Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Wszystkie które chciałem, no może Mario bym wymienił na Castlevanie, ale jest ok.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Autor 1 minutę temu, Shen napisał(a):Wszystkie które chciałem, no może Mario bym wymienił na Castlevanie, ale jest ok. Tak naprawdę przez całe głosowanie jedynie Donkey momentami zbliżał się do Żółwi i Fajnala, ale zawsze mu trochę brakowało. Pozostałe trzy, które odpadły, nawet przez chwilę nie dobijały do czołowej szóstki.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Super że się Zeldzioszka załapała. Szkoda trochę małpiszona, no ale i tak jest dobrze.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Ja biore żółwie. Poczytam gazetke i pykne Turtles in Time z kolekcji Cowabunga :)
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Z Mariem to ja wezmę N64 Extreme, teraz wezmę gierkę którą przechodziłem z 10 razy i nigdy nie skończyłem (chrono trigger).
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Z Mariem to ja wezmę N64 ExtremeDlatego kupujcie snes extreme, żeby potem Prezes znowu nie gadał"Eee, to nintendo to się nie sprzedaje, zróbmy znowu jakiegoś specjala o komputerkach"
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Autor 2 godziny temu, Pix napisał(a):Dlatego kupujcie snes extreme, żeby potem Prezes znowu nie gadał"Eee, to nintendo to się nie sprzedaje, zróbmy znowu jakiegoś specjala o komputerkach" Ano jesteśmy ciekawi jak to wyjdzie w praniu :) Jest już trochę materiałów, więc jak Romek złoży to od razu zrobi się ze 3-4 prevki do startu przedsprzedaży - myślę, że od przyszłego wtorku rusyzmy.
Opublikowano piątek o 09:314 dni W dniu 8.04.2025 o 08:07, Bzduras napisał(a):Ważne, że jest FF VI. Piękny to art <3Moja rodzina i znajomi głosowali, tak to raczej by nie przeszła
Opublikowano piątek o 10:034 dni Ja biorę inną okładkę raczej, ale też głosowałem na FF VI bo ta co ją zamówię na 100% (Chrono Trigger) to wiedziałem, że przejdzie. A gdyby nie było FF to byłoby jakoś tak smutno. 😅
Opublikowano poniedziałek o 19:141 dzień Autor 2 godziny temu, Shen napisał(a):Forum drugi sort, żadnego info od szefaBędę zwolnienia po tej kompromitacji! A nie, czekaj… Potwierdzam, plan jutro o 12.00 ruszyc.
Opublikowano poniedziałek o 19:481 dzień W dniu 5.04.2025 o 13:11, Jutrzen napisał(a):Dzień dobry, jestem z magazynem od 1997 r., przez te wszystkie lata zabrakło mi tylko 4 numerów, na które poluję, ale zarejestrowałem się tu dopiero terazTo jest fascynujące, wręcz obiekt do badań socjologicznych, że osoba znająca PE od początku istnienia magazynu rejestruje się na forum dopiero teraz :).
Opublikowano poniedziałek o 21:161 dzień Godzinę temu, Meanthord napisał(a):To jest fascynujące, wręcz obiekt do badań socjologicznych, że osoba znająca PE od początku istnienia magazynu rejestruje się na forum dopiero teraz :).Mysle ze zdecydowana większość czytelników PE nie ma pojęcia o istnieniu tego forum, więc mnie takie posty od czasu do czasu nie dziwią wcale.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy post zaktualizowany, planowo o 12:00 się odpalamy. Kilka przykładowych rozkładówek, w którym kierunku zmierza to wizualnie (jakieś szlify pewnie jeszcze będą).
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Perez napisał(a):Pierwszy post zaktualizowany, planowo o 12:00 się odpalamy.I gdzie ten preorder, 12:01 a w sklepie pusto.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Za dużo dobrych okładek, oczywiście jebać allegro jak pan @Bzduras napisał