wojtas011 698 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca (edytowane) Premiera 11 Lipca 2025 Preorder dostanie demo tak samo jak 1+2, w 3+4 będzie to level Foundry Edytowane 4 marca przez wojtas011 4 1 1 Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Po trailerze powiem tyle: Spoiler 1 1 1 Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 4 marca Autor Opublikowano 4 marca (edytowane) dobra, ale czemu nie chwalą się gamepassem? Dobra trzeba przestawić na standard Edytowane 4 marca przez wojtas011 Cytuj
maciucha 11 717 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca W ciągu ostatnich 2 lat przeszedłem THPS3 2 razy na decku ale wiadomo że wlatuje day 1 Cytuj
Butt 3 495 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Zajebiście, trójka moja ulubiena, szczególnie pierwszy level, gdzie miałem opracowaną trasę na wielomilionowe comba. No i oczywiście najlepiej się grało przy Ace of Spades. Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Cytat The parks from THPS3 and THPS4 have been authentically remade in jaw dropping 4K resolution* with streamlined goals in a two minute format. RIP THPS4 1 2 Cytuj
Hubert249 4 338 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Kurwa wiedziałem, że wpieprzą jakieś odblaskowe gówno jak w CoD. Świetlisty Tony, Doom? A komu to potrzebne Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): RIP THPS4 Cooooooo, ja pierdole XDdDdd No to jednak obadam w Game Passie najpierw. 1 minutę temu, Hubert249 napisał(a): Kurwa wiedziałem, że wpieprzą jakieś odblaskowe gówno jak w CoD. Świetlisty Tony, Doom? A komu to potrzebne Prowo, albo wiadomo co. Cytuj
XM. 11 432 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): RIP THPS4 Kiedy myślisz, że nie mogą nic spierdolic to i tak spierdola Cytuj
Shen 10 408 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Szkoda, że więcej gier tak nie wychodzi, trailer i za kilka miesięcy premiera. Cytuj
Hubert249 4 338 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 1 minutę temu, Rozi napisał(a): Cooooooo, ja pierdole XDdDdd No to jednak obadam w Game Passie najpierw. Prowo, albo wiadomo co. A widziałeś ostatnią planszę z zawartością premium ziomuś? 1 Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Teraz, XM. napisał(a): Kiedy myślisz, że nie mogą nic spierdolic to i tak spierdola To Iron Galaxy też nie nastraja pozytywnie, poczekamy, zobaczymy. No ale kurwa, dramatycznie to rozegrali. Wywalą zadania z gry zatem? Przecież tam nie da się niektórych wcisnąć w dwuminutowy format. Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 1 minutę temu, Hubert249 napisał(a): A widziałeś ostatnią planszę z zawartością premium ziomuś? To twoja pierwsza gra z serii? W dwójce miałeś Spider-Mana, a w trójce Wolverine'a i Darth Maula. 3 Cytuj
Butt 3 495 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No lipa w chuj z tą czwórką, imo zjebali przy pierwszym wydaniu, że nie dali od razu części 1-3. Cytuj
UberAdi 2 331 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 5 minut temu, Hubert249 napisał(a): Kurwa wiedziałem, że wpieprzą jakieś odblaskowe gówno jak w CoD. Świetlisty Tony, Doom? A komu to potrzebne No jak oni mogli Doom Guya wrzucić TO GRA O DESKOROLCE PRZECIEŻ 2 Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 13 minut temu, Bzduras napisał(a): Po trailerze powiem tyle: Pokaż ukrytą zawartość Lepiej zrób refund, Zbyszek Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No i w czwórce był Jango Fett i Eddie z Iron Maiden, a teraz jest Doom Slayer i Revenant 2 minuty temu, Rozi napisał(a): Lepiej zrób refund, Zbyszek Raczej nie planuję Czwóreczka oryginalna grana do tej pory, dzięki Ci panie PC za emulgatorki. Lipa w chuj, ale jeśli to będzie odświeżenie na poziomie 1+2 (a na takie się zapowiada) to i tak będzie to jeden z najlepszych Tony Hawków na rynku. Pecetowcom z kolei polecam reTHAWed, niesamowity projekt Cytuj
UberAdi 2 331 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca THPS4 miał timer na PS1 ale mapki były mniejsze, oby tu ich nie skurczyli. Cytuj
Figaro 8 449 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Oczywiście musieli wcisnąć odblaskową postać jakąś. To pewnie ten woke. W starych grach tego nie było. lol 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi