wojtas011 698 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca 8 minut temu, Rozi napisał(a): Eeee, jego nie było w 1+2. czyli mi się pomyliło z 5 Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca https://lowcygier.pl/preordery/preorder-tony-hawks-pro-skater-3-4-na-konsole-playstation-xbox-i-nintendo-switch-za-19990-zl-w-gamefinity/?fbclid=IwY2xjawI1Ns5leHRuA2FlbQIxMQABHTeUmz-qwtu-vvY6mC49-AnNfgGvqYxJViFr4HYOTxLzXgi7FXxedrbtCw_aem_WyNYzCZLcAhRnjCPDY4s2Q 1 1 Cytuj
Faka 4 116 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ja to tam czekam jak wrzucą w media experty, to wtedy zamówię pudełeczko, co by ładnie stała obok 1+2. Cytuj
XM. 11 431 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Niech się wyjaji co to za twór w końcu ma być - jeśli obcięty thps4 to wezmę z drugiej ręki i chuj im w dupę. Będę gral, ale się nie cieszył. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca no na dwóch screenach widać parę rzeczy, z misji które były w 4, plus ktoś zauważył, że na gameplay'u co lata z waterparku npc stają bez ruchu, tylko, ze nie ma ui i nie wiadomo czy to misje xd Cytuj
Hubert249 4 338 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 21 godzin temu, Figaro napisał(a): Oczywiście musieli wcisnąć odblaskową postać jakąś. To pewnie ten woke. W starych grach tego nie było. lol THPS 1 +2 wyszedł kilka lat temu i ciągle, jest to świetna gra. W każdym razie Activision wydało w tamtym okresie chociażby świetne Modern Warfare(2019). Które nijak ma się do CoDa dziś. Skąd to porównanie? No stąd, że w dniu premiery mamy postaci ze strzekanek, skórkę Tonego żywcem wyjęta z dzisiejszego Call of Duty. Gwarantuje wam, że ta cześć będzie dziesięć razy gorsza od pierwszego rimejka. Cytuj
oFi 2 641 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Wytłumaczy ktoś co wycięli z tej czworki? Nigdy nie grałem, a trójkę to wymaksowałem na PC w swoim czasie wzdłuż i wszerz 1 Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca 4 miała inną strukturę kariery, zamiast przechodzić w kolko te same zadania nowymi skaterami, można było grać dowolnym. Levele nie miały globalnego licznika 2 minut tylko npc którzy startowali poszczególnie misje. Po zrobieniu określonej liczby odblokowywało się Pro Challenges, każdy skater miał swoje na konkretnej mapie, zrobienie misji odblokowywało film skatera. Po pierwszym skończonym pro challenge odblokowywało się nową pulę trudniejszych zadań na każdej mapie. w simie było chyba 190 zadań w grze plus kasa do znalezienia na mapach. Co zabawne w okolicach premiery nie było to dobrze przyjęte, co mnie zawsze dziwiło 2 1 Cytuj
Square 9 012 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Godzinę temu, XM. napisał(a): Niech się wyjaji co to za twór w końcu ma być - jeśli obcięty thps4 to wezmę z drugiej ręki i chuj im w dupę. Będę gral, ale się nie cieszył. No wiadomo przecież, poziomy z czwórki i zadania dopasowane do 2-minutowych sesji. Cytuj
Bartg 5 605 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 20 minutes ago, Square said: No wiadomo przecież, poziomy z czwórki i zadania dopasowane do 2-minutowych sesji. No właśnie tego nie wiadomo. Są dwie sprzeczne informacje i to obie z oficjalnych źródeł Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca W międzyczasie się podjarałem i odkryłem THPSPro - mod do 1+2 dodający między innymi wszystkie levele z 3 i 4, część z THUG, kilka z THUG2 i całą mapę z Project 8 Nie jest to poziom odświeżenia z trailera, ale już teraz sobie pośmigam na tych poziomach że wszystkimi ficzerami z nowego silnika. Genialna rzecz, dotrwam do lipca @XM. https://pastebin.com/Z078AJqg 1 Cytuj
Square 9 012 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 26 minut temu, Bartg napisał(a): No właśnie tego nie wiadomo. Daj drugie Cytat Skate the original parks from THPS3 and THPS4 remade in 4K resolution and given streamlined goals in the two-minute format along with some new parks to expand your skating options. https://blog.playstation.com/2025/03/04/tony-hawks-pro-skater-3-4-launches-july-11-on-ps5-and-ps4/ Cytuj
Bartg 5 605 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Just now, Square said: Daj drugie https://blog.playstation.com/2025/03/04/tony-hawks-pro-skater-3-4-launches-july-11-on-ps5-and-ps4/ Było już ze 3 razy, na stronie xboxa jest, że beda obie kartery tak jak w oryginale. Pytanie który rabin ma rację. Cytuj
Square 9 012 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca No i była mowa, że tours to poziomy. Serio, nie nastawiajcie się pełną wersję czwórki. Jakby miło być, to by nie było nigdzie wspomniane o robieniu dwóch minut. 1 Cytuj
