Skocz do zawartości

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Noo, pany, chylę czoła - pincet przebite :)

limitka - 258 egz.

Mario - 66

Chrono - 46

Zółwie - 37

Metroid - 36

Final - 36

Zelda - 26

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 11 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano

Egzemplarz z okładką z FF6 zamówiony.
Na podstawie udostępnionych obrazków prezentujących wydanie rzuciła mi się w oczy jedna rzecz: oceniaczka ma forma cartridge'a (bardzo fajny pomysł!), ale dlaczego jest to obrzydliwy cart amerykański a nie po bożemu europejski czy japoński (tak to przynajmniej wygląda na obrazku).
3 powody, dla których cart amerykański to nie jest dobry wzór:
a) Nie żyjemy w USA, ale w państwie cywilizowanym, więc nikt tu takich cartów nie używał.
b) SNES nie jest amerykański jeno japoński, więc tu też pudło.
c) Te obrzydliwe amerykańskie carty wyglądają jakby je projektowano według naczelnej zasady projektantów radzieckich czyt. nieważne co to ma być, na końcu i tak wyjdzie czołg.
Czy to już amen w pacierzu, czy zademonstrowane grafiki mają na razie charakter poglądowy?
Pamiętajcie, że Wam ufam!

Opublikowano

@Roger cały dzień lurkuje temat, myślałem, że chociaż pare zdań dorzuci od siebie na temat tego wydania gayos

Opublikowano

Niech se lurkuje, pracowity ma okres chłopak. Mam nadzieję, że wydadzą z kosem książkę o ps1 jeszcze w tym roku.

Fajnie, że snes się dobrze póki co sprzedaje. Ci co gadali, że specjal się nie sprzeda, bo nikt w Polsce snesa nie miał, niech teraz wyjdą przed szereg i ładnie przeproszą. Snes to coś więcej niż sama konsola. To przede wszystkim jedne z najbardziej kultowych gier w historii gejmingu banderas

Opublikowano
4 minuty temu, Pix napisał(a):

Niech se lurkuje, pracowity ma okres chłopak. Mam nadzieję, że wydadzą z kosem książkę o ps1 jeszcze w tym roku.

Koso pisał, że będzie na jesień, pytałem go ostatnio na twitterze

Opublikowano
  • Autor

12h przedsprzedaży za nami i 690 egz, na liczniku:

limitka - 351 egz.

Mario - 101

Chrono - 65

Zółwie - 51

Metroid - 50

Final - 41

Zelda - 31

Piękne dzięki. Teraz dojechać do południa i zobaczymy jak pierwsza doba na tle wcześniejszych specjali :)

Opublikowano

Wszedłem na allegro i było 26 limitek, uciekłem do sklepu i zamówiona. Teraz tylko na czekanko cool2