Danny85 5 Opublikowano niedziela o 14:58 Opublikowano niedziela o 14:58 To słabo że robicie rezenzje na piratach z internetu i zarabiacie na tym 1 1 3 Cytuj
Mari4n 683 Opublikowano niedziela o 15:16 Opublikowano niedziela o 15:16 I pisze to ktoś, kto chce wiedzieć czy warto kupić Tekkena na SNES, którego nie da się w legalny sposób nabyć na kartrydżu 1 1 Cytuj
Shen 10 589 Opublikowano niedziela o 15:23 Opublikowano niedziela o 15:23 24 minuty temu, Danny85 napisał(a): To słabo że robicie rezenzje na piratach z internetu i zarabiacie na tym A jak kupią oryginały to kto na tym zarobi? Bo nie wydawca. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 149 Opublikowano niedziela o 19:13 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 19:13 Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy. 10 1 2 Cytuj
Shen 10 589 Opublikowano niedziela o 19:14 Opublikowano niedziela o 19:14 Przez te ilość żóltego to bardziej jak Dragon Ball wygląda i Goku super saiyan. Cytuj
Danny85 5 Opublikowano niedziela o 20:09 Opublikowano niedziela o 20:09 (edytowane) Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma Edytowane niedziela o 20:10 przez Danny85 7 3 Cytuj
sph! 1 043 Opublikowano niedziela o 20:42 Opublikowano niedziela o 20:42 Ja chcę limitkę z Verbatimem na okładce, jak wyjdzie PSOne Extreme. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 445 Opublikowano niedziela o 20:52 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 20:52 W dniu 29.03.2025 o 11:01, Danny85 napisał(a): Jasne że emulują w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował. 10 Cytuj
Roger 2 149 Opublikowano niedziela o 20:53 Opublikowano niedziela o 20:53 (edytowane) 45 minut temu, Danny85 napisał(a): Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma Ale co ty się tak zafiksowałeś na te piraty? Sieciowy w sensie sieciowy sklepik Nintendo, który ma sporo gier recenzowanych w SNES Extreme. Mamy SNESy Mini, gdzie jest też część recenzowanych tytułów, Mazzi ma dostęp w Japonii do SNESa i japońskich wersji gier, które już zresztą ogrywał zanim w ogóle był pomysł robienia SNES Extreme. do mnie jadą kartridże z tytułami, które będę ogrywał, mamy dogadany temat z jednym z retrosklepów na pożyczenie sprzętu i niektórych gier. Nie napiszę, że wszystkie recenzje uda się oficjalnymi źródłami, ale jest to na drugim planie, w opcji gdy nie będzie innej opcji. Głównie chodzi o to, że w redakcji mało osób ma oryginalnego SNESa (pomijając Mini), więc nie będzie to czasem fizyczne ogrywanie na konsoli, karcie i CRT tylko sieciowo. Edytowane niedziela o 20:55 przez Roger 4 Cytuj
Mejm 15 636 Opublikowano niedziela o 21:01 Opublikowano niedziela o 21:01 Po limitce z arcade i ps3 znow powrot przy pc i snes do limitek z gierka na okladce. Slabo. 1 Cytuj
Danny85 5 Opublikowano niedziela o 21:02 Opublikowano niedziela o 21:02 Ja nie będę do Nintendo zgłaszał tego ale sam wiesz ilu jest ŻYCZLIWYCH Polaków. 😃 1 Cytuj
Roger 2 149 Opublikowano niedziela o 21:05 Opublikowano niedziela o 21:05 Teraz, Danny85 napisał(a): Ja nie będę do Nintendo zgłaszał tego ale sam wiesz ilu jest ŻYCZLIWYCH Polaków. 😃 Nie no działamy na kilku frontach by mieć sprzęt i kartridże albo ograć wygodnie na Switchu, więc ROMy to będzie jakiś margines jak już nie będzie wyjścia. 1 1 Cytuj
Nomen dubium 9 Opublikowano wczoraj o 07:43 Opublikowano wczoraj o 07:43 10 godzin temu, Roger napisał(a): CRT Na kineskopowcach, skoro już o nich mowa, to niektórzy janusze biznesu potrafią niezłe przebitki robić, wykorzystując "modę" na stare gierki - swojego CRT'ka (z wejściem RGB, z myślą o PlejStejszyn 2) kupiłem parę lat temu za raptem 5 dyszek i to w bardzo dobrym stanie (mało zużyty, co widać po wyjątkowo ostrym i soczystym jak na SD obrazie) a krótko później widziałem, jak ktoś wystawił online taki sam model za cenę... 10x wyższą (!!!) podpisany jako "do retro gamingu" czy tam "dla retro graczy", i chyba się nawet dość szybko sprzedał. Cytuj
Vectorix 1 Opublikowano wczoraj o 08:25 Opublikowano wczoraj o 08:25 Hej, zarejestrowałem się na forum specjalnie po to by śledzić wątek o SNES Extreme. 😅 W jaki sposób można kupić egzemplarz z limitowaną okładką? Cytuj
TomciooPL 32 Opublikowano wczoraj o 08:30 Opublikowano wczoraj o 08:30 4 minuty temu, Vectorix napisał(a): W jaki sposób można kupić egzemplarz z limitowaną okładką? Przedsprzedaż jeszcze nie ruszyła. Cytat z pierwszego posta w temacie: Cytat Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 29,99 zł rozpocznie się od ok. połowy kwietnia i potrwa do 8 czerwca Cytuj
Vectorix 1 Opublikowano wczoraj o 08:32 Opublikowano wczoraj o 08:32 Jasne. Chodziło mi bardziej o to czy będzie dostępne tylko na stronie czy może na Allegro? 1 Cytuj
Perez 2 223 Opublikowano wczoraj o 08:42 Autor Opublikowano wczoraj o 08:42 9 minut temu, Vectorix napisał(a): Jasne. Chodziło mi bardziej o to czy będzie dostępne tylko na stronie czy może na Allegro? Tradycyjnie Allegro i nasz sklep https://www.psxextreme.pl/sklep/ Cytuj
Rozi 1 017 Opublikowano wczoraj o 13:34 Opublikowano wczoraj o 13:34 Okładka z Super Metroidem musi być 1 Cytuj
Kmiot 14 251 Opublikowano wczoraj o 14:50 Opublikowano wczoraj o 14:50 Nie no, tylko pamiętajcie, że kilka okładek musi być chujowych, abym nie musiał kupować zbyt wielu wariantów. 1 Cytuj
Pix 1 160 Opublikowano wczoraj o 15:01 Opublikowano wczoraj o 15:01 Ja tam się cieszę, że Chrono Trigger na okładce. Zawsze biorę limitki, ale tutaj musiałbym zrobić wyjątek i wziąć wersję z Chrono, bo to jednak gra życia. A tak to dwie pieczenie na jednym ogniu. A jeszcze wracając do samej limitki, to osobiście wolałbym jednak więcej bieli (jak w oryginalnych artach), bo ta żółć to rzeczywiście trochę bardziej z Dragon Ballem się kojarzy. Cytuj
Jontek80 253 Opublikowano wczoraj o 16:36 Opublikowano wczoraj o 16:36 1 godzinę temu, Pix napisał(a): Ja tam się cieszę, że Chrono Trigger na okładce. Zawsze biorę limitki, ale tutaj musiałbym zrobić wyjątek i wziąć wersję z Chrono, bo to jednak gra życia. A tak to dwie pieczenie na jednym ogniu. A jeszcze wracając do samej limitki, to osobiście wolałbym jednak więcej bieli (jak w oryginalnych artach), bo ta żółć to rzeczywiście trochę bardziej z Dragon Ballem się kojarzy. No i muchy do żółtego ciągnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi