Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał(a):

Mapy w 4 są za duże na ten format, po prostu.

Chyba, że sprytnie dopasuje się zadania do rozmiaru leveli :Cell: Nie wiem, jedni piszą tak, drudzy inaczej, trzeba czekać na więcej konkretów.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Chyba, że sprytnie dopasuje się zadania do rozmiaru leveli :Cell: Nie wiem, jedni piszą tak, drudzy inaczej, trzeba czekać na więcej konkretów.

no ale taki alcatraz w 2 minuty to średnio, wracać co chwilę na górę przy restartach

Opublikowano
29 minut temu, jimmy napisał(a):

U mnie day1 w pudle wjeżdża na 100%.

Tak samo, w chuj zawartości i cena to 2/3 tego co kosztował Silent Hill 2, jakby wołali 3 bomby to może bym się wahał.

Opublikowano

Obawiam się, że mapy z czwórki dostaną po prostu generyczne zadania (stąd określenie "Streamlined"), żeby dało się zrobić w 2 minuty. O tych wszystkich świetnych zadaniach z oryginalnej czwórki podejrzewam, że można zapomnieć.

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał(a):

Obawiam się, że mapy z czwórki dostaną po prostu generyczne zadania (stąd określenie "Streamlined"), żeby dało się zrobić w 2 minuty. O tych wszystkich świetnych zadaniach z oryginalnej czwórki podejrzewam, że można zapomnieć.

jeszcze mnie ciekawi, czy będą bonusowe mapy czyli Chicago i Lunapark.

Ten wodnypark mi śmierdzi podmianką za lunapark...

Opublikowano

Chociaż widziałem już teorię, że "streamlined goals AND 2 minutes time" może oznaczać, że zostanie zachowany system misji w 4, jedynie usprawiony. Jakby nie patrzeć pierwsza scena trailera wygląda jak misja "Skitch The Professor's Car" z mapy College z czwórki :dunno: Pozostaje czekać na jakieś szersze info.

Rebuilt from the ground up, THPS 3+4 will include parks from the original games as well as new locations (more on that later), plus a Career Mode that includes the original tours from both.

https://news.xbox.com/en-us/2025/03/04/tony-hawks-pro-skater-3-4-release-date/

Opublikowano

Ty no wrzucałem ten fragment blogaska i ten link wcześniej, ale chyba już żałoba ludziom przesłoniła oczy. Trzeba czekać na więcej oficjalnego info, bo na ten moment dwa marketingowe teamy zaprzeczają same sobie. 1+2 też nazywano "remasterem", a wyszedł z tego pełnoprawny remake, może i tutaj ktoś sobie chlapnął głupotę nie widząc gry na oczy i nie zdając sobie sprawy z wagi tego, co pisze.

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Ty no wrzucałem ten fragment blogaska i ten link wcześniej, ale chyba już żałoba ludziom przesłoniła oczy.

w tym blogu tours odpowiada słowu levels

image.png.15b5a1084d9ce589db34ca65b5a1d089.png

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał(a):

No ale kurwa, dramatycznie to rozegrali. Wywalą zadania z gry zatem? Przecież tam nie da się niektórych wcisnąć w dwuminutowy format

Na psxie tak było. Przy czwórce za dużo by musieli grzebać więc poszli na łatwiznę i zrobili 2 minuty i zadania jak na psxie :/ 

Opublikowano

Patus nie patus, ale był sporą częścią historii serii i w rimejkach być powinien. Tym bardziej, że CKY wraca na OST, bez Bama będzie trochę dziwnie skejtować do 96 Quite Bitter Beings.

Opublikowano
3 minuty temu, wojtas011 napisał(a):

Chrisa Cola też nie będzie, bo podobno bił byłą żonę, no ale on jest z nowego rosteru 1+2

Eeee, jego nie było w 1+2.

• Plusik 2