Faka 4 134 Opublikowano czwartek o 21:42 Opublikowano czwartek o 21:42 Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. Cytuj
Bzduras 13 336 Opublikowano czwartek o 22:11 Opublikowano czwartek o 22:11 Ciekawe czy będzie to pierwszy dobry Painkiller po Battle Out Of Hell, liczę na to. 1 Cytuj
milupl 635 Opublikowano piątek o 19:25 Opublikowano piątek o 19:25 Pierwszy Painkiller to jedna z moich ulubionych gier. Swego czasu zachwycała oprawą, a przede wszystkim fizyką (kołkownica). Samo to że można było ją kupić za 20 czy 30 zł. Jeśli choć w części zostanie zachowany klimat i wizualnie nie zawiedzie to może być jedna z lepszych fps-ow 2025. 1 Cytuj
Jukka Sarasti 569 Opublikowano piątek o 19:47 Opublikowano piątek o 19:47 Wygląda jak 7/10 reskin Dooma. Czyli się będę dobrze bawić. 1 Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano piątek o 22:32 Opublikowano piątek o 22:32 Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. Nie wzięli bo nie mają już praw do Duke'a. Obecnie marka należy do Gearboxa. Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano sobota o 05:40 Opublikowano sobota o 05:40 Ciekawe czy poprawność polityczna nie pozwala czy co, że nie chcą odświeżyć Księcia? Co ten gearbox to ja nie wiem. Cytuj
suteq 376 Opublikowano sobota o 06:39 Opublikowano sobota o 06:39 Gearbox->2K->Take 2 czyli pies ogrodnika który wie że im się to nie opłaca a nikomu innemu też nie da. Cytuj
oFi 2 649 Opublikowano sobota o 17:57 Opublikowano sobota o 17:57 Pierwszy Painkiller pamiętam to był mocny średniak i wynudził mnie powtarzalnością. Ciekawe czy coś usprawnili. Jedyne co mi się tam podobało to ta obracana siekaczka do mięska. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi