Opublikowano wtorek o 18:393 dni Autor Noo, pany, chylę czoła - pincet przebite :) limitka - 258 egz. Mario - 66Chrono - 46Zółwie - 37Metroid - 36Final - 36Zelda - 26
Opublikowano wtorek o 18:413 dni Egzemplarz z okładką z FF6 zamówiony.Na podstawie udostępnionych obrazków prezentujących wydanie rzuciła mi się w oczy jedna rzecz: oceniaczka ma forma cartridge'a (bardzo fajny pomysł!), ale dlaczego jest to obrzydliwy cart amerykański a nie po bożemu europejski czy japoński (tak to przynajmniej wygląda na obrazku).3 powody, dla których cart amerykański to nie jest dobry wzór:a) Nie żyjemy w USA, ale w państwie cywilizowanym, więc nikt tu takich cartów nie używał.b) SNES nie jest amerykański jeno japoński, więc tu też pudło.c) Te obrzydliwe amerykańskie carty wyglądają jakby je projektowano według naczelnej zasady projektantów radzieckich czyt. nieważne co to ma być, na końcu i tak wyjdzie czołg.Czy to już amen w pacierzu, czy zademonstrowane grafiki mają na razie charakter poglądowy?Pamiętajcie, że Wam ufam!
Opublikowano wtorek o 19:453 dni @Roger cały dzień lurkuje temat, myślałem, że chociaż pare zdań dorzuci od siebie na temat tego wydania
Opublikowano wtorek o 20:033 dni Niech se lurkuje, pracowity ma okres chłopak. Mam nadzieję, że wydadzą z kosem książkę o ps1 jeszcze w tym roku.Fajnie, że snes się dobrze póki co sprzedaje. Ci co gadali, że specjal się nie sprzeda, bo nikt w Polsce snesa nie miał, niech teraz wyjdą przed szereg i ładnie przeproszą. Snes to coś więcej niż sama konsola. To przede wszystkim jedne z najbardziej kultowych gier w historii gejmingu
Opublikowano wtorek o 20:093 dni 4 minuty temu, Pix napisał(a):Niech se lurkuje, pracowity ma okres chłopak. Mam nadzieję, że wydadzą z kosem książkę o ps1 jeszcze w tym roku.Koso pisał, że będzie na jesień, pytałem go ostatnio na twitterze
Opublikowano wtorek o 22:113 dni Autor 12h przedsprzedaży za nami i 690 egz, na liczniku:limitka - 351 egz.Mario - 101Chrono - 65Zółwie - 51Metroid - 50Final - 41Zelda - 31Piękne dzięki. Teraz dojechać do południa i zobaczymy jak pierwsza doba na tle wcześniejszych specjali :)
Opublikowano wtorek o 22:323 dni Wszedłem na allegro i było 26 limitek, uciekłem do sklepu i zamówiona. Teraz tylko na czekanko
Opublikowano środa o 08:202 dni Limitki zeszły, to wstydu chyba nie ma ze sprzedaza. Niezła dominacja Mario, Zelda słabiutko, a moim zdaniem świetna jest ta okładka.
Opublikowano środa o 08:252 dni Autor 2 minuty temu, Shen napisał(a):Limitki zeszły, to wstydu chyba nie ma ze sprzedaza. Niezła dominacja Mario, Zelda słabiutko, a moim zdaniem świetna jest ta okładka.Jest OK :) Koło 12.00 wrzucę info po 24h.
Opublikowano środa o 09:422 dni 22 godziny temu, Słupek napisał(a):Butcherem przebranym za JoelaAby ;)
Opublikowano środa o 10:212 dni Autor I pyk, po 24h - limitka zeszła cała, a pozostałe jak niżej - razem 883 egz.
Opublikowano środa o 10:272 dni 43 minuty temu, Konsolite napisał(a):Aby ;)Za Abby to Gamera, a Butchera szkoda na Joela, ta rola nie ma ekhm, przyszłości.
Opublikowano środa o 10:322 dni 9 minut temu, Perez napisał(a):I pyk, po 24h - limitka zeszła cała, a pozostałe jak niżej - razem 883 egz.Chyba dobrze idzie? Acrade w 12 dni w przedsprzedaży 900 egz. Amiga przez 12 dni miała ok. 1350, PC 1042 egz. w tydzień.
Opublikowano środa o 10:442 dni Ja widzę na naszych socjalkach (szczególnie FB) mocny wzrost zaangażowania ludzi do tych numerów specjalnych i książki SH. Chciałbym wierzyć, że to reakcja na dużo bardziej zorganizowaną pracę wydawnictwa. W każdym razie jestem w szoku wynikami sprzedaży z pierwszej doby. Rozpatrywaliśmy SNES-a jako bardzo ryzykowne posunięcie xD
Opublikowano środa o 10:462 dni Teraz, Piechota napisał(a):W każdym razie jestem w szoku wynikami sprzedaży z pierwszej doby. Rozpatrywaliśmy SNES-a jako bardzo ryzykowne posunięcie xDMagia Nintendo, daj wąsacza albo zelde na okładke i kaska leci, strzelałem, że bedzie lepiej od Segi,Arcade, ale gorzej od PlayStation.Czekam na numer o Gameboyach albo DS/3DS z pokemonami na okładce, albo special w stylu SH o Pokemonach, tu juz moze byc potencjał, nie tylko gracze, ale dzieci, zbieracze kart.
Opublikowano środa o 11:412 dni 54 minuty temu, Piechota napisał(a):Ja widzę na naszych socjalkach (szczególnie FB) mocny wzrost zaangażowania ludzi do tych numerów specjalnych i książki SH. Chciałbym wierzyć, że to reakcja na dużo bardziej zorganizowaną pracę wydawnictwa. W każdym razie jestem w szoku wynikami sprzedaży z pierwszej doby. Rozpatrywaliśmy SNES-a jako bardzo ryzykowne posunięcie xDJuż parę razy to pisałem w różnych tematach, ale się powtórzę - za Wami ciągnie się widmo ścieku PPE oraz cyrków za czasów Łapusza. Jak wszystko teraz hula dzięki nowemu prezesowi, tak z PPE nadal jest problem, bo ludzie myślą, że gazeta to przedruk clickbaitów ze stronki. Choć akurat pod artykułem reklamy SNES Extreme to komentarze są tylko pozytywne póki co.
Opublikowano środa o 11:442 dni 59 minut temu, Piechota napisał(a):Ja widzę na naszych socjalkach (szczególnie FB) mocny wzrost zaangażowania ludzi do tych numerów specjalnych i książki SH. Chciałbym wierzyć, że to reakcja na dużo bardziej zorganizowaną pracę wydawnictwa. W każdym razie jestem w szoku wynikami sprzedaży z pierwszej doby. Rozpatrywaliśmy SNES-a jako bardzo ryzykowne posunięcie xDPanie Piechota proszę tylko pomyśleć co będzie gdy GRACZE zobaczą resident evil na okładce!
Opublikowano środa o 11:492 dni 6 minut temu, Grześ napisał(a):Już parę razy to pisałem w różnych tematach, ale się powtórzę - za Wami ciągnie się widmo ścieku PPE oraz cyrków za czasów Łapusza. Jak wszystko teraz hula dzięki nowemu prezesowi, tak z PPE nadal jest problem, bo ludzie myślą, że gazeta to przedruk clickbaitów ze stronki. Choć akurat pod artykułem reklamy SNES Extreme to komentarze są tylko pozytywne póki co.Trzeba się odciąć grubą kreską od PPE, będę tęsknił za Rogerem, ale to dla dobra pisma.
Opublikowano środa o 12:022 dni 11 minut temu, Shen napisał(a):Trzeba się odciąć grubą kreską od PPE, będę tęsknił za Rogerem, ale to dla dobra pisma.Perez pisał, że bedzie rozchulywana strona psxextreme.pl więc Roger będzie miał gdzie pisać swoje artykuły i ewentualne recenzje gier, które nie trafiły do magazynu.Ale przyznam, że ten system profili na ppe jest super zrobiony akurat. Coś podobnego widziałbym na psxextreme.
Opublikowano środa o 12:172 dni 11 minut temu, oFi napisał(a):Perez pisał, że bedzie rozchulywana strona psxextreme.plNa ten moment niewiele się tam dzieje, w ogóle to nie jest promowane, sam ostatnio przypadkiem się dowiedziałem, że są tam artykuły.Nawet na facebooku nie są wrzucane te wpisy, a zawsze ktoś by kliknął np w to https://www.psxextreme.pl/nieszczesliwe-zakonczenia/
Opublikowano środa o 12:172 dni 1 godzinę temu, Piechota napisał(a):Rozpatrywaliśmy SNES-a jako bardzo ryzykowne posunięcie xDTacy właśnie specjaliści i znawcy branży siedzą w tej Waszej redakcji
Opublikowano środa o 12:222 dni 4 minuty temu, Pix napisał(a):Tacy właśnie specjaliści i znawcy branży siedzą w tej Waszej redakcji
Opublikowano środa o 12:312 dni SNES się dobrze wbił w ten przedpremierowy szał przed switchem, to też nie jest bez znaczenia, ale nawet bez tego by sobie poradził. Zresztą każdy sprzęt da sobie radę(jak nie, to Komodo pokryje straty), bo Perez, a Łapusz, to jednak mała różnica i ludzie też to widzą.
Opublikowano środa o 12:332 dni BoNigdy nie wiadomo co ludzie kupiaA do czego raczej odwroca sieTylem