Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Klasyczny forumowy temat musi być :gigabeta:

Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki? 

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wygląda na to, że jak w MM się sprzedało za 2199 i 2399 to już wszędzie będzie z podatkiem od bycia polakiem.

• zdrowywariat
    zdrowywariat

Dlatego zostawiłem sobie TOTK na premierę S2, a na premierę S1 miałem BOTW. Podszedłem do tego strategicznie 

• Hipokryta i wampir energetyczny, ot co.

Opublikowano

Myslicie, że bedzie tak, że się wejdzie do sklepu w dzień premiery i ściągnie konsolkę z półki? Pewnie nie

:reggie:

Opublikowano
40 minut temu, Pupcio napisał(a):

Klasyczny forumowy temat musi być :gigabeta:

Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki? 

Day 1, przeżyłem 3DSa ze Steel Diverem i SFIV to przełknę też drogie gierki na premierę.

Opublikowano

Rozważam kupno day one, ale ja nie miałem pierwszego switcha, więc i tak będę miał w co grać. Ostatnia moja konsola nintendo to gejcube, jest co nadrabiać.

Opublikowano

wzięte z mm, jaram się :wub:

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Czekam na Perfect Blue.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wbrew temu co piszę w CW to kusi mnie jak ch00y ten S2 - niepotrzebnie pokazali tego DKa. :/ 

Duży masz backlog z nintendo1? Jak ktoś jest na bieżąco to troche frajerstwo brać te konsole :)

Opublikowano

Szybkie pytanko, dostałem tego maila na preorder, o co z tym dokładnie chodzi, potrzebuję jakiś kod na złożenie preordera w sklepie?

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

Duży masz backlog z nintendo1? Jak ktoś jest na bieżąco to troche frajerstwo brać te konsole :)

Nie, nie aż tak bardzo. Tak w sumie to w ogóle, bo dla mnie biblioteka S1 jest co najwyżej poprawna. No, ale jak pokazali Donkey Konga to dostałem małpiego rozumu, bo DK64 uważam za najlepszy platformer w jaki grałem. :/ Bez tej gry nawet bym nie rozważał Switcha. No nic, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.

Opublikowano

w hiszpanskim amazonie do kupienia za ok 2200 zl z mario

Opublikowano

Wziąłem gołego, bo najlepsze MKW ever wezmę prawilnie w pudełku za 4 i pół bomby:

Spoiler

IMG-8739.jpg

:banderas:

Opublikowano

Jakby MM miało 2199 to bym klepnął, ale zobaczyli szajbę i podnieśli cenę. Za to im karny kutas. Dopiero oni wystawili ofertę, poczekam że spokojem na inne sklepy. Liczę że gdzieś padnie te 2199zł. 

I wątpię w problem z zakupem w dniu premiery. To nie Sony. 

Opublikowano

myślę że taniej u nas nie będzie, brak oficjalnej dystrybucji to robią co chcą 

ja się nawet w jakieś amazony nie chciałem bawić bo ich dostawa to dla mnie znak zapytania, a mam urlop w ciepłych krajach tydzień po premierze to NS2 musi tam ze mną być w samolocie ^^

pytanie tylko co za gierki dobrać na pierwszy wave oprócz Mario Karta W? upgrade'y do BOTW i Jamboree wjadą obowiązkowo, ale co dalej hmm. lubię gry pasujące pod handheld więc może Split Fiction, Deltarune? jeszcze się rozglądam 

Opublikowano

Preorderu na sprzęt to bym na Amazonie nie brał - loteria.

Co do gier na start no to nie oszukujmy się, tylko MKW i czekanie miesiąc na Donkey Konga. Ale ja mam potężny backlog, więc dobrze będzie zapoznać się ze sprzętem przy ulepszonym TOTK i Scarlet/Violet. 

No powinien być ten Metroid na start, zjebali po całości...

Opublikowano
10 godzin temu, iluck85 napisał(a):

I wątpię w problem z zakupem w dniu premiery. To nie Sony. 

niby tak ale weź pod uwagę że się rozhulali resellerzy 

Opublikowano
Godzinę temu, Kris77 napisał(a):

Dostałem zaproszenie z Amazon.de do zakupu - cena bundla z MKW 584,62$.

trzeba teraz placic czy dopiero przy okazji premiery?

Opublikowano

Zrobię tak jak z każdą konsolą Nintendo: kupię używkę po 5 latach od premiery, ogram te 3 wartościowe gierki jakie zdążą wyjść do tego czasu i pogonię na olx. Szanujmy się.

Opublikowano
13 minut temu, szurubur napisał(a):

trzeba teraz placic czy dopiero przy okazji premiery?

Od razu, mam 22 godziny na zapłacenie. Później wygasa oferta.

Opublikowano

kurde, zastanawiam sie czy kupowac juz teraz, czy poczekac na polskie oferty 200zl drozsze ale z ratami 0% heh

Opublikowano

@Chad Davski Z czego HA- wiesz coś? Będą problemy? Będziesz miał za 2199? 

:Coolface:

12 minut temu, Josh napisał(a):

Zrobię tak jak z każdą konsolą Nintendo: kupię używkę po 5 latach od premiery, ogram te 3 wartościowe gierki jakie zdążą wyjść do tego czasu i pogonię na olx. Szanujmy się.

Jak czytam posty co ukończyłeś, gdzie wbijasz platyny, to z tym ostatnim tak nie do końca Josh, bo marnujesz czas na gierki które można tak właśnie podsumować :bella:

Opublikowano

Oczyma wyobraźni widzę siebie kupującego Switcha 2 w dniu premiery, przychodzącego do domu, ściągającego te kilka gier ze Switcha 1. Po czym odpalam na 30 min Mario Kart i co dalej? Konsola do szafy na 2 miesiące? No bo co z nią robić, w co grać?