Opublikowano wczoraj o 13:58 1 dzień Klasyczny forumowy temat musi być Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki?
Opublikowano wczoraj o 14:20 1 dzień Wygląda na to, że jak w MM się sprzedało za 2199 i 2399 to już wszędzie będzie z podatkiem od bycia polakiem.
Opublikowano wczoraj o 14:38 1 dzień Myslicie, że bedzie tak, że się wejdzie do sklepu w dzień premiery i ściągnie konsolkę z półki? Pewnie nie
Opublikowano wczoraj o 14:39 1 dzień 40 minut temu, Pupcio napisał(a): Klasyczny forumowy temat musi być Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki? Day 1, przeżyłem 3DSa ze Steel Diverem i SFIV to przełknę też drogie gierki na premierę.
Opublikowano wczoraj o 14:47 1 dzień Rozważam kupno day one, ale ja nie miałem pierwszego switcha, więc i tak będę miał w co grać. Ostatnia moja konsola nintendo to gejcube, jest co nadrabiać.
Opublikowano wczoraj o 14:55 1 dzień wzięte z mm, jaram się Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez nero2082
Opublikowano wczoraj o 15:00 1 dzień Wbrew temu co piszę w CW to kusi mnie jak ch00y ten S2 - niepotrzebnie pokazali tego DKa.
Opublikowano wczoraj o 15:03 1 dzień Autor 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wbrew temu co piszę w CW to kusi mnie jak ch00y ten S2 - niepotrzebnie pokazali tego DKa. Duży masz backlog z nintendo1? Jak ktoś jest na bieżąco to troche frajerstwo brać te konsole
Opublikowano wczoraj o 15:07 1 dzień Szybkie pytanko, dostałem tego maila na preorder, o co z tym dokładnie chodzi, potrzebuję jakiś kod na złożenie preordera w sklepie?
Opublikowano wczoraj o 15:10 1 dzień 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Duży masz backlog z nintendo1? Jak ktoś jest na bieżąco to troche frajerstwo brać te konsole Nie, nie aż tak bardzo. Tak w sumie to w ogóle, bo dla mnie biblioteka S1 jest co najwyżej poprawna. No, ale jak pokazali Donkey Konga to dostałem małpiego rozumu, bo DK64 uważam za najlepszy platformer w jaki grałem. Bez tej gry nawet bym nie rozważał Switcha. No nic, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wziąłem gołego, bo najlepsze MKW ever wezmę prawilnie w pudełku za 4 i pół bomby: Spoiler
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jakby MM miało 2199 to bym klepnął, ale zobaczyli szajbę i podnieśli cenę. Za to im karny kutas. Dopiero oni wystawili ofertę, poczekam że spokojem na inne sklepy. Liczę że gdzieś padnie te 2199zł. I wątpię w problem z zakupem w dniu premiery. To nie Sony.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. myślę że taniej u nas nie będzie, brak oficjalnej dystrybucji to robią co chcą ja się nawet w jakieś amazony nie chciałem bawić bo ich dostawa to dla mnie znak zapytania, a mam urlop w ciepłych krajach tydzień po premierze to NS2 musi tam ze mną być w samolocie pytanie tylko co za gierki dobrać na pierwszy wave oprócz Mario Karta W? upgrade'y do BOTW i Jamboree wjadą obowiązkowo, ale co dalej hmm. lubię gry pasujące pod handheld więc może Split Fiction, Deltarune? jeszcze się rozglądam
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Preorderu na sprzęt to bym na Amazonie nie brał - loteria. Co do gier na start no to nie oszukujmy się, tylko MKW i czekanie miesiąc na Donkey Konga. Ale ja mam potężny backlog, więc dobrze będzie zapoznać się ze sprzętem przy ulepszonym TOTK i Scarlet/Violet. No powinien być ten Metroid na start, zjebali po całości...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 godzin temu, iluck85 napisał(a): I wątpię w problem z zakupem w dniu premiery. To nie Sony. niby tak ale weź pod uwagę że się rozhulali resellerzy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dostałem zaproszenie z Amazon.de do zakupu - cena bundla z MKW 584,62$.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Kris77 napisał(a): Dostałem zaproszenie z Amazon.de do zakupu - cena bundla z MKW 584,62$. trzeba teraz placic czy dopiero przy okazji premiery?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zrobię tak jak z każdą konsolą Nintendo: kupię używkę po 5 latach od premiery, ogram te 3 wartościowe gierki jakie zdążą wyjść do tego czasu i pogonię na olx. Szanujmy się.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 13 minut temu, szurubur napisał(a): trzeba teraz placic czy dopiero przy okazji premiery? Od razu, mam 22 godziny na zapłacenie. Później wygasa oferta.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. kurde, zastanawiam sie czy kupowac juz teraz, czy poczekac na polskie oferty 200zl drozsze ale z ratami 0% heh
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @Chad Davski Z czego HA- wiesz coś? Będą problemy? Będziesz miał za 2199? 12 minut temu, Josh napisał(a): Zrobię tak jak z każdą konsolą Nintendo: kupię używkę po 5 latach od premiery, ogram te 3 wartościowe gierki jakie zdążą wyjść do tego czasu i pogonię na olx. Szanujmy się. Jak czytam posty co ukończyłeś, gdzie wbijasz platyny, to z tym ostatnim tak nie do końca Josh, bo marnujesz czas na gierki które można tak właśnie podsumować
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oczyma wyobraźni widzę siebie kupującego Switcha 2 w dniu premiery, przychodzącego do domu, ściągającego te kilka gier ze Switcha 1. Po czym odpalam na 30 min Mario Kart i co dalej? Konsola do szafy na 2 miesiące? No bo co z nią robić, w co grać?