Mejm 15 636 Opublikowano piątek o 13:27 Opublikowano piątek o 13:27 Tylko na forum PE mozna przeczytac boomerskie projekcje, ze w cda nie znaja sie na gierkach. Cytuj
Bzduras 13 392 Opublikowano piątek o 13:30 Opublikowano piątek o 13:30 Tak samo jak tylko na forum PE ktoś umiera w środku gdy ludzie piszą, że dobrze się bawią przy gierkach wideło które z definicji powstają dla zabawy Cytuj
Mejm 15 636 Opublikowano piątek o 13:37 Opublikowano piątek o 13:37 Umiera ze smiechu i politowania Cytuj
MYSZa7 9 070 Opublikowano piątek o 14:06 Opublikowano piątek o 14:06 Ja olałem CDA, cena z czapy, a wielu autorów nawet niespecjalnie kojarzę. Jeszcze ten Witczak bóldupiec, wiem że jest już nie jest ściśle związany z magazynem, ale wciąż ta otoczka w okół magazynu raczej średnio mi pasuje. 1 Cytuj
Ukukuki 7 602 Opublikowano piątek o 14:28 Opublikowano piątek o 14:28 Witczaka bardzo szkoda imo , odleciał w dla mnie nieakceptowalne regiony, gość świetnie pisał o grach zanim poszedł w woke. No ale nie ma go już w czasopiśmie. Szkoda masy starych redaktorów którzy już nie piszą albo nie żyją (EGM). Młody narybek cieszy chociaż są to osoby raczej związane z Nintendo co jest trochę śmieszne bo obecnie w PSXE nie ma wielkich fanów Nintendo a w CDA jest teraz odchyłka w drugą stronę i mocny Nintendo tax xd No ale tam ewidentnie każdy ma swój świat. Na pewno z nowych niesamowicie wybija się UV, ma świetne pióro i profesjonalnie podchodzi do swojej pracy no ale to jest wieloletni redaktor z masą doświadczenia. No i CDA ma korektę, boli mnie brak tego w PSXE. Cytuj
iluck85 3 263 Opublikowano piątek o 14:31 Opublikowano piątek o 14:31 CDA ma kwartał na pisanie i sprawdzanie txt. A w PE to działa „na wczoraj” 1 Cytuj
Perez 2 220 Opublikowano piątek o 14:41 Autor Opublikowano piątek o 14:41 @Ukukuki no ja sobie wypraszam :P. Mamy korektę jak najbardziej, Marek dzielnie walczy z tekstami, z czasem też do specjali trafił i ogarnia, bo przy Amidze sami działaliśmy i pamiętam, że wyszło średnio. 1 Cytuj
Pix 1 160 Opublikowano piątek o 20:07 Opublikowano piątek o 20:07 Jak ktoś narzeka na korektę to chyba nie kupował ikstrima i specjali za czasów łapusza. Od czasu The Return of Perez jest duża poprawa. Jasne, coś się zawsze zdarzy, ale na pewno nie wali już tak po oczach. 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 602 Opublikowano piątek o 20:45 Opublikowano piątek o 20:45 W sumie jest zdecydowanie lepiej ale niesmak pozostał po nie tak odległych czasach 1 Cytuj
Konsolite 632 Opublikowano sobota o 10:38 Opublikowano sobota o 10:38 13 godzin temu, Ukukuki napisał(a): W sumie jest zdecydowanie lepiej ale niesmak pozostał po nie tak odległych czasach Zły dotyk boli całe życie Cytuj
Perez 2 220 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Przy tym numerze dzień szybciej dostawa, ale zobaczymy, czy uda się wszystko rozesłać. 1 3 Cytuj
Perez 2 220 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Finalnie na jutro Patroni za stówkę zostali, gdzie dodatkowo dojdzie PC Extreme. Dzisiaj kurier już mnie wyprzedził i nie wyrobiłem. Cytuj
Pix 1 160 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie 1 Cytuj
Konsolite 632 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 10 minut temu, Pix napisał(a): Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie albo powtórne awizo Cytuj
Perez 2 220 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 34 minuty temu, Pix napisał(a): Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie Docelowo taki plan, żeby wysyłki wychodziły w poniedziałek. Zgadałem się ostatnio z drukarnią i oni w sumie - ciekawostka - w niedzielę robią dostawy do kolporterów, więc mają na przyszłość i do mnie wbijać. Teraz akurat mieli jednorazowo obsuwę i numer dojechał dzisiaj, stąd nie wyrobiłem wszystkiego rozesłać, ale jak opcja z niedzielą wypali to będzie git. Cytuj
Shen 10 582 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie skończyłem jeszcze PC Extreme Niezle sie pan Perez uwija. 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 182 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W maju Silent Hill, w czerwcu SNES, do tego standardowe numery Szmatławca- będzie co czytać. Cytuj
Vectorix 1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Dużo tego jest. Ja za dzieciaka jakoś ominąłem PSX Extreme, chyba dlatego że w moim mieście powiatowym obok którego mieszkałem nie był kolportowany. 😄 Kupowałem tylko CD-Action, KŚ Gry i czasami Clicka. Podobają mi się te wydania specjalne szmatławca. A w regularnych wydaniach też zawsze znajdę coś ciekawego. Szczególnie w publicystyce. Cytuj
oFi 2 654 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu U mnie również nadane i czekam przy paczkomacie by być pierwszym w szeregu, który dostanie swój egzemplarz Cytuj
maciucha 11 726 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu U mnie w skrzynce już dzisiaj. Mega podajarka, pan Perez napisał 4h temu że wysłane a tu już na miejscu Spoiler A nie to jednak dopiero #330 doszło 1 1 Cytuj
Shen 10 582 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Polecam inpost, trochę drożej, ale zawsze na czas i pakowanie premium. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi