Skocz do zawartości

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

Opublikowano

Wyglada genialnie

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wygląda super, czekam na pierwszą obniżke ceny i biore 

• Jakby co to DK jest za 80 Euro, nie za 90 jak Mario Kart

• momentami rozgrywka przypomina mi trochę Wario World z GCN. Tam tam się wymierzało sprawiedliwość piąchami, ale oczywiście nie z takim rozmachem jak tutaj 

Opublikowano

Najlepsza gra pokazu. Mocno bym zagrał no ale nie za 400zł :/ 

Opublikowano

Wygląda super, czekam na pierwszą obniżke ceny i biore :boomer:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Wygląda super, czekam na pierwszą obniżke ceny i biore :boomer:

Curva, co za naiwny typ :kekw:

MK8 od premiery podrożało jakieś 50 zł do dzisiaj. 

Sama gra day one :wub:

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał(a):

Curva, co naiwny typ :kekw:

NIe no po pierwszych 4 latach pewnie zaczną się te promki 30% raz na dwa lata :kekw:

Opublikowano

Premiera 17 lipca. Najciekawsza nowość na S2, jak do tej pory :) Jeśli jednak skuszę się na konsolę jeszcze w tym roku, to zdecydowanie z małpą.

Opublikowano

image.thumb.png.839603d68b4bf4293274cead2b5414d3.png

wspaniałe xD

Opublikowano

Trzeba czekać do tego 17 lipca, to kupi się w bundlu. Tak jak swego czasu kupiłem bundle S1 z Mario Odyssey.

Opublikowano

Podoba mi sie nowy design malpy. Fajnie, ze nie zrobili reskina z country returns jak w przypadku kazdej imprezowki.

Opublikowano

No DK slodziak full.

Malpiszon w koncu na wolny od licencji serii Country

Mam nadzieje, ze bedzie mozna rozwalic wszystko co jest w tej gierce a na to sie zanosi :) 

Ciekawe czego on taki wsciekly

Opublikowano

Design z filmu 

Opublikowano

Mega szacun za wykorzystywanie mocy konsoli do czegoś innego niż tylko polepszanie graficzki. Już się nie mogę doczekać nowej Zeldy 3D :obama: 

Opublikowano
Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):

Najlepsza gra pokazu. Mocno bym zagrał no ale nie za 400zł :/ 

Jakby co to DK jest za 80 Euro, nie za 90 jak Mario Kart

Opublikowano

Mnie kupili. Na początku nie byłem przekonany, bo to jakiś inny DKey, ale takie też było DK64. Bardzo pomysłowy ten nowy DKey, platformówka z fizyką, no tego jeszcze nie grali. Jednak w Nintendo mają pomysły na tasiemce, które nie są tasiemcami :banderas:

Opublikowano

Kurcze, po ograniu Tropical Freeze bardzo chcialem kolejna platformowke 2d, ale w sumie mam jeszcze przed soba Returns w ramach pocieszenia. :)

Opublikowano

Wygląda zajebiście :D Już myślałem, że marka is dead.

Opublikowano

Szkoda, że nie Marian, ale to obecnie jedyny argument za kupnem sprzętu w te wakacje.

Opublikowano
15 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

Kurcze, po ograniu Tropical Freeze bardzo chcialem kolejna platformowke 2d, ale w sumie mam jeszcze przed soba Returns w ramach pocieszenia. :)

Uwierz, że Returns w ramach pocieszenia to mało powiedziane, będzie Pan zadowolony i proszę zajrzeć do działu Wii - zdania są podzielone, która część to ta lepsza, nie jestem już odosobnionym przypadkiem :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Kamera troche wariuje przy kopaniu tuneli ale wygląda świetnie gierka. Nigdy się nie spodziewałem że od czasu red faction to dopiero w grze nintendo o yebanej małpie doczekam się takiego kopania tuneli :pawel:

Opublikowano

momentami rozgrywka przypomina mi trochę Wario World z GCN. Tam tam się wymierzało sprawiedliwość piąchami, ale oczywiście nie z takim rozmachem jak tutaj 

Opublikowano

Ninny znajduje nowe pokłady grywalności z agresywną małpą zamiast finezyjnego mario :fsg:

Wiedziałem, że te wybryki pewnych osób w japonii jakoś zaprocentują

Spoiler

image.thumb.png.87cfd76b9f77657749c515e654a12f9f.png