Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Z tych co odpadły można by zrobić limitkę na przykład, w sensie połączyć je wszystkie. Taki pomysł na przyszłość
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Tylko jak nikt ich nie chciał przy głosowaniu, to teraz nie będą ich chcieli... zbiorczo?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Wiesz, ja bym chyba tak nie kombinował. Oczywiście pomysłów dużo, kiedyś na Fejsie jeden z Czytelników cały czas dopytywał o opcję, aby zrobić numer z... 7 okładkami, czyli mieć te wszystkie wybrane w jednym wydaniu. I to się da, ale druk to było już ze 30-40 zł za sztukę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja tam se zamowie Super Metroid i spoko. Myslalem, ze Mario wezme, ale ta zarowa w tle jednak nie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 37 minut temu, czapa napisał(a):Jak widać jednak ktoś chciał bo każdemu nie dogodzisz.Ja głosowałem na Star Fox'a, ale muszę się obejść smakiem i zadowolić orderem z ziemniaka... żółtym... jak limitka
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Miałem brać żółwie, ale jak w sklepie była jeszcze teraz limitka, to na nią się skusiłem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Limitka Chrono zamówiona. Podziwiam Wasze siły przerobowe. Mała grupa zapaleńców pracuje za grosze nad trzema różnymi wydawnictwami jednocześnie. PASJA
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @Perez czy dobrze rozumuję, że lepiej zamawiać przez sklep PE czy nie ma to większego znaczenia w przeliczeniu na numer?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor Teraz, Grześ napisał(a):@Perez czy dobrze rozumuję, że lepiej zamawiać przez sklep PE czy nie ma to większego znaczenia w przeliczeniu na numer?Przez sklep lepiej, bo tam mamy groszowe prowizje dla PayU, przy Allegro prowizji jest przy takim wydaniu ze 2,50-3,50. Natomiast jeśli ktoś ma Smarta i planuje dobrac np. inny numer to lepiej z punktu widzenia Czytelnika Allegro - zawsze taniej :). Ja na sklepie takiego promo nie zrobie, zeby wysylka za free, a na Allegro to nas ze 2-3 zl kosztuje tylko (wiekszosc Smarta oplaca Allegro).
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W kwestii okładek, mnie osobiście bardzo podobały się te, które ukazywały nie jedną, konkretną grę, lecz odnosiły się do sprzętu. Limitki Amigi czy PS3 były bardzo fajne i osobiście chętnie bym nabył więcej właśnie takich, "neutralnych". Arcade też by była fajna, ale wytatuowana pani z wąsem zasłoniła automat...Ewentualnie jakiś magiczny miks postaci/scenek z kilku gier na jednym coverze, ale zdaję sobie sprawę, że to by wymagało więcej pracy i kreatywności.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minuty temu, Suavek napisał(a):W kwestii okładek, mnie osobiście bardzo podobały się te, które ukazywały nie jedną, konkretną grę, lecz odnosiły się do sprzętu. Limitki Amigi czy PS3 były bardzo fajne i osobiście chętnie bym nabył więcej właśnie takich, "neutralnych". Arcade też by była fajna, ale wytatuowana pani z wąsem zasłoniła automat...Może trzeba dodać jeszcze jedną limitkę i dorzucić bonusowe strony, a nie czekaj, to już było Zgadzam się, że taka jedna sprzętowa by się przydała, mam nadzieje, że przy kolejnych numerach to będzie wzięte pod uwage.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No też mnie dziwi ta limitka chrono trigger. Nikt chyba nie wypowiedział się pozytywnie o tej limitce, tzn jako okładka gierki ok, ale jak na limitke to wolałoby się coś autorskiego/sprzetowego. A tak mamy dwie okładki chrono trigger z czego jedna limitowana.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta okładka z ps3 extreme to pamiętam na pniu poszla. Była przepiękna.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 48 minut temu, oFi napisał(a):Ta okładka z ps3 extreme to pamiętam na pniu poszla. Była przepiękna.Piękna, ale strach dotykać by nie było odcisków palców.Numer zamówiony, już wszystkie numery specjalne od nowego szefa ogarnięte więc poszło teraz przez sklep. Btw. Jest szansa na dodruk Pegasus Extreme?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Teraz, Kagain napisał(a):Piękna, ale strach dotykać by nie było odcisków palców.Numer zamówiony, już wszystkie numery specjalne od nowego szefa ogarnięte więc poszło teraz przez sklep.Btw. Jest szansa na dodruk Pegasus Extreme?Podziękował :)Pegasus - najpierw to muszę dostać pliki do tego :) Natomiast z dodrukiem ten problem, że on, aby miał sens, to trzeba sieknąć z 1000 egz. chociaż (jak się mało drukuje to wtedy kwota za numer jest taka, że niewiele zostaje). Pytanie, czy byłoby aż takie zapotrzebowanie...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor 57 minut temu, oFi napisał(a):Ta okładka z ps3 extreme to pamiętam na pniu poszla. Była przepiękna.Aż tak to nie :) Pierwsza sztuka o 21:37 jak ruszyła przedsprzedaż, ostatnia o 16:18 kolejnego dnia.Ta z Chrono obecnie zeszło 215 sztuk, tak że też nieźle.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zamówiona limitka ze sklepu psx. Dostanę przy okazji pdfa tak jak przy prenumeracie?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Żadna inna okładka niż z Samus Aran nie mogła wlecieć :)Żebyście wyszli na tym SNESia jak najlepiej przemogłem się do zamówienia bezpośrednio ze sklepu ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Godzinę temu, maciucha napisał(a):Zamówiona limitka ze sklepu psx. Dostanę przy okazji pdfa tak jak przy prenumeracie?Jasne! Tylko e-wydanie wleci na premierę, czyli okolice 19-20 czerwca. Godzinę temu, Pix napisał(a):Udowodnimy Ci Perez, że snes się dobrze sprzeda!Mnie jak mnie, bardziej @Roger już 20x pyta "ile się sprzedało". W 24h jak nie zejdzie 1000 egz. to szukam nowego naczelnego!111
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, Perez napisał(a):Pierwsza sztuka o 21:37 Przypadek?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 godzin temu, Słupek napisał(a):Butcherem przebranym za JoelaChyba Ellie xd