Skocz do zawartości

SNES Extreme - wybierz swoją okładkę/okładki. 6 najlepszych trafi do druku:  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. SNES Extreme - wybierz swoją okładkę/okładki. 6 najlepszych trafi do druku:

• Chrono Trigger
      25
    • Contra III: The Alien Wars
      15
    • Donkey Kong Country
      15
    • Final Fantasy VI
      13
    • Star Fox
      5
    • Super Castlevania IV
      12
    • Super Mario World
      20
    • Super Metroid
      21
    • Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time
      17
    • The Legend of Zelda: A Link to the Past
      13

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 07.04.2025 o 07:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche stapanie po cienkim lodzie z ta ankieta i zabawa w demokracje

Zapewne istnieje taki swiat w zbiorze wszech swiatow, w ktorym okladka z DKC nie wygrywa glosowania, ba, nie jet nawet w top 6

Na szczescie to nie u nas

Piekna jestes okladko DKC

Kupie 2 sztuki

Opublikowano
1 minutę temu, Ken Adams napisał(a):

Troche stapanie po cienkim lodzie z ta ankieta i zabawa w demokracje

Zapewne istnieje taki swiat w zbiorze wszech swiatow, w ktorym okladka z DKC nie wygrywa glosowania, ba, nie jet nawet w top 6

Na szczescie to nie u nas

Piekna jestes okladko DKC

Kupie 2 sztuki

Wiesz, ostatnio nie weszło GTA przy PC Extreme, ale no taki urok. My jakbyśmy sami wybrali to też by mogło być, że coś średnio siadło, a jednak PC pokazał, że to całkiem niezła opcja. 

5 minut temu, Shen napisał(a):

@Perez nie myślałes o jakims bundlu dla wariatów - wszystkie okładki z lekkim rabatem i tylko na sklepie PE, zeby nie płacic allegro?:red: Bo pierwszy raz mi to chodzi po głowie.

W sensie że 7 w paczce? Są tacy, co tak kupują każde wydanie :D. 

Opublikowano
3 minuty temu, Perez napisał(a):

W sensie że 7 w paczce? Są tacy, co tak kupują każde wydanie :D. 

No, zestaw wszystkich okładek w paczce. Taki bundle jako exclusive na sklep:red:

@Perez dodaj moze limitke i propozycje okladek do pierwszego posta?

Opublikowano
11 minut temu, Shen napisał(a):

@Perez dodaj moze limitke i propozycje okladek do pierwszego posta?

Powrzucam już w poniedziałek jak będzie finalny zestaw.

Na razie głosowanie konkret - forumek + formularz już ponad 60 głosów. Przy PC formularz miał 171, teraz już 48. Forumka nie pamiętam, ale coś ze 40? 

Opublikowano

Dobrze, ze limitka paskudna (i z gry) a i z podstawowych ciezko cos fajnego wybrac, to sie kupi jedna sztuke a reszte wyda na ktoregos silenta.

Opublikowano

Limitka cudowna. Mam nadzieję nie będzie trzeba koczować z odświeżaniem strony, żeby się załapać na preorder... :D

Reszta okładek również świetna. Głos oddaję na CT, FFVI, Metroid, Castlevanię. Mario nie lubię, ale też dobrze wygląda w formie okładki. Sam pewnie kupię przynajmniej limitkę i FFVI.

Tylko Donkey Kong coś mi nie pasuje, zaś StarFox... no coś z nim też jest nie tak.

Ogólnie na sam numer czekam bardziej, niż na pozostałe, przynajmniej od czasów PS2 Extreme.

Opublikowano (edytowane)

Castlevania tylko może być. Zelda faktycznie paskudna. FF6 teoretycznie prawilny ale nigdy nie przepadałem za tymi charakterystycznymi szkicami postaci. Reszta super. Przy okazji nasuwa mi się pytanie czy np taki Donkey Kong Country to grafika z jakichś artów z czasów świetności gry? Czy może z covera? Bo nie wiem czy tworząc taki cover pod uwagę brane są tylko oficjalne materiały graficzne z tamtych lat czy coś świeższego.

Ciekaowstka dnia: Osobiście w przypadku wcześniejszych wydań specjalnych z reguły wybierałem covery, które najbardziej mi się podobały, niekoniecznie z ulubionych gier i w tym przypadku chyba też tak będzie, bo niestety Final 6...

EDIT: Art z żółwiami też dziwny, to oryginalne materiały promocyjne z gry?

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Jontek80 napisał(a):

Ten fajnal beznadziejny. Chyba chrono wezme albo super metroida.

Zmiencie fajnala to moze sie skusze.

Contra kiepska i ta zelda jak z 3do tragedia.

Też uważam że okładka z fajnalem taka bez życia i czy musi być obowiązkowo obrazek od Amano? Za to biel pasuje o wiele lepiej do chrono triggera niż poprzednie złoto.

Edytowane przez Enepsignos
Opublikowano

z Mario wygląda klasycznie, jak to w niemieckich katalogach bywało i się człowiek napalał grając na pegasusie. 

Ale mario to wybiorę przy N64 Extreme, teraz chyba Donkey pójdzie lub Chrono Trigger.