Skocz do zawartości

SNES Extreme

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Taaa, był plan na rozkręcanie strony, ale na razie pas. Im dłużej nad tym myślałem, tym to się wydawało coraz bardziej karkołomne zadanie.

Na PPE sobie możecie marudzić, ale przez ponad 10 lat obserwowałem rozwój tego portalu, ile tam Roger roboty robił z redakcją i wiem, że aby to miało sens, trzeba iść podobną droga, bo takie wrzucanie 5 newsów i jednego tekstu dziennie to się skończy jakimś tam niewielkim wzrostem i staniem w miejscu jako jakiś "hobbystyczny portalik". A znowu iść już tak pełną parą to są duże koszty.

Natomiast na pewno chcę stronę ożywić w zakresie większej liczby materiałów z pisma, bo mamy tego dużo, a kończy się na dodaniu 3 tekstów w miesiącu.

• Odpowiedzi 277
  • Wyświetleń 12,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano
2 minuty temu, Perez napisał(a):

przez ponad 10 lat obserwowałem rozwój tego portalu

A my obserwowaliśmy regres.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

A my obserwowaliśmy regres.

Od tych aczików i wbijania leveli chyba się zaczął największy zjazd, ludzie jakies gównowpisy robili i spam komentarzami, żeby wbijać expa. gayos

No ale dla właściciela to dobrze, ruch na stronie red

Opublikowano

Jeżeli zaczął byś stronę od tego, co "prezentuje sobą" obecne PPE, to by się posypało szybko jak domek z kart. Nie zapominaj, że PPE kiedyś było inne, na czym innym budowało, i też mieli pewne zaplecze, a dopiero później wajcha poszła w rakotwóry. Podejrzewam, że duża część siedzi tam z przyzwyczajenia. Trochę jak ze współczesnymi grami, ludziom chodziło o coś innego, ale jakoś tak zostali do dzisiaj.

Opublikowano

Ludzie wchodzą w clickbaity, żeby ponarzekać w komentarzach na clickbaity, a wyświetlenia same wpadają.

Opublikowano

Trochę jak Netflix, chujowe, ale będziemy oglądać wszystkie sezony. Dla beki damy im znać, żeby zrobili więcej.

Opublikowano
2 godziny temu, triboy napisał(a):

Za Abby to Gamera, a Butchera szkoda na Joela, ta rola nie ma ekhm, przyszłości.

Czyli idealnie ;)

25 minut temu, PiotrekP napisał(a):

To kiedy w końcu ten XBOX EXTREME?

When it’s done / coming soon - phrasing ;)

Opublikowano

jest tam sporo do klikania, jakies posiadane sprzety, katalog gier z komentarzami, acziki, blogi, ale są też clickbaitowe niusy... dla mnie spoko stronką do niusów było... https://pixelpost.pl czyli strona ludzi od pixela.

0 clickaitów, tylko czyste niusy... wiadomo, juz padło i nieaktualizowane, ale było spoko (a padło, bo 0 clickabaitów i reklam).

A Perez nie będzie robił z psxextreme.pl kopii ppe.pl niusów, katalogu gier i innych pierdół. To ma być strona gazety - wizytówka. Może jakieś archiwalne teksty (z linkiem do sklepu, w stylu "artykuł przeczytasz wygodnie na kibelku na papierze, kupując ten numer"), jakieś ankiety pisma, komiksy ktomaczasu (chociaż to dziś nie przejdzie), jakieś info o redakcji, kto tam pisuje. a moze hyde park jakiś szybki, nie wiem... ale nie kolejny portal dla graczy. my mamy forum

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

To kiedy w końcu ten XBOX EXTREME?

Wstępnie wrzesień.

Opublikowano
  • Autor

W kontekście PPE chodzi mi o nakład pracy, to ile powstaje treści, jeszcze encyklopedia gdzieś w tym wszystkim itd. Tego się nie zrobi dwoma studentami po godzinach, tylko trzeba już konkret ekipę, żeby to rozhulać, a to już się robi konkret koszt.

Bliżej już wlasnie temu, co grzybiarz napisal - max wykorzystac zasoby pisma.

Opublikowano
26 minut temu, Perez napisał(a):

Wstępnie wrzesień.

Ale mam nadzieję że mówicie o Xbox360 nie klasyku? Do 360 mogę wam napisać za darmo fajne teksty wspominkowe. Bo dla tej konsolki zdradziłem Playstation ;)

Opublikowano
  • Autor
Teraz, aux napisał(a):

Ale mam nadzieję że mówicie o Xbox360 nie klasyku? Do 360 mogę wam napisać za darmo fajne teksty wspominkowe. Bo dla tej konsolki zdradziłem Playstation ;)

O pierwszym Xboksie. X360 trochę za szybko po PS3, a tak będzie najpier w kolejności Xbox, potem przerwa i potem X360.

Opublikowano
2 minuty temu, Perez napisał(a):

O pierwszym Xboksie. X360 trochę za szybko po PS3, a tak będzie najpier w kolejności Xbox, potem przerwa i potem X360.

Rozumiem. Ale obiecujesz X360 w 2026 roku?

Opublikowano

W 2026 będzie PPE Extreme. Zbiór wszystkich najlepszych recek Gruchy i zestaw najlepszych gównorankingów Zaxa kaz

Opublikowano

Jak to będzie z powtórzonymi grami odnośnie PS2/3? Na nowo napisane? Bo samymi exami to pisma nie zapełnicie.

Opublikowano
2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Jak to będzie z powtórzonymi grami odnośnie PS2/3? Na nowo napisane? Bo samymi exami to pisma nie zapełnicie.

Multiplatformy też się pojawią, tak samo jak bylo na ps3 extreme.

Opublikowano
7 minut temu, PiotrekP napisał(a):

No np mortal już był i na PC i na arcade ale to chodzi że czasem dana wersja się bardzo różni: albo jest szczególnym crapem. Także poza exami może wlecą jakieś tytuły multi które nie były na ps3, albo nawet były ale na xboxie działały lepiej (np gta iv).

Opublikowano

W najgorszym, a w zasadzie - najlepszym razie - wleci potężna publicystyka.

Opublikowano

Na x360 masz parę pół exow jak wiedzmin 2 czy splinter cell conviction

Opublikowano

Gearsy, halo, forzy, viva pinata… coś tam wyszło. A do tego rozwój cyfry Xbox live arcade - małe gierki, czy ruchowe - kinect zjadał takiego ps move.

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, aux napisał(a):

Rozumiem. Ale obiecujesz X360 w 2026 roku?

Chciałbym Ci obiecać, bo to by znaczyło, że to będzie dalej hulać, ale co będzie faktycznie to pojęcia nie mam. Jeśli by wszystko było oki to np. jesienią 2026 czemu nie, ale to za 1,5 roku, a przy takim rynku wydawniczym to mnostwo czasu.

Opublikowano
11 minut temu, maciucha napisał(a):

12 stronnicowa publicystyka na temat Verbatim vs Esperanza nosacz3

Pytanie najważniejsze.

CZY SHIVA COŚ NAPISZE?

leo