Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień Ja nie widzę donkeya. Dodajesz Perez teraz? Bo palec na F5 naparzam od 8 minut
Opublikowano wczoraj o 10:09 1 dzień Autor Co za niecierpliwy naród! Tak naprawdę Wordpress mnie oszukał, bo wywalił komunikat "przegapiono zaplanowaną akcję na 12:00" :D Nie wiem tylko, kto przegapił...Sklep - https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/snes-extreme/Allegro - https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=n (oczywiście oni mają swój świat i ja teraz widzę 2 okładki, w incognito 4, więc zaraz będą wszystkie).
Opublikowano wczoraj o 10:14 1 dzień 5 minut temu, grzybiarz napisał(a):Ja nie widzę donkeya. Dodajesz Perez teraz? Bo palec na F5 naparzam od 8 minutNie widzisz, bo przegrał głosowanie
Opublikowano wczoraj o 10:20 1 dzień zamówiłem na sklepie,ale jeśli ktoś chce domówić coś do smarta by mieć darmową wysyłkę, to lepiej brać na allegro, a sam snes extreme to lepiej brać na sklepie www
Opublikowano wczoraj o 10:31 1 dzień Ja również odpuściłem Allegro i pierwszy raz zamówiłem ze sklepu. Przez dodatkowe 10zł nie zbiednieję, a zdaje się wysyłka ma wyższy priorytet.Mocno jRPGowo, ale głównie z tym kojarzę SNESa. Tym razem trzy sztuki. Sam nie wiem po co mi tyle. :D
Opublikowano wczoraj o 10:34 1 dzień Zamówione - limitowana edycja i ta z Metroid na okładce. Trzymam kciuki za wysoką sprzedaż!
Opublikowano wczoraj o 10:36 1 dzień Wziąłem limitkę z Chrono Crossem dla siebie i kolegi. Chociaż kusiła mnie jeszcze ta okładka z Mario. To są problemy
Opublikowano wczoraj o 10:39 1 dzień Pierwszy raz wziąłem limitowaną okładkę, bo to jedyna oprócz Mario, która mi się podoba
Opublikowano wczoraj o 10:41 1 dzień 9 minut temu, Suavek napisał(a):Ja również odpuściłem Allegro i pierwszy raz zamówiłem ze sklepu. Przez dodatkowe 10zł nie zbiednieję, a zdaje się wysyłka ma wyższy priorytet.Mocno jRPGowo, ale głównie z tym kojarzę SNESa. Tym razem trzy sztuki. Sam nie wiem po co mi tyle. :DZa FF6 zawsze plus.Oby się to dobrze sprzedało po tym moim narzekaniu na brak nintendo i blacharską propagande.
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Trochę się zastanawiałem nad okładkami. Padło na SH2 - jedna z gier życia u limitka, bo inne jakoś nie podeszły.
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Autor Teraz, czapa napisał(a):A mi się limitowana nie podoba, ale i tak wziąłem Wzorowy Klient! ;)
Opublikowano wczoraj o 10:45 1 dzień 11 minut temu, Suavek napisał(a):Sam nie wiem po co mi tyle. :DPrzeczytasz najwyżej 3x, możesz też zostawić na skrzynce na listy i dzieciaki wezma - może akurat kogoś zainteresują jrpgi :)
Opublikowano wczoraj o 11:21 1 dzień Ja wybrałam żółwie, bo liczyłem do samego końca, że ta limitka to jednak będzie konsola a nie powtórzenie chrono.
Opublikowano wczoraj o 11:29 1 dzień zamówione Mario chociaż limitka kusiłapowiem wam, że przez te specjale wydawane regularnie, miesięcznik, enyklopedie (!?) SH, (ależ czekam na książkę od Rogera i Koso o psxie). To trochę się czuję jak w latach 90, kiedy co miesiąc czekała całą teczka gazetek o gierkach ( i świat wiedzy i to i owo), serio.jeszcze jakbyście Panie Prezesie pomyśleli o demkach na płytach to już w ogóle
Opublikowano wczoraj o 11:30 1 dzień 58 minut temu, Suavek napisał(a):Mocno jRPGowo, ale głównie z tym kojarzę SNESa. Tym razem trzy sztuki. Sam nie wiem po co mi tyle. :DDżujo puścił farbę, czuję, że to będzie mój ulubiony special. Jak ktoś zrobi recke Bahamut Lagoon to będzie bardzo miłe zaskoczenie.
Opublikowano wczoraj o 11:31 1 dzień 1 minutę temu, Słupek napisał(a):jeszcze jakbyście Panie Prezesie pomyśleli o demkach na płytach to już w ogólePSOne extreme ze specjalną płytą demo z logiem PE w menu
Opublikowano wczoraj o 12:01 1 dzień Dobrze, ze okladki nie grajaLiczy sie wnetrzeA to wyglada super jak NintendoZolwie z Call of Duty zamiast ikonicznego DKC Szkoda strzepic jezyka, ale jesli redakcja sie z tym dobrze czuje to okOkladka Super Metroid jakos tam ratuje sytuacje, jakos to bedzie
Opublikowano wczoraj o 12:04 1 dzień Autor Teraz, Ken Adams napisał(a):Dobrze, ze okladki nie grajaLiczy sie wnetrzeA to wyglada super jak NintendoZolwie z Call of Duty zamiast ikonicznego DKC Szkoda strzepic jezyka, ale jesli redakcja sie z tym dobrze czuje to okOkladka Super Metroid jakos tam ratuje sytuacje, jakos to bedzieTe ankiety mają swoje plusy i minusy - fakt, że sprzedaż jest wtedy bardziej zrównoważona, pokazało to PC Extreme - w sensie nie ma jakichś top top okładek, ani takich #nikogo, chociaż znowu to też nie takie ma znaczenie, bo druk kosztuje tyle samo. Minus - jak już się widzi je wszystkie to zawsze jest jakaś, która nie wejdzie i ktoś jest rozczarowany - przy PC Extreme przecież odpadło GTA.