Skocz do zawartości

SNES Extreme

SNES Extreme - wybierz swoją okładkę/okładki. 6 najlepszych trafi do druku: 38 użytkowników zagłosowało

1. 1. SNES Extreme - wybierz swoją okładkę/okładki. 6 najlepszych trafi do druku:

• Chrono Trigger
      27
    • Contra III: The Alien Wars
      15
    • Donkey Kong Country
      15
    • Final Fantasy VI
      15
    • Star Fox
      5
    • Super Castlevania IV
      12
    • Super Mario World
      22
    • Super Metroid
      23
    • Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time
      17
    • The Legend of Zelda: A Link to the Past
      14

Ankieta zostanie zamknięta 07.04.2025 o 07:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

To słabo że robicie rezenzje na piratach z internetu i zarabiacie na tym

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• SNES Extreme - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 29,99 zł rozpocznie się od ok. połowy kwietnia i potrwa do 8 czerwca. Od 9 czerwca regu

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

Opublikowano

I pisze to ktoś, kto chce wiedzieć czy warto kupić Tekkena na SNES, którego nie da się w legalny sposób nabyć na kartrydżu

Opublikowano
24 minuty temu, Danny85 napisał(a):

To słabo że robicie rezenzje na piratach z internetu i zarabiacie na tym

A jak kupią oryginały to kto na tym zarobi? Bo nie wydawca.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy. 

OKLADKASNESLIMITKA.thumb.jpg.b8e830595122cfa44d032c0dc17ce580.jpg 

Opublikowano

Przez te ilość żóltego to bardziej jak Dragon Ball wygląda i Goku super saiyan.

Opublikowano

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

Edytowane przez Danny85

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 29.03.2025 o 11:01, Danny85 napisał(a):

Jasne że emulują

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano
45 minut temu, Danny85 napisał(a):

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

Ale co ty się tak zafiksowałeś na te piraty? Sieciowy w sensie sieciowy sklepik Nintendo, który ma sporo gier recenzowanych w SNES Extreme. Mamy SNESy Mini, gdzie jest też część recenzowanych tytułów, Mazzi ma dostęp w Japonii do SNESa i japońskich wersji gier, które już zresztą ogrywał zanim w ogóle był pomysł robienia SNES Extreme. do mnie jadą kartridże z tytułami, które będę ogrywał, mamy dogadany temat z jednym z retrosklepów na pożyczenie sprzętu i niektórych gier. Nie napiszę, że wszystkie recenzje uda się oficjalnymi źródłami, ale jest to na drugim planie, w opcji gdy nie będzie innej opcji. Głównie chodzi o to, że w redakcji mało osób ma oryginalnego SNESa (pomijając Mini), więc nie będzie to czasem fizyczne ogrywanie na konsoli, karcie i CRT tylko sieciowo. 

Edytowane przez Roger

Opublikowano

Po limitce z arcade i ps3 znow powrot przy pc i snes do limitek z gierka na okladce. Slabo.

Opublikowano

Ja nie będę do Nintendo zgłaszał tego ale sam wiesz ilu jest ŻYCZLIWYCH Polaków. 😃

Opublikowano
Teraz, Danny85 napisał(a):

Ja nie będę do Nintendo zgłaszał tego ale sam wiesz ilu jest ŻYCZLIWYCH Polaków. 😃

Nie no działamy na kilku frontach by mieć sprzęt i kartridże albo ograć wygodnie na Switchu, więc ROMy to będzie jakiś margines jak już nie będzie wyjścia. 

Opublikowano
10 godzin temu, Roger napisał(a):

CRT

Na kineskopowcach, skoro już o nich mowa, to niektórzy janusze biznesu potrafią niezłe przebitki robić, wykorzystując "modę" na stare gierki - swojego CRT'ka (z wejściem RGB, z myślą o PlejStejszyn 2) kupiłem parę lat temu za raptem 5 dyszek i to w bardzo dobrym stanie (mało zużyty, co widać po wyjątkowo ostrym i soczystym jak na SD obrazie) a krótko później widziałem, jak ktoś wystawił online taki sam model za cenę... 10x wyższą (!!!) podpisany jako "do retro gamingu" czy tam "dla retro graczy", i chyba się nawet dość szybko sprzedał.

Opublikowano

Hej, zarejestrowałem się na forum specjalnie po to by śledzić wątek o SNES Extreme. 😅

W jaki sposób można kupić egzemplarz z limitowaną okładką? 

Opublikowano
4 minuty temu, Vectorix napisał(a):

W jaki sposób można kupić egzemplarz z limitowaną okładką? 

Przedsprzedaż jeszcze nie ruszyła. Cytat z pierwszego posta w temacie:

Cytat

Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 29,99 zł rozpocznie się od ok. połowy kwietnia i potrwa do 8 czerwca

Opublikowano

Jasne. Chodziło mi bardziej o to czy będzie dostępne tylko na stronie czy może na Allegro? 

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Vectorix napisał(a):

Jasne. Chodziło mi bardziej o to czy będzie dostępne tylko na stronie czy może na Allegro? 

Tradycyjnie Allegro i nasz sklep https://www.psxextreme.pl/sklep/

Opublikowano

Nie no, tylko pamiętajcie, że kilka okładek musi być chujowych, abym nie musiał kupować zbyt wielu wariantów. 

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że Chrono Trigger na okładce. Zawsze biorę limitki, ale tutaj musiałbym zrobić wyjątek i wziąć wersję z Chrono, bo to jednak gra życia. A tak to dwie pieczenie na jednym ogniu. 

A jeszcze wracając do samej limitki, to osobiście wolałbym jednak więcej bieli (jak w oryginalnych artach), bo ta żółć to rzeczywiście trochę bardziej z Dragon Ballem się kojarzy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

Ja tam się cieszę, że Chrono Trigger na okładce. Zawsze biorę limitki, ale tutaj musiałbym zrobić wyjątek i wziąć wersję z Chrono, bo to jednak gra życia. A tak to dwie pieczenie na jednym ogniu. 

A jeszcze wracając do samej limitki, to osobiście wolałbym jednak więcej bieli (jak w oryginalnych artach), bo ta żółć to rzeczywiście trochę bardziej z Dragon Ballem się kojarzy. 

No i muchy do żółtego ciągnie.

Opublikowano

Pierwszy z kilku kartów do recenzji już czeka na weekend i zwrot pożyczonego CRT :) 

487507326_10160993065820924_2237400272387659576_n.jpg