Faka 4 116 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Jak zrobią więcej tych zadań w czwórce, to będzie dobrze. Na pewno devi wzięli pod uwagę strukturę czwartej części, że no jednak te dwie minuty grania to trochę wypacza sens jeżdżenia. Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 16 minut temu, Square napisał(a): No i była mowa, że tours to poziomy. To interpretacja wojtasa, bez źródła. W tej notce pisali też normalnie o levelach. Ale tak jak mówisz, gdyby było to takie oczywiste to by to po prostu powiedzieli, takie gmatwanie i cisza na pytania fanów śmierdzi przerobieniem czwórki na format 1-3. Pozostaje mieć nadzieję, że zrobią to z głową. Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca A jak było w tym bieda porcie na PSX? Chyba tam były klasyczne 2 minuty i zadania? Nie grałem nigdy w tą wersję bo trójkę i czwórkę ogrywałem już na nowej generacji. Cytuj
Butt 3 495 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): A jak było w tym bieda porcie na PSX? Chyba tam były klasyczne 2 minuty i zadania? Nie grałem nigdy w tą wersję bo trójkę i czwórkę ogrywałem już na nowej generacji. Było normalnie jak na nowych konsolach/pc, tylko nie było npców na mapach, którzy dawali nam zadania. Zamiast tego były ikonki do których się podjeżdżało by uruchomić zadanie. Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 16 minut temu, Bzduras napisał(a): To interpretacja wojtasa, bez źródła. W tej notce pisali też normalnie o levelach. Tours są też w 1+2, to są normalne levele. Mogliby twórcy się gdzieś odnieść do tego, albo zdementować plotki. Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 3 minuty temu, Rozi napisał(a): Tours są też w 1+2, to są normalne levele. Tours to są kariery, odpowiednio 1 i 2. Jak wybierzesz tour to masz Select Level. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca no nie będzie, bo lenie by musieli robić nowe pro zadania dla nowych skejtów. a pewnie by ich przerosło też przeniesienie kilka niekonwencjonalnych zadań na unreala xd Cytuj
XM. 11 431 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Godzinę temu, Bzduras napisał(a): W międzyczasie się podjarałem i odkryłem THPSPro - mod do 1+2 dodający między innymi wszystkie levele z 3 i 4, część z THUG, kilka z THUG2 i całą mapę z Project 8 Nie jest to poziom odświeżenia z trailera, ale już teraz sobie pośmigam na tych poziomach że wszystkimi ficzerami z nowego silnika. Genialna rzecz, dotrwam do lipca Dej link Cytuj
Basior 1 166 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ja serio nie rozumiem smutałki, że 4 będzie jak wcześniejsze. Mam sklerozę, ale mi się 4 wtedy nie podobała. Żałowałem tej zmiany. Oczywiście najmocniej pamiętam i tak 2, ale no dla mnie wtedy to była dziwna zmiana. Cytuj
XM. 11 431 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): W międzyczasie się podjarałem i odkryłem THPSPro - mod do 1+2 dodający między innymi wszystkie levele z 3 i 4, część z THUG, kilka z THUG2 i całą mapę z Project 8 Nie jest to poziom odświeżenia z trailera, ale już teraz sobie pośmigam na tych poziomach że wszystkimi ficzerami z nowego silnika. Genialna rzecz, dotrwam do lipca @XM. https://pastebin.com/Z078AJqg Łobaben, trzeba kupić na promo w takim razie i modować :O Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Wielkie tam modowanie, kopiuj-wklej do katalogu i elo. 32 minuty temu, Basior napisał(a): Ja serio nie rozumiem smutałki, że 4 będzie jak wcześniejsze. Mam sklerozę, ale mi się 4 wtedy nie podobała. Żałowałem tej zmiany. Oczywiście najmocniej pamiętam i tak 2, ale no dla mnie wtedy to była dziwna zmiana. Swego czasu to było rewelacyjne, nikt Cię nie gonił, sam sobie robisz swoje w kolejności jaka Ci się podobała, a pomiędzy zwykły freeskate i mnóstwo naprawdę fajnych zadań. Trafiały się lepsze i gorsze, na niektóre to mam ochotę rzucać mięsem do dzisiaj (Misty Flip w Konie ), ale było to odważne przełamanie utartego schematu i robiło naprawdę dobrą robotę w budowaniu unikatowego flow. Nie bez powodu chyba już nigdy nie powrócono do starej formuły. Z drugiej strony ta sprawdza się w 1+2 bardzo dobrze i mimo smuteczku jak dobrze nad tym usiądą to może wyjść z tego coś dobrego. Szkoda jednak, że w 2025 roku na konsoletach najnowszej generacji nie da się ogarnąć ficzerów i bajerów, które miała gra z 2002 roku wydana na PS2 z 32MB RAM 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi