Opublikowano czwartek o 13:382 dni Niby nic odkrywczego ponad to co wiadomo o tej części nie pokazali ale chwała Bogu że będą jakieś misje w tym otwartym świecie więc będzie co robić poza online
Opublikowano czwartek o 14:112 dni No dokładnie, Forza Horizon to JESZCZE nie jest, ale idą w dobrym kierunku. Czuć przez to ewoulcje serii
Opublikowano czwartek o 14:212 dni Takie pierdoły do robienia gdy czekamy na ekipe do grańska. No szkoda że dalej nie ma normalnego singla dla prawdziwych graczy
Opublikowano czwartek o 14:282 dni Wazne zeby bylo wiecej grania niz czekania na granie w trybie multiplayer, bo w MK8D dawno mi sie odechcialo przez to gracWazne zeby trasy zaprojektowano pod system nowych trikow bo te kombosy z jazda po scianach, poreczach, szosie i tak na zmiane to moze byc game changerFajnie, ze woda wyglada jak w Wave Race i fajnie ze mozna grac pingwinem i krowa no i fajnie, ze beda ciuchy za czipsy w koncu jakies mario fashion moze powstanieLuigi z piccka zrobil mi dzien
Opublikowano czwartek o 16:442 dni 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Takie pierdoły do robienia gdy czekamy na ekipe do grańska. No szkoda że dalej nie ma normalnego singla dla prawdziwych graczyTeż tego nie rozumiem. Aż się prosi o jakąś fajną kampanię, zwłaszcza jak dostajemy otwarty świat i pierdyliard możliwości spędzania w nim czasu w postaci dziesiątek wyzwań.Ale to jest Nintendo - tego nie pomalujesz.
Opublikowano czwartek o 18:562 dni No ten free roam to lekki zawód jednak. Przy takim progu cenowym to ja już chcę więcej contentu. Wkurwia mnie ten lektor w tym nintendo. Taki pedzio, masakra. Powinien byc super męski głos do takiej gierki.
Opublikowano czwartek o 23:252 dni Jeżeli ten Nintendo Direct miał pokazać ilość nowej zawartości gry, która usprawiedliwiała by podniesienie tak mocno progu cenowego gierki z tej kultowej serii, to wydaje mi się, że się to nie udało. Reedycja Mario Kart 8 podniosła chyba zbyt mocno poprzeczkę, a samo Nintendo za bardzo zachłysnęło się sukcesem popularności Ósemki z WiiU na Switch.Ja - jako zagorzały miłośnik Ósemki od 2014 roku nie widzę tutaj tak znamiennego skoku jakości, aby tak mocno przepłacać za nową produkcję.Jako gracz - mam - za przeproszeniem - w dupie te wszystkie wyliczenia inflacji (jakoś w Japonii nie biorą tego pod uwagę; do tego nie ima się to też za bardzo to do tegorocznych wycen premier na "pierwszym" Switch). Coś tu naprawdę jest nie tak.Cena nowej konsoli do gier - to cena nowych gier. Jak tak to ma wyglądać, to chyba podziękuję ...albo powrócę na zatokę piratów... Edytowane czwartek o 23:272 dni przez Damk
Opublikowano wczoraj o 08:40 1 dzień Gdyby oznaczyli ten pokaz jako rozbudowany zwiastun, a nie Direct to myślę, że ludzie byliby bardziej wyrozumiali. Przez to spodziewali się czegoś więcej niż tylko prezentacji informacji, które już znaliśmy. A Nintendo powinno zrobić jakiś pokaz na sterydach pokazujący czemu wysoko cena jest usprawiedliwiona.
Opublikowano wczoraj o 08:42 1 dzień 1 minutę temu, Butt napisał(a):Gdyby oznaczyli ten pokaz jako rozbudowany zwiastun, a nie Direct to myślę, że ludzie byliby bardziej wyrozumiali. Przez to spodziewali się czegoś więcej niż tylko prezentacji informacji, które już znaliśmy. A Nintendo powinno zrobić jakiś pokaz na sterydach pokazujący czemu wysoko cena jest usprawiedliwiona.No o to jest złość bo niby ten direct miał udowodnić że gra zasługuje na tą cenę więc z automatu podbiło to oczekiwania, a wyszedł rozbudowany preview o wszystkim co wiadomo od pokazu s2
Opublikowano wczoraj o 08:48 1 dzień Mnie direct wręcz utwierdził w przekonaniu że chyba ich pojebało na głowe z ceną za takie coś
Opublikowano wczoraj o 08:53 1 dzień Cena zjebana, bundle z grą fajnie wyceniony, nie zmienia to faktu że dla mnie ta część prezentuje się na razie fenomenalnie, spokojnie szybko 100h pęknie.
Opublikowano wczoraj o 09:23 1 dzień Autor Nie no brak prawdziwego story jak u konkurenta sprzed 25 lat to straszny zawód, zważywszy na fakt, że już taki golf czy tennis szły w tym kierunku, a tu znowu krok w tył.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Teraz Indiana Jones wyszedł na PS5 i też jest na stronie za 80 euro widzę, czy w tamtym temacie też wszyscy tylko pytają, czy "uzasadnili cenę" czy "nie uzasadnili ceny". Gierka do pyknięcia w 15 godzin swoją drogą, jeśli ktoś nie grał.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. No Direct słabiutki szczerze mówiąc, no ale to Mario Kart - super gierka do kanapowego multi.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 18 minut temu, ogqozo napisał(a):Teraz Indiana Jones wyszedł na PS5 i też jest na stronie za 80 euro widzę, czy w tamtym temacie też wszyscy tylko pytają, czy "uzasadnili cenę" czy "nie uzasadnili ceny". Gierka do pyknięcia w 15 godzin swoją drogą, jeśli ktoś nie grał.No ale Indy nie jest grą dla dzieci.