Opublikowano czwartek o 13:581 dzień Klasyczny forumowy temat musi być Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki?
Opublikowano czwartek o 14:201 dzień Wygląda na to, że jak w MM się sprzedało za 2199 i 2399 to już wszędzie będzie z podatkiem od bycia polakiem.
Opublikowano czwartek o 14:381 dzień Myslicie, że bedzie tak, że się wejdzie do sklepu w dzień premiery i ściągnie konsolkę z półki? Pewnie nie
Opublikowano czwartek o 14:391 dzień 40 minut temu, Pupcio napisał(a): Klasyczny forumowy temat musi być Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki? Day 1, przeżyłem 3DSa ze Steel Diverem i SFIV to przełknę też drogie gierki na premierę.
Opublikowano czwartek o 14:471 dzień Rozważam kupno day one, ale ja nie miałem pierwszego switcha, więc i tak będę miał w co grać. Ostatnia moja konsola nintendo to gejcube, jest co nadrabiać.
Opublikowano czwartek o 14:551 dzień wzięte z mm, jaram się Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez nero2082
Opublikowano czwartek o 15:001 dzień Wbrew temu co piszę w CW to kusi mnie jak ch00y ten S2 - niepotrzebnie pokazali tego DKa.
Opublikowano czwartek o 15:031 dzień Autor 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wbrew temu co piszę w CW to kusi mnie jak ch00y ten S2 - niepotrzebnie pokazali tego DKa. Duży masz backlog z nintendo1? Jak ktoś jest na bieżąco to troche frajerstwo brać te konsole
Opublikowano czwartek o 15:071 dzień Szybkie pytanko, dostałem tego maila na preorder, o co z tym dokładnie chodzi, potrzebuję jakiś kod na złożenie preordera w sklepie?
Opublikowano czwartek o 15:101 dzień 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Duży masz backlog z nintendo1? Jak ktoś jest na bieżąco to troche frajerstwo brać te konsole Nie, nie aż tak bardzo. Tak w sumie to w ogóle, bo dla mnie biblioteka S1 jest co najwyżej poprawna. No, ale jak pokazali Donkey Konga to dostałem małpiego rozumu, bo DK64 uważam za najlepszy platformer w jaki grałem. Bez tej gry nawet bym nie rozważał Switcha. No nic, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Opublikowano czwartek o 19:371 dzień Wziąłem gołego, bo najlepsze MKW ever wezmę prawilnie w pudełku za 4 i pół bomby: Spoiler
Opublikowano czwartek o 19:401 dzień Jakby MM miało 2199 to bym klepnął, ale zobaczyli szajbę i podnieśli cenę. Za to im karny kutas. Dopiero oni wystawili ofertę, poczekam że spokojem na inne sklepy. Liczę że gdzieś padnie te 2199zł. I wątpię w problem z zakupem w dniu premiery. To nie Sony.
Opublikowano czwartek o 21:141 dzień myślę że taniej u nas nie będzie, brak oficjalnej dystrybucji to robią co chcą ja się nawet w jakieś amazony nie chciałem bawić bo ich dostawa to dla mnie znak zapytania, a mam urlop w ciepłych krajach tydzień po premierze to NS2 musi tam ze mną być w samolocie pytanie tylko co za gierki dobrać na pierwszy wave oprócz Mario Karta W? upgrade'y do BOTW i Jamboree wjadą obowiązkowo, ale co dalej hmm. lubię gry pasujące pod handheld więc może Split Fiction, Deltarune? jeszcze się rozglądam
Opublikowano wczoraj o 05:57 1 dzień Preorderu na sprzęt to bym na Amazonie nie brał - loteria. Co do gier na start no to nie oszukujmy się, tylko MKW i czekanie miesiąc na Donkey Konga. Ale ja mam potężny backlog, więc dobrze będzie zapoznać się ze sprzętem przy ulepszonym TOTK i Scarlet/Violet. No powinien być ten Metroid na start, zjebali po całości...
Opublikowano wczoraj o 06:34 1 dzień 10 godzin temu, iluck85 napisał(a): I wątpię w problem z zakupem w dniu premiery. To nie Sony. niby tak ale weź pod uwagę że się rozhulali resellerzy
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Dostałem zaproszenie z Amazon.de do zakupu - cena bundla z MKW 584,62$.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Godzinę temu, Kris77 napisał(a): Dostałem zaproszenie z Amazon.de do zakupu - cena bundla z MKW 584,62$. trzeba teraz placic czy dopiero przy okazji premiery?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Zrobię tak jak z każdą konsolą Nintendo: kupię używkę po 5 latach od premiery, ogram te 3 wartościowe gierki jakie zdążą wyjść do tego czasu i pogonię na olx. Szanujmy się.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 13 minut temu, szurubur napisał(a): trzeba teraz placic czy dopiero przy okazji premiery? Od razu, mam 22 godziny na zapłacenie. Później wygasa oferta.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. kurde, zastanawiam sie czy kupowac juz teraz, czy poczekac na polskie oferty 200zl drozsze ale z ratami 0% heh
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. @Chad Davski Z czego HA- wiesz coś? Będą problemy? Będziesz miał za 2199? 12 minut temu, Josh napisał(a): Zrobię tak jak z każdą konsolą Nintendo: kupię używkę po 5 latach od premiery, ogram te 3 wartościowe gierki jakie zdążą wyjść do tego czasu i pogonię na olx. Szanujmy się. Jak czytam posty co ukończyłeś, gdzie wbijasz platyny, to z tym ostatnim tak nie do końca Josh, bo marnujesz czas na gierki które można tak właśnie podsumować
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Oczyma wyobraźni widzę siebie kupującego Switcha 2 w dniu premiery, przychodzącego do domu, ściągającego te kilka gier ze Switcha 1. Po czym odpalam na 30 min Mario Kart i co dalej? Konsola do szafy na 2 miesiące? No bo co z nią robić, w co grać?