Opublikowano wczoraj o 05:07 1 dzień Autor Dzień dobry! Kwietniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży prenumeraty pocztowe rozesłane w poniedziałek prenumeraty InPost i wysyłki Patronite rozesłane w poniedziałek i wtorek e-wydanie dostępne od wtorku w sklepie i dla Patronów a o dzisiaj numer już dostępny dla wszystkich Przyjemnej lektury i jak zawsze czekamy na komentarze!
Opublikowano wczoraj o 05:21 1 dzień Mam! Nie ma jak osiedlowy kiosk Uwielbiam zapach świeżutkiego PE o poranku Perez jesteś najlepszy!! Tak bardzo mi brakowało Poradnika Extreme który padł za Ściery/Fenixa. A Ty nam dałeś regularnie wydawane numery specjalne, plus ten Silent Hill premium który mam nadzieję będzie hitem i powstaną kolejne numery o Resident Evil, Final Fantasy, Fallout, Dragon Quest itd.
Opublikowano wczoraj o 06:48 1 dzień Autor Godzinę temu, aux napisał(a): Mam! Nie ma jak osiedlowy kiosk Uwielbiam zapach świeżutkiego PE o poranku Perez jesteś najlepszy!! Tak bardzo mi brakowało Poradnika Extreme który padł za Ściery/Fenixa. A Ty nam dałeś regularnie wydawane numery specjalne, plus ten Silent Hill premium który mam nadzieję będzie hitem i powstaną kolejne numery o Resident Evil, Final Fantasy, Fallout, Dragon Quest itd. Masz jeszcze osiedlowy kiosk? A co do reszty - cała przyjemność po mojej stronie! Naprawdę max mnie cieszy, że jest dla kogo te różne wydawnictwa robić, że jest zainteresowanie, feedback
Opublikowano wczoraj o 06:53 1 dzień Pan kurier się zlitował i w końcu w nocy dotarł mój numer. Szybkie zaciągnięcie się farbą, zbicie piątki z Rogerem na pierwszej stronie i lecimy z lekturą
Opublikowano wczoraj o 07:11 1 dzień Czy to aluzja by @Kmiot pospieszył się ze swoją recką w tym odcinku?
Opublikowano wczoraj o 11:00 1 dzień Ten screen z dwoma zadami grubasów to jakieś podsumowanie tego czym jest Shadows?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Czy coś ze mną nie halo czy ten txt o „Se7en” jest ciężki w odbiorze? Autor nie ma lekkiego pióra.