Skocz do zawartości

PSX EXTREME 331

Featured Replies

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kwietniowy numer dostępny od 3 kwietnia (czwartek) Prenumerata wysyłka 31 marca (poniedziałek) Patronite wysyłka 1 kwietnia (wtorek) Cena magazynu -  24,99 zł (116 stron)   Roger

• Kto normalny czyta jeszcze cda

• a taka dobra okładka mogła być i komu by to przeszkadzało

Opublikowano
  • Autor

Dzień dobry! Kwietniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży :)

• prenumeraty pocztowe rozesłane w poniedziałek
  • prenumeraty InPost i wysyłki Patronite rozesłane w poniedziałek i wtorek
  • e-wydanie dostępne od wtorku w sklepie i dla Patronów
  • a o dzisiaj numer już dostępny dla wszystkich

Przyjemnej lektury i jak zawsze czekamy na komentarze! 

image.jpeg

Opublikowano

Mam! Nie ma jak osiedlowy kiosk :) Uwielbiam zapach świeżutkiego PE o poranku :) Perez jesteś najlepszy!! Tak bardzo mi brakowało Poradnika Extreme który padł za Ściery/Fenixa. A Ty nam dałeś regularnie wydawane numery specjalne, plus ten Silent Hill premium który mam nadzieję będzie hitem i powstaną kolejne numery o Resident Evil, Final Fantasy, Fallout, Dragon Quest itd. :)

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, aux napisał(a):

Mam! Nie ma jak osiedlowy kiosk :) Uwielbiam zapach świeżutkiego PE o poranku :) Perez jesteś najlepszy!! Tak bardzo mi brakowało Poradnika Extreme który padł za Ściery/Fenixa. A Ty nam dałeś regularnie wydawane numery specjalne, plus ten Silent Hill premium który mam nadzieję będzie hitem i powstaną kolejne numery o Resident Evil, Final Fantasy, Fallout, Dragon Quest itd. :)

Masz jeszcze osiedlowy kiosk? :D

A co do reszty - cała przyjemność po mojej stronie! Naprawdę max mnie cieszy, że jest dla kogo te różne wydawnictwa robić, że jest zainteresowanie, feedback :) 

Opublikowano

Pan kurier się zlitował i w końcu w nocy dotarł mój numer. Szybkie zaciągnięcie się farbą, zbicie piątki z Rogerem na pierwszej stronie i lecimy z lekturą :banderas:

Opublikowano

Czy to aluzja by @Kmiot pospieszył się ze swoją recką w tym odcinku? :leo:

IMG20250403090739.jpg

Opublikowano

Erdeerka w calej swojej chwale

IMG_1725.thumb.jpeg.c042dd78e58e99b91f6b6610e07a148c.jpeg

serio?!!!??!

:bad:

Opublikowano

Ten screen z dwoma zadami grubasów to jakieś podsumowanie tego czym jest Shadows? 

Opublikowano

Empik zaliczony, kupione, wstępnie powąchane. 

Opublikowano

Czy coś ze mną nie halo czy ten txt o „Se7en” jest ciężki w odbiorze? Autor nie ma lekkiego pióra. 

Opublikowano

Piechota pisal?

Opublikowano

Świetny numer.

Przeczytałem od deski do deski.

Opublikowano
46 minut temu, Mejm napisał(a):

Piechota pisal?

Ostasz.