Skocz do zawartości

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie widzę donkeya. Dodajesz Perez teraz? Bo palec na F5 naparzam od 8 minut

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 11 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano

Elegancko, szanse na kolejne specjale rosną fsg

Opublikowano
  • Autor

Co za niecierpliwy naród! Tak naprawdę Wordpress mnie oszukał, bo wywalił komunikat "przegapiono zaplanowaną akcję na 12:00" :D Nie wiem tylko, kto przegapił...

Sklep - https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/snes-extreme/
Allegro - https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=n (oczywiście oni mają swój świat i ja teraz widzę 2 okładki, w incognito 4, więc zaraz będą wszystkie).

Opublikowano

Coś mi ich nie pokazuje w sklepiku beksa

Opublikowano
5 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Ja nie widzę donkeya. Dodajesz Perez teraz? Bo palec na F5 naparzam od 8 minut

Nie widzisz, bo przegrał głosowanie

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

zamówiłem na sklepie,

ale jeśli ktoś chce domówić coś do smarta by mieć darmową wysyłkę, to lepiej brać na allegro, a sam snes extreme to lepiej brać na sklepie www

Opublikowano

Zamówione, zapłacone, pozostaje cierpliwie czekać.

Opublikowano

Ja również odpuściłem Allegro i pierwszy raz zamówiłem ze sklepu. Przez dodatkowe 10zł nie zbiednieję, a zdaje się wysyłka ma wyższy priorytet.

image.png

Mocno jRPGowo, ale głównie z tym kojarzę SNESa. Tym razem trzy sztuki. Sam nie wiem po co mi tyle. :D

Opublikowano

Zamówione - limitowana edycja i ta z Metroid na okładce.

Trzymam kciuki za wysoką sprzedaż!

Opublikowano

Wziąłem limitkę z Chrono Crossem dla siebie i kolegi. Chociaż kusiła mnie jeszcze ta okładka z Mario. To są problemy D

Opublikowano

Pierwszy raz wziąłem limitowaną okładkę, bo to jedyna oprócz Mario, która mi się podoba

Opublikowano
9 minut temu, Suavek napisał(a):

Ja również odpuściłem Allegro i pierwszy raz zamówiłem ze sklepu. Przez dodatkowe 10zł nie zbiednieję, a zdaje się wysyłka ma wyższy priorytet.

image.png

Mocno jRPGowo, ale głównie z tym kojarzę SNESa. Tym razem trzy sztuki. Sam nie wiem po co mi tyle. :D

Za FF6 zawsze plus.

Oby się to dobrze sprzedało po tym moim narzekaniu na brak nintendo i blacharską propagande. niki

Opublikowano

Screenshot_20250415_123900_Allegro.jpg

Trochę się zastanawiałem nad okładkami. Padło na SH2 - jedna z gier życia u limitka, bo inne jakoś nie podeszły.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, czapa napisał(a):

A mi się limitowana nie podoba, ale i tak wziąłem P

Wzorowy Klient! ;)

Opublikowano
11 minut temu, Suavek napisał(a):

Sam nie wiem po co mi tyle. :D

Przeczytasz najwyżej 3x, możesz też zostawić na skrzynce na listy i dzieciaki wezma - może akurat kogoś zainteresują jrpgi :)

Opublikowano

Ja wybrałam żółwie, bo liczyłem do samego końca, że ta limitka to jednak będzie konsola a nie powtórzenie chrono.

Opublikowano

zamówione Mario chociaż limitka kusiła

powiem wam, że przez te specjale wydawane regularnie, miesięcznik, enyklopedie (!?) SH, (ależ czekam na książkę od Rogera i Koso o psxie). To trochę się czuję jak w latach 90, kiedy co miesiąc czekała całą teczka gazetek o gierkach ( i świat wiedzy i to i owo), serio.

jeszcze jakbyście Panie Prezesie pomyśleli o demkach na płytach to już w ogóle Coolface

Opublikowano
58 minut temu, Suavek napisał(a):

Dżujo puścił farbę, czuję, że to będzie mój ulubiony special. Jak ktoś zrobi recke Bahamut Lagoon to będzie bardzo miłe zaskoczenie. banderas

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano
1 minutę temu, Słupek napisał(a):

jeszcze jakbyście Panie Prezesie pomyśleli o demkach na płytach to już w ogóle

PSOne extreme ze specjalną płytą demo z logiem PE w menu banderas

Opublikowano

Dobrze, ze okladki nie graja

Liczy sie wnetrze

A to wyglada super jak Nintendo

Zolwie z Call of Duty zamiast ikonicznego DKC facepalm

Szkoda strzepic jezyka, ale jesli redakcja sie z tym dobrze czuje to ok

Okladka Super Metroid jakos tam ratuje sytuacje, jakos to bedzie

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Ken Adams napisał(a):

Dobrze, ze okladki nie graja

Liczy sie wnetrze

A to wyglada super jak Nintendo

Zolwie z Call of Duty zamiast ikonicznego DKC facepalm

Szkoda strzepic jezyka, ale jesli redakcja sie z tym dobrze czuje to ok

Okladka Super Metroid jakos tam ratuje sytuacje, jakos to bedzie

Te ankiety mają swoje plusy i minusy - fakt, że sprzedaż jest wtedy bardziej zrównoważona, pokazało to PC Extreme - w sensie nie ma jakichś top top okładek, ani takich #nikogo, chociaż znowu to też nie takie ma znaczenie, bo druk kosztuje tyle samo. Minus - jak już się widzi je wszystkie to zawsze jest jakaś, która nie wejdzie i ktoś jest rozczarowany - przy PC Extreme przecież odpadło GTA.