Opublikowano sobota o 20:381 dzień Pewnie beda jakies sekrety typu ksiezyce ukryte na calej mapie. Zapowiada sie spora roznorodnosc. Ciekawe czy DLC jakos rozbuduja mape w przyszlosci - moze pojawi sie jakies przejscie nagle do kolejnej czesci.
Opublikowano sobota o 21:101 dzień Ma być jeszcze eliminator, nic na trasach się nie powtarza, bo nie robi się okrążeń, będą wyścigi, że jedziesz 10min bez przerwy trasa po trasie, 10 regionów i zmienne warunki pogodowe oraz masa strojów do odkrycia dla każdej postaci, gokarty, motory, quady, samoloty, łódki, skutery wodne, ale widziałem też wyścig pod wodą (może mi się przewidziało xD), skutery śnieżne, no i te 24p na trasie, a także grind, nowe dopałki.Zelda otrzymała najlepszą Zeldę, Smash Smasha, Mario 2D swoje Wonder, a teraz nowe MK otrzymało dodatkowy czas na produkcję i kto wie, czy DKey nie okaże się najlepszym DKyem. Sorry za przesadny optymizm, ale opisuję to co widzę, Nintendo od 2017 jest w najwyższej formie.edit: Edytowane sobota o 22:021 dzień przez zdrowywariat
Opublikowano sobota o 22:381 dzień Godzinę temu, zdrowywariat napisał(a):Sorry za przesadny optymizm, ale opisuję to co widzę, Nintendo od 2017 jest w najwyższej formieWiadomo, ze Mario Kart World bedzie gra na generacje. Trudno bedzie ten tytul przebic. Jesli bedzie rozbudowany tryb singleplayer (a mozliwosci sa), to ten tytul ma szanse dla mnie ocierac sie o ideal. Tak samo ciezko teraz bedzie przebic Super Mario Bros. Wonder - trudno sobie wyobrazic jeszcze lepsze Mario w rozgrywce 2D.
Opublikowano sobota o 23:071 dzień Serio te Wonder takie dobre? Bo nie jestem jakimś wielkim fanem platformówek 2D, nagrałem się w nie za wszystkie czasy na C64 i Amidze.
Opublikowano sobota o 23:531 dzień Godzinę temu, Lukas_AT napisał(a):Wiadomo, ze Mario Kart World bedzie gra na generacje. Trudno bedzie ten tytul przebic. Jesli bedzie rozbudowany tryb singleplayer (a mozliwosci sa), to ten tytul ma szanse dla mnie ocierac sie o ideal. Tak samo ciezko teraz bedzie przebic Super Mario Bros. Wonder - trudno sobie wyobrazic jeszcze lepsze Mario w rozgrywce 2D.Myślę, że pociągną temat dalej tak jak z Super Mario Galaxy i powstanie Wonder 2 i będzie lepsze.46 minut temu, Homelander napisał(a):Serio te Wonder takie dobre? Bo nie jestem jakimś wielkim fanem platformówek 2D, nagrałem się w nie za wszystkie czasy na C64 i Amidze.Tak. Jest przyjemne i relaksujące, ale nie nudne, bo pomysłowe, idealne na powrót do tego gatunku. Morda się cieszy.
Opublikowano wczoraj o 10:06 1 dzień Ciekawe spostrzezenie, z ktorym sie nawet zgadzam. Chodzi o to, ze sciganie sie po autostradzie w open worldzie pomiedzy torami moze byc nudne. Chociaz czytalem, ze te dojazdy do torow wlasciwych bedzie mozna wylaczyc. Co mysla o ponizszym weterani MK8? Edytowane wczoraj o 10:29 1 dzień przez Lukas_AT
Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień Autor Kosmicznie wygląda to pływanie :O czekam aż będą rozbudowywac tę grę bo czuję mega POTENCJAŁ na gaas.
Opublikowano wczoraj o 10:22 1 dzień 15 minut temu, Lukas_AT napisał(a):Ciekawe spostrzezenie, z ktorym sie nawet zgadzam. Chociaz czytalem, ze te dojazdy do torow wlasciwych bedzie mozna wylaczyc. Co mysla o ponizszym weterani MK8?nie oglądam filmiku ale ja już na samym trailerze bawiłem się lepiej niż grając w mk8 więc licze że będzie dobrze
Opublikowano wczoraj o 14:08 1 dzień 4 godziny temu, Lukas_AT napisał(a):Chociaz czytalem, ze te dojazdy do torow wlasciwych bedzie mozna wylaczyc.Jak tak nie będzie to nawet nie kupuję, nienawidzę wyścigów które wymuszają na graczu marnowanie czasu i dojazdy na wyścigi. Nie wierzę ,że Nintendo będzie takie głupie ale jakaś szansa jest.
Opublikowano wczoraj o 14:41 1 dzień Szukanie dziury w całym takie filmiki. Genialnie się prezentuje ten tytuł, każdy nowy pomysł i założenia. A przypominam że w połowie miesiąca direct więc pewnie jeszcze jakieś asy mają w rękawie i do tego pewnie zadbają o porządne multi.Wsparcie też pewnie będzie kosmiczne do tej gierki, jak pójdą z tradycją to kolejne Mario Kart dopiero na switch4
Opublikowano wczoraj o 15:23 1 dzień 40 minut temu, Daffy napisał(a):Wsparcie też pewnie będzie kosmiczne do tej gierkiPewnie w jakims DLC pojawia sie wyspy na niebie. A pozniej podziemia z nowymi torami.
Opublikowano wczoraj o 16:08 1 dzień Od ósemki mija właśnie 11 lat. Następna część raczej nie będzie na mniej, patrząc na wszelkie realne trendy. Nie ma co, gra startuje z konsolą i pewnie będzie na niej zawsze. Online i gra-serwis idealnie wpasowuje się w charakter tej serii, której kolejne części prawie zawsze są największym hitem danej konsoli.Dodanie nowych rzeczy w następnych latach też w tej pozycji wydaje się pasować idealnie. Zakładam, że tym razem będą całe większe dodatki za pokaźną cenę, jak do Splatoonów i Smasha. Nintendo raczej nie robi ZBYT dużych gier. To wręcz dla mnie dość denerwujące w ostatnich generacjach, Nintendo ma rosnącą tendencję (na tle świata) do robienia niezbyt dużych gier, wiele z nich po prostu nie ma tyle kontentu, co by mogło. Taki Side Order - super, niesuper? Opinie mieszane, ale kurde, płytkie dość. Jasne, cena ogromna nie jest, dwa dodatki do Splatoona razem to 100 zł. Ale w czasach, gdy niektóre gry zalewają kontentem, da się to odczuć.Więc spodziewam się nie za dużo rzeczy naraz, i pewnie kilka dodatków wydawanych co jakiś czas po 100 zł, czy to będzie dodatkowy tryb, czy zestaw postaci czy coś.Nie no, nawet ładne