Skocz do zawartości

Odzyskanie konta na Facebooku bez przesyłania skanu dokumentu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto mam od około 2 lat. Logowałem się głównie na dwóch komputerach, jeden w domu, drugi w Warszawie, gdzie jest moja praca. Czasami wyskakuje mi komunikat, że komputer na którym się loguję jest podejrzany (zwykle dzieje się to z jakiegoś powodu po przerwach w dostawie prądu, co w mojej rodzinnej miejscowości zdarza się dość często), ale była możliwość potwierdzenia komputera poprzez zalogowanie się na moją pocztę połączoną z kontem FB. Jednak ostatnim razem nie było takiej opcji, jedynie logowanie na innym „zweryfikowanym” komputerze. Ale logowanie na obu komputerach nie przyniosło efektu, oba uznano za niezweryfikowane. Udało mi się jednak zalogować na konto FB za pomocą połączonego konta na Instagramie. Niestety, to rozwiązanie zadziałało może dwa razy, ale po tym moje konto na FB zostało całkowicie zablokowane i uznane za zhakowane (nawet gdy nadal logowałem się tylko na tych dwóch komputerach, a nie na innych). Jedyną opcją, jaką mam teraz, jest wysłanie mojego identyfikatora na FB. Ale nie chcę podawać swojego identyfikatora komercyjnej maszynie FB ani stronie, na której NAPRAWDĘ może zostać zhakowany. Czy jest jakieś inne rozwiązanie? Być może ktoś byłby w stanie naprawdę zhakować moje konto, aby uniknąć weryfikacji (oczywiście mogę podać mu informacje potwierdzające, że konto jest moje, takie jak połączony adres e-mail i hasło, ale bez identyfikatora wysyłania. Nadal mam dostęp do wspomnianego połączonego konta na Instagramie, jeśli to pomoże).

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie