łom 2 153 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): RIP THPS4 Tak czułem że pełnoprawny remake 4 w pakiecie z 3 nie przejdzie i będą chcieli gdzieś przyoszczędzić, ale tego się nie spodziewałem... Zobaczymy jak to wyjdzie ale nie wiem czy nie wolał bym zobaczyć najpierw dopakowanej 3 a za rok czy dwa 4. Chyba THUGa już nie będą mieli jak przerobić na koncept z 1/2/3. 1 Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 4 marca Autor Opublikowano 4 marca Teraz, UberAdi napisał(a): THPS4 miał timer na PS1 ale mapki były mniejsze, oby tu ich nie skurczyli. nie miał, zadania były od kropek Cytuj
Labtec 3 718 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Doom Slayer trochę więcej kosztuje, zwykła edycja w dobrej cenie wiec będzie wybrana Cytuj
Shen 10 408 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No niestety, długo liczyłem na to, że trójka wyjdzie jako duże dlc. Czwórka mogła wyjść osobno. Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Demko w czerwcu. Kurwa no, umiarkowane jaranko po tej wiadomości Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No właśnie, wczoraj jeszcze pisałem swoje obawy jak ogarną format zadań z THPS4 i poszli na łatwiznę robiąc z tego listę zadań w klasycznym formacie. No ale i tak ogra się z przyjemnością. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 4 marca Autor Opublikowano 4 marca gameplay revert po 900 dalej odkręca się w złą stronę xd 1 Cytuj
Bartg 5 605 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ah uwielbiałem format czwórki bez 2 minutowego timera, szkoda W takim razie gej pass i zobaczymy jak bardzo to zepsuli w 4. Cytuj
Szermac 3 146 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Jaranko było na 4 część, ale jak do tego podeszli to już w sumie nie xd Weźmie się na promci kiedyś. 1 Cytuj
Pupcio 19 318 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Przykra sprawa z tym tonym 4, chłopy mają gotową gre podaną na tacy którą wystarczy odświeżyć 1:1 a nawet już o to ciężko 1 1 Cytuj
Square 9 015 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No trochę opadł po tym info, cena też wyższa niż 1+2, ale raczej będzie brane na premierę. Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 13 minut temu, Rozi napisał(a): 15 minut temu, Emtebe napisał(a): Tylko cyfra? Tak. Nie Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 11 minutes ago, Pupcio said: Przykra sprawa z tym tonym 4, chłopy mają gotową gre podaną na tacy którą wystarczy odświeżyć 1:1 a nawet już o to ciężko Niby tak ale musieli by popracować dwa dni dłużej żeby rozłożyć NPC po planszy a tak użyją gotowego formatu z 1+2 a pieniążki i tak wpłyną. Mamy 2025, nie licz na pracowitość i kreatywność w tej branży. 2 Cytuj
XM. 11 432 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 6 minut temu, jimmy napisał(a): Nie I dobrze, kupi się z drugiej ręki za stowe żeby wyrobnicy nie dostali kasy. Chuj im w dupę 1 Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Dla mnie szklanka do połowy pełna, jeszcze niedawno odświeżenie 3+4 to była nierealna mrzonka. U mnie day1 w pudle wjeżdża na 100%. Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Okej, to THPS4 skrzywdzono i cholernie szkoda, że nie wróci w tej samej formie co przed laty. Czy to źle? Tak, absolutnie. Czy skreśla to rimejka zanim jeszcze się pojawił? Dla mnie nie. To duża wada, ale w pakiecie będzie jeszcze trójka, będą nowe levele, a jeśli kariera w THPS4 okaże się lipą po zmianie formatu to nadal będzie można pośmigać po tych miejscówkach i to akurat biorę w ciemno. Nie stawiam krzyżyka, bo jeszcze do niedawna dałbym się pokroić za choćby paczkę leveli z trójki i czwórki jako DLC do 1+2. Poczekamy, zobaczymy, może finalnie czymś zaskoczą na plus. Cytuj
drozdu7 3 187 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ej często pisoczymy na to że Remasterstation i że brakuje pomysłów. Ale jednak cieszą takie odświeżenia ludzi którzy na ps1/PS2 się wychowali. Nawet ostatnio szukałem listy zrimejkowanych gier z tamtych generacji. Pudełko bardzo ładne (Jezu jak korci wrócić do Pleja i półkę postawić xd). 2 Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Cytat Rebuilt from the ground up, THPS 3+4 will include parks from the original games as well as new locations (more on that later), plus a Career Mode that includes the original tours from both. https://news.xbox.com/en-us/2025/03/04/tony-hawks-pro-skater-3-4-release-date/ Kurwa, zdecydujcie się w końcu xd Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Czy to źle? Tak, absolutnie. Czy skreśla to rimejka zanim jeszcze się pojawił? Dla mnie nie. Mapy w 4 są za duże na ten format, po prostu. Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 5 minutes ago, drozdu7 said: Ej często pisoczymy na to że Remasterstation i że brakuje pomysłów. Ale jednak cieszą takie odświeżenia ludzi którzy na ps1/PS2 się wychowali. Nawet ostatnio szukałem listy zrimejkowanych gier z tamtych generacji. Pudełko bardzo ładne (Jezu jak korci wrócić do Pleja i półkę postawić xd). Psioczymy na remastery gier z PS5. Remake ponad 20 letnich gier jak THPS witamy. Cytuj
Bud 11 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Jak już pisałem wyżej, wbilem dwa razy platynke w 1+2 i kocham te gierkę podobnie jak oryginały z PSX no ale... właśnie mimo że marzyłem o 3+4 to jakoś nie czuje takiej podniety, bo te części trochę popykałem tylko na PSX ale nostalgia dużo mniejszą, tam znałem kazda trasę, każdy track, a tutaj ledwo jakieś parę i nie bije serduszko tak mocno. Ehhh nostalgia jaka to mocna rzecz. Ale i tak się pewnie kupi tylko czy będzie platynka Kareemem? Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 1 minute ago, Rozi said: Mapy w 4 są za duże na ten format, po prostu. Czy ja wiem, nie powiedziałbym, że taki College z 4 jest większy niż School II. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi