Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

RIP THPS4 :(

Tak czułem że pełnoprawny remake 4 w pakiecie z 3 nie przejdzie i będą chcieli gdzieś przyoszczędzić, ale tego się nie spodziewałem... Zobaczymy jak to wyjdzie ale nie wiem czy nie wolał bym zobaczyć najpierw dopakowanej 3 a za rok czy dwa 4. Chyba THUGa już nie będą mieli jak przerobić na koncept z 1/2/3.

• Plusik 1
Opublikowano

Przykra sprawa z tym tonym 4, chłopy mają gotową gre podaną na tacy którą wystarczy odświeżyć 1:1 a nawet już o to ciężko

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano
11 minutes ago, Pupcio said:

Przykra sprawa z tym tonym 4, chłopy mają gotową gre podaną na tacy którą wystarczy odświeżyć 1:1 a nawet już o to ciężko

Niby tak ale musieli by popracować dwa dni dłużej żeby rozłożyć NPC po planszy a tak użyją gotowego formatu z 1+2 a pieniążki i tak wpłyną. Mamy 2025, nie licz na pracowitość i kreatywność w tej branży.

• beka z typa 2
Opublikowano
6 minut temu, jimmy napisał(a):

Nie

SmartSelect_20250304_194847_SamsungInternet.thumb.jpg.cd53d97368783d048f68f378dce0c07e.jpg

I dobrze, kupi się z drugiej ręki za stowe żeby wyrobnicy nie dostali kasy.

Chuj im w dupę 

• Plusik 1
Opublikowano

Dla mnie szklanka do połowy pełna, jeszcze niedawno odświeżenie 3+4 to była nierealna mrzonka.

U mnie day1 w pudle wjeżdża na 100%.

Opublikowano

Okej, to THPS4 skrzywdzono i cholernie szkoda, że nie wróci w tej samej formie co przed laty. Czy to źle? Tak, absolutnie. Czy skreśla to rimejka zanim jeszcze się pojawił? Dla mnie nie. To duża wada, ale w pakiecie będzie jeszcze trójka, będą nowe levele, a jeśli kariera w THPS4 okaże się lipą po zmianie formatu to nadal będzie można pośmigać po tych miejscówkach i to akurat biorę w ciemno. Nie stawiam krzyżyka, bo jeszcze do niedawna dałbym się pokroić za choćby paczkę leveli z trójki i czwórki jako DLC do 1+2. Poczekamy, zobaczymy, może finalnie czymś zaskoczą na plus.

Opublikowano

Ej często pisoczymy na to że Remasterstation i że brakuje pomysłów. Ale jednak cieszą takie odświeżenia ludzi którzy na ps1/PS2 się wychowali. Nawet ostatnio szukałem listy zrimejkowanych gier z tamtych generacji.

Pudełko bardzo ładne (Jezu jak korci wrócić do Pleja i półkę postawić xd).

• Plusik 2
Opublikowano
Cytat

Rebuilt from the ground up, THPS 3+4 will include parks from the original games as well as new locations (more on that later), plus a Career Mode that includes the original tours from both.

https://news.xbox.com/en-us/2025/03/04/tony-hawks-pro-skater-3-4-release-date/

Kurwa, zdecydujcie się w końcu xd

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał(a):

Czy to źle? Tak, absolutnie. Czy skreśla to rimejka zanim jeszcze się pojawił? Dla mnie nie.

Mapy w 4 są za duże na ten format, po prostu.

Opublikowano
5 minutes ago, drozdu7 said:

Ej często pisoczymy na to że Remasterstation i że brakuje pomysłów. Ale jednak cieszą takie odświeżenia ludzi którzy na ps1/PS2 się wychowali. Nawet ostatnio szukałem listy zrimejkowanych gier z tamtych generacji.

Pudełko bardzo ładne (Jezu jak korci wrócić do Pleja i półkę postawić xd).

Psioczymy na remastery gier z PS5. Remake ponad 20 letnich gier jak THPS witamy.

Opublikowano

Jak już pisałem wyżej, wbilem dwa razy platynke w 1+2 i kocham te gierkę podobnie jak oryginały z PSX no ale... właśnie mimo że marzyłem o 3+4 to jakoś nie czuje takiej podniety, bo te części trochę popykałem tylko na PSX ale nostalgia dużo mniejszą, tam znałem kazda trasę, każdy track, a tutaj ledwo jakieś parę i nie bije serduszko tak mocno. Ehhh nostalgia jaka to mocna rzecz. 

Ale i tak się pewnie kupi tylko czy będzie platynka Kareemem?