Opublikowano piątek o 16:213 dni 12 minutes ago, iluck85 said:Kumpel to samo