RoL 578 Opublikowano niedziela o 13:41 Opublikowano niedziela o 13:41 Ale przeszedłeś? I czy grałeś w The Messenger? Bo to dość istotne. Cytuj
Josh 5 643 Opublikowano niedziela o 13:55 Opublikowano niedziela o 13:55 Też skończyłem Sea of Stars. Dobra gierka, 7/10 zasłużone i sprawiedliwe, gdyby zasługiwała na więcej, to wtedy Chained Echoes należałoby się co najmniej 12/10. Cytuj
mitra 1 848 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu W dniu 29.03.2025 o 14:54, Bzduras napisał(a): Zax stracił u mnie jakikolwiek szacunek swoim artykułem "Głos Geralta po udarze mózgu!" na portaliku. Od tej pory nie czytam niczego od tej hieny. Zarzucisz linka bo ich wyszukiwarka jest inwalidą albo ja nie potrafię znaleźć. Cytuj
Bzduras 13 395 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Bo już jest usunięty, pewnie ktoś tam poszedł po rozum do głowy po jakimś czasie i stwierdził, że nawet jak na standardy tego gównoportalu to już było za wiele. Tutaj oryginalny link: https://www.ppe.pl/news/133146/Jacek-Rozenek-stracil-mowe-Glos-Geralta-z-serii-Wiedzmin-po-udarze-mozgu.html 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi