Pupcio 19 317 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Zrobić combo 10k zebrać literki skate i fajrant Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Z tym, że w THPS4 też było dużo gównozadanek typu zrób high score, zrób 3x duże combo albo zrób grinda tutaj i wyląduj. Były zadania zajebiste i były takie zapychacze też. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 7 marca Autor Opublikowano 7 marca Albo zrobić THUG2 z poziomami na 2 minuty No technicznie tryb classic jest juz gotowy tam, wywala story mode i fajrant Co zabawne ten tryb był dodany bo gracze w 2004 roku nie byli fanami struktury zapoczątkowanej w 4.Mapa z 4 była tylko raz dostosowana do 2 minutowego zegaru, było to Alcatraz w THP8 na psp Cytuj
MGStarter 249 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Polecam poczytać reddita THPS na temat kampanii w THPS4 w 3+4 - ludzie piszą całe rozprawki za i przeciw Cytuj
devilbot 3 808 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Ale po co czytać rozprawki o czymś co będzie można sprawdzić w gamepassie day one za 30zł albo nawet mniej Cytuj
Pupcio 19 317 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca I co podają w argumentach za wycinaniem oryginalnej zawartości? xD Cytuj
Plackus 479 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca (edytowane) 7 minut temu, Pupcio napisał(a): I co podają w argumentach za wycinaniem oryginalnej zawartości? xD Napotkali trudności jak to z animowaniem tzytzków Dzisiejszy gejmdev Edytowane 7 marca przez Plackus 1 Cytuj
Figaro 8 449 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Też mam mieszane uczucia. Niedawno przeszedłem czwórkę i jest bardzo dużo słabych zadań. Ale i kilka fajnych. Zobaczymy. Cytuj
Plackus 479 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca (edytowane) Spoiler Na pewno będzie więcej zmian Kto pamięta panią Daisy ? Edytowane 7 marca przez Plackus Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 10 minut roboty i wersja z duszą jest śmigana, spaniale i ligancko Spoiler 1 Cytuj
Figaro 8 449 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Sweet Noise i THPS. Wieczór w 2002 roku, gitówa. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 7 marca Autor Opublikowano 7 marca 11 godzin temu, XM. napisał(a): Na Instagramie Bam wrzuca filmiki jak śmiga z TH więc może i już w czwórce się pojawi. 1 Cytuj
Faka 4 116 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Jak coś to gierka wylądowała w głównych sieciówkach ME, MM czy tam Euro, także preorderek złożony i czekamy do lipca, będzie napierdalane. Cytuj
Bjały 2 983 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca W dniu 7.03.2025 o 10:53, Bzduras napisał(a): To już lepiej zrobić nową część od podstaw. Po co podpinać się pod THUG2 jak trzeba zmienić całe założenie gierki pod brakujące postaci i licencjonowane rzeczy? Mi się thug 2 nie podobał, za dużo tam już wyjebali udziwnień, za dużo jackassa itd. Za to remaster jedyneczki był przytulił 3 Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca THUG2 systemowo był paluszki lizać, klimatycznie to Jackass na 100%. Cytuj
Faka 4 116 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Za 10 lat będzie Thug. Jak na 3+4 przyszło nam czekać 5 lat. Z resztą o czym my tu piszemy, jak czwórki nie zrobili już tak jak powinni. Chyba nie myślicie, że wezmą się za bary Thuga? Już lepszym pomysłem jest zrobić nową grę od podstaw. 1 Cytuj
devilbot 3 808 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Nie będzie żadnego thug remake skoro nie potrafią ogarnąć prostych questów z 4 Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Najlepszy scenariusz to VV wraca żeby stworzyć nową gierkę z serii, ale jak aktywiszcza nie chcą sypnąć kasą na porządny remake czwórki to już widzę jak dają sianko i czas developerom klepiącym przy world of gównocraft żeby zrobili gierkę o skejtach. Cytuj
SlimShady 3 521 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Jak im się nie chce, albo nie potrafią, to najlepiej jakby to był po prostu rimejk/reinterpretacja trójki i ewentualnie w bonusie trasy z czwórki, czyli coś w stylu CTR, gdzie miałeś podstawkę, ale jeszcze trasy z nitro kart i całkowicie nowe. Od razu sprawa wygląda inaczej, no ale pakiet brzmi lepiej i grubiej. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 9 marca Autor Opublikowano 9 marca to ja już wole 3+4 tak jak jest niż 3 i mapy bez żadnych zadań z 4 Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca On 3/7/2025 at 8:39 PM, Plackus said: Reveal hidden contents Na pewno będzie więcej zmian Kto pamięta panią Daisy ? A w dwójce Private Carrera Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 9 marca Autor Opublikowano 9 marca 42 minuty temu, Czoperrr napisał(a): A w dwójce Private Carrera w trójce też była Cytuj
Bjały 2 983 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Nie ma co się martwić Bam i tryb kariery w czwórce będzie w DLC xD, A CKY będzie normalnie w grze, już potwierdzone. Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca 1 hour ago, Bjały said: Nie ma co się martwić Bam i tryb kariery w czwórce będzie w DLC xD, A CKY będzie normalnie w grze, już potwierdzone. CKY ma tyle wspólnego z bamem że na perce gra jego brat więc dziwne gdyby z tego powodu wycięli to z gry Cytuj
PiotrekP 2 143 Opublikowano czwartek o 12:22 Opublikowano czwartek o 12:22 Mam nadzieję że będzie pani Bufoni, którą głównie grałem w 1+2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi