Skocz do zawartości

PSX EXTREME 331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja olałem CDA, cena z czapy, a wielu autorów nawet niespecjalnie kojarzę. 

Jeszcze ten Witczak bóldupiec, wiem że jest już nie jest ściśle związany z magazynem, ale wciąż ta otoczka w okół magazynu raczej średnio mi pasuje.

• This 1
Opublikowano

Witczaka bardzo szkoda imo , odleciał w dla mnie nieakceptowalne regiony, gość świetnie pisał o grach zanim poszedł w woke. No ale nie ma go już w czasopiśmie. 

Szkoda masy starych redaktorów którzy już nie piszą albo nie żyją (EGM). 

Młody narybek cieszy chociaż są to osoby raczej związane z Nintendo co jest trochę śmieszne bo obecnie w PSXE nie ma wielkich fanów Nintendo a w CDA jest teraz odchyłka w drugą stronę i mocny Nintendo tax xd No ale tam ewidentnie każdy ma swój świat. 

Na pewno z nowych niesamowicie wybija się UV, ma świetne pióro i profesjonalnie podchodzi do swojej pracy no ale to jest wieloletni redaktor z masą doświadczenia.

No i CDA ma korektę, boli mnie brak tego w PSXE. 

Opublikowano

@Ukukuki no ja sobie wypraszam :P. Mamy korektę jak najbardziej, Marek dzielnie walczy z tekstami, z czasem też do specjali trafił i ogarnia, bo przy Amidze sami działaliśmy i pamiętam, że wyszło średnio. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Jak ktoś narzeka na korektę to chyba nie kupował ikstrima i specjali za czasów łapusza. Od czasu The Return of Perez jest duża poprawa. Jasne, coś się zawsze zdarzy, ale na pewno nie wali już tak po oczach.

• Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano
34 minuty temu, Pix napisał(a):

Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie :banderas:

Docelowo taki plan, żeby wysyłki wychodziły w poniedziałek. Zgadałem się ostatnio z drukarnią i oni w sumie - ciekawostka - w niedzielę robią dostawy do kolporterów, więc mają na przyszłość i do mnie wbijać. Teraz akurat mieli jednorazowo obsuwę i numer dojechał dzisiaj, stąd nie wyrobiłem wszystkiego rozesłać, ale jak opcja z niedzielą wypali to będzie git. 

Opublikowano

Dużo tego jest. Ja za dzieciaka jakoś ominąłem PSX Extreme, chyba dlatego że w moim mieście powiatowym obok którego mieszkałem nie był kolportowany. 😄

Kupowałem tylko CD-Action, KŚ Gry i czasami Clicka. 

Podobają mi się te wydania specjalne szmatławca. A w regularnych wydaniach też zawsze znajdę coś ciekawego. Szczególnie w publicystyce.