pawelgr5 1 647 Opublikowano środa o 17:03 Opublikowano środa o 17:03 Najlepsza gra pokazu. Mocno bym zagrał no ale nie za 400zł Cytuj
Pupcio 19 476 Opublikowano środa o 17:05 Opublikowano środa o 17:05 Wygląda super, czekam na pierwszą obniżke ceny i biore 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano środa o 17:06 Opublikowano środa o 17:06 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Wygląda super, czekam na pierwszą obniżke ceny i biore Curva, co za naiwny typ MK8 od premiery podrożało jakieś 50 zł do dzisiaj. Sama gra day one Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano środa o 17:07 Opublikowano środa o 17:07 Teraz, Ukukuki napisał(a): Curva, co naiwny typ NIe no po pierwszych 4 latach pewnie zaczną się te promki 30% raz na dwa lata Cytuj
bountyhunter 141 Opublikowano środa o 17:07 Opublikowano środa o 17:07 Premiera 17 lipca. Najciekawsza nowość na S2, jak do tej pory Jeśli jednak skuszę się na konsolę jeszcze w tym roku, to zdecydowanie z małpą. Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano środa o 17:08 Opublikowano środa o 17:08 Teraz, pawelgr5 napisał(a): NIe no po pierwszych 4 latach pewnie zaczną się te promki 30% raz na dwa lata Tylko w cyfrze Cytuj
Faka 4 146 Opublikowano środa o 17:09 Opublikowano środa o 17:09 Trzeba czekać do tego 17 lipca, to kupi się w bundlu. Tak jak swego czasu kupiłem bundle S1 z Mario Odyssey. Cytuj
Soban 4 187 Opublikowano środa o 17:10 Opublikowano środa o 17:10 Podoba mi sie nowy design malpy. Fajnie, ze nie zrobili reskina z country returns jak w przypadku kazdej imprezowki. Cytuj
Ken Adams 386 Opublikowano środa o 17:11 Opublikowano środa o 17:11 No DK slodziak full. Malpiszon w koncu na wolny od licencji serii Country Mam nadzieje, ze bedzie mozna rozwalic wszystko co jest w tej gierce a na to sie zanosi Ciekawe czego on taki wsciekly Cytuj
SlimShady 3 553 Opublikowano środa o 17:32 Opublikowano środa o 17:32 W końcu destrukcja na poziomie pierwszego Red Faction. Cytuj
Dahaka 1 886 Opublikowano środa o 17:48 Opublikowano środa o 17:48 Mega szacun za wykorzystywanie mocy konsoli do czegoś innego niż tylko polepszanie graficzki. Już się nie mogę doczekać nowej Zeldy 3D Cytuj
funditto 723 Opublikowano środa o 18:31 Opublikowano środa o 18:31 Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a): Najlepsza gra pokazu. Mocno bym zagrał no ale nie za 400zł Jakby co to DK jest za 80 Euro, nie za 90 jak Mario Kart 1 Cytuj
zdrowywariat 567 Opublikowano środa o 23:20 Opublikowano środa o 23:20 Mnie kupili. Na początku nie byłem przekonany, bo to jakiś inny DKey, ale takie też było DK64. Bardzo pomysłowy ten nowy DKey, platformówka z fizyką, no tego jeszcze nie grali. Jednak w Nintendo mają pomysły na tasiemce, które nie są tasiemcami Cytuj
Lukas_AT 1 256 Opublikowano środa o 23:53 Opublikowano środa o 23:53 Kurcze, po ograniu Tropical Freeze bardzo chcialem kolejna platformowke 2d, ale w sumie mam jeszcze przed soba Returns w ramach pocieszenia. Cytuj
SnoD 2 487 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Wygląda zajebiście Już myślałem, że marka is dead. Cytuj
jimmy 1 704 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Szkoda, że nie Marian, ale to obecnie jedyny argument za kupnem sprzętu w te wakacje. Cytuj
zdrowywariat 567 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 15 godzin temu, Lukas_AT napisał(a): Kurcze, po ograniu Tropical Freeze bardzo chcialem kolejna platformowke 2d, ale w sumie mam jeszcze przed soba Returns w ramach pocieszenia. Uwierz, że Returns w ramach pocieszenia to mało powiedziane, będzie Pan zadowolony i proszę zajrzeć do działu Wii - zdania są podzielone, która część to ta lepsza, nie jestem już odosobnionym przypadkiem Edytowane 14 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Pupcio 19 476 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Kamera troche wariuje przy kopaniu tuneli ale wygląda świetnie gierka. Nigdy się nie spodziewałem że od czasu red faction to dopiero w grze nintendo o yebanej małpie doczekam się takiego kopania tuneli Cytuj
tlas 503 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu momentami rozgrywka przypomina mi trochę Wario World z GCN. Tam tam się wymierzało sprawiedliwość piąchami, ale oczywiście nie z takim rozmachem jak tutaj 1 Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ninny znajduje nowe pokłady grywalności z agresywną małpą zamiast finezyjnego mario Wiedziałem, że te wybryki pewnych osób w japonii jakoś zaprocentują Spoiler Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi