność i opinie graczy o Origins, Homecoming i Downpour (chociaż tę ostatnią grę będę trochę bronił, SH od Czechów miał potencjał). Dlatego myślałem nawet o bardziej pobieżnym potraktowaniu zachodnich części Cichego Wzgórza. Powiedzmy jakieś 4-6 strony na daną odsłonę. Wydłużyłoby to całość o jakieś 20 stron, czyli wcale nie tak dużo. Z drugiej strony są spore szanse, że za 10 lat będziemy mieli kolejne 4 części silenta, więc takie wydawnictwo nigdy nie będzie kompletne. No nic, to już bardziej gdybanie. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy.
Opublikowano 2 minuty temu2 min O co chodzi z tym allegro, kilka dni temu dochodziło już tam prawie do tysiąca sprzedanych egzemplarzy a teraz pokazuje nieco ponad 700? Jakiś błąd czy ludzie wycofują zamówienia?