Skocz do zawartości

SNES Extreme

SNES Extreme - wybierz swoją okładkę/okładki. 6 najlepszych trafi do druku: 56 użytkowników zagłosowało

1. 1. SNES Extreme - wybierz swoją okładkę/okładki. 6 najlepszych trafi do druku:

• Chrono Trigger
      35
    • Contra III: The Alien Wars
      19
    • Donkey Kong Country
      18
    • Final Fantasy VI
      23
    • Star Fox
      6
    • Super Castlevania IV
      15
    • Super Mario World
      31
    • Super Metroid
      29
    • Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time
      24
    • The Legend of Zelda: A Link to the Past
      20

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 07.04.2025 o 07:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkie które chciałem, no może Mario bym wymienił na Castlevanie, ale jest ok. sonkassie

• Odpowiedzi 155
  • Wyświetleń 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Prace nad SNESem ruszyły pełną parą, ale mogę już uchylić rąbka tajemnicy jak będzie wyglądała limitka, nad którą dziś z Romkiem pracowaliśmy.   

• Danny85
    Danny85

Bardzo interesujace jak Nintendo odniesie się do tego że gracie w pirackie gry i na tym zarabiacie. Nintendo bardzo nie lubi piractwa. Może wycofać reklamy z waszego czasopisma

• grzybiarz
    grzybiarz

w przypadku Arcade Extreme każdy jechał nad morze do salonu gier i tam testował.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Wszystkie które chciałem, no może Mario bym wymienił na Castlevanie, ale jest ok. sonkassie

Tak naprawdę przez całe głosowanie jedynie Donkey momentami zbliżał się do Żółwi i Fajnala, ale zawsze mu trochę brakowało. Pozostałe trzy, które odpadły, nawet przez chwilę nie dobijały do czołowej szóstki.

Opublikowano

Super że się Zeldzioszka załapała. Szkoda trochę małpiszona, no ale i tak jest dobrze.

Opublikowano

Ja biore żółwie. Poczytam gazetke i pykne Turtles in Time z kolekcji Cowabunga :)

Opublikowano

Metroid, ale kurde nie spodziewałem się, że Żółwie wyjdą tak fajnie...