Faka 4 134 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. Cytuj
Bzduras 13 369 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Ciekawe czy będzie to pierwszy dobry Painkiller po Battle Out Of Hell, liczę na to. 1 Cytuj
milupl 636 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Pierwszy Painkiller to jedna z moich ulubionych gier. Swego czasu zachwycała oprawą, a przede wszystkim fizyką (kołkownica). Samo to że można było ją kupić za 20 czy 30 zł. Jeśli choć w części zostanie zachowany klimat i wizualnie nie zawiedzie to może być jedna z lepszych fps-ow 2025. 2 Cytuj
Jukka Sarasti 575 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Wygląda jak 7/10 reskin Dooma. Czyli się będę dobrze bawić. 1 Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. Nie wzięli bo nie mają już praw do Duke'a. Obecnie marka należy do Gearboxa. Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Ciekawe czy poprawność polityczna nie pozwala czy co, że nie chcą odświeżyć Księcia? Co ten gearbox to ja nie wiem. Cytuj
suteq 385 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Gearbox->2K->Take 2 czyli pies ogrodnika który wie że im się to nie opłaca a nikomu innemu też nie da. Cytuj
oFi 2 650 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Pierwszy Painkiller pamiętam to był mocny średniak i wynudził mnie powtarzalnością. Ciekawe czy coś usprawnili. Jedyne co mi się tam podobało to ta obracana siekaczka do mięska. 2 Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano środa o 15:27 Opublikowano środa o 15:27 Człowiek się zagrywał w oryginał plus dodatek. Hell & Damnation też był spoko, ale reszta to marne popłuczyny albo crapy. Zobaczymy co tutaj wyjdzie, bo wygląda fajnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi