Skocz do zawartości

Painkiller (2025)

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 946
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szermac
    Szermac

• Pierwszy Painkiller to jedna z moich ulubionych gier. Swego czasu zachwycała oprawą, a przede wszystkim fizyką (kołkownica). Samo to że można było ją kupić za 20 czy 30 zł. Jeśli choć w części zostani

• Pierwszy Painkiller pamiętam to był mocny średniak i wynudził mnie powtarzalnością. Ciekawe czy coś usprawnili. Jedyne co mi się tam podobało to ta obracana siekaczka do mięska.

Opublikowano

Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. 

Opublikowano

Ciekawe czy będzie to pierwszy dobry Painkiller po Battle Out Of Hell, liczę na to.

Opublikowano

Pierwszy Painkiller to jedna z moich ulubionych gier. Swego czasu zachwycała oprawą, a przede wszystkim fizyką (kołkownica). Samo to że można było ją kupić za 20 czy 30 zł. Jeśli choć w części zostanie zachowany klimat i wizualnie nie zawiedzie to może być jedna z lepszych fps-ow 2025.

Opublikowano
Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. 
Nie wzięli bo nie mają już praw do Duke'a. Obecnie marka należy do Gearboxa.
Opublikowano

Ciekawe czy poprawność polityczna nie pozwala czy co, że nie chcą odświeżyć Księcia? Co ten gearbox to ja nie wiem. 

Opublikowano

Gearbox->2K->Take 2 czyli pies ogrodnika który wie że im się to nie opłaca a nikomu innemu też nie da. 

Opublikowano

Pierwszy Painkiller pamiętam to był mocny średniak i wynudził mnie powtarzalnością. Ciekawe czy coś usprawnili. Jedyne co mi się tam podobało to ta obracana siekaczka do mięska.

Opublikowano

Człowiek się zagrywał w oryginał plus dodatek. Hell & Damnation też był spoko, ale reszta to marne popłuczyny albo crapy. Zobaczymy co tutaj wyjdzie, bo wygląda fajnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orginał grało się bardziej jak Serious Sama ale wtedy Doom wyglądał inaczej ;) teraz to faktycznie Doom.

Opublikowano
  • Autor

Do Serious Sama nigdy bym nie porównał oryginału. Za ciasne miejscówki. Swoją drogą mapki były mega banderas