Opublikowano 13 marca13 mar Autor pierwsza partia soundtracku, stare wymieszane z nowym Na razie dość mało starych utworów
Opublikowano 13 marca13 mar Jak wzorem 1+2 da się odtwarzać wybrane kawałki to będzie git. A jak nie to się odpali oryginalny soundtrack z telefonu.
Opublikowano 13 marca13 mar Najważniejsze, że jest CKY. 11 minut temu, PiotrekP napisał(a): A jak nie to się odpali oryginalny soundtrack z telefonu. Spotify można puścić w tle przecież.
Opublikowano 13 marca13 mar Autor ja tam nie lubię grać z spotify w tle, jednak drażnią mnie kawałki bez masteringu pod grę
Opublikowano 13 marca13 mar To jest full list, tylko tyle będzie? W: dobra widzę, że na insta TH napisał, że to pierwsza z trzech pajd.
Opublikowano 13 marca13 mar Autor 16 minut temu, XM. napisał(a): W: dobra widzę, że na insta TH napisał, że to pierwsza z trzech pajd. oby było więcej z oryginału, bo na razie tutaj jest z 5 starych
Opublikowano 22 marca22 mar Skończyłem sobie wczoraj pierwszy poziom toniego 4 na maxa no i ja sobie nie wyobrażam tej gry bez zadań. Fajnie było wrócić, grałem jak poyebany w tę część za dzieciaka. Osobiście poziomy zawsze wolałem z trójki ale te zadania to był dla mnie dealbreaker w tej serii
Opublikowano 25 marca25 mar Autor trochę gameplayu https://x.com/TonyHawkTheGame/status/1904579176574652821
Opublikowano 26 marca26 mar Dobrze w ryj to wygląda, nie mogę się doczekać tej gry. Juz wewnętrznie pogodziłem się z EPICKIM DWUMINUTOWYM FORMATEM. Nie, kogo ja oszukuję, nie pogodziłem się Mimo tego i tak będę pewnie szarpać jak dziki.
Opublikowano 27 marca27 mar Autor czyli poszła podmianka numeru bestii na 2 minutes to midnight, pewnie za kontrowersyjne w 2025 roku xd Ale to dobrze, lubię bardziej ten drugi kawałek Edytowane 27 marca27 mar przez wojtas011
Opublikowano 27 marca27 mar Jak już podmieniają. to bardziej do takiej gry pasowałby kawałek typu Running Free.
Opublikowano 28 marca28 mar Autor Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Muskabeatz szkoda, mocno mi się kojarzą z tą grą No dziwne, bo przecież Chad Muska powinien mieć prawa do swoich kawałków
Opublikowano 28 marca28 mar No ma prawa do swoich kawałków przecież. To, że ma prawa nie znaczy, że od razu wrzucą je do gierki bo to nie od niego zależy, Toni powiedział "nie" to nie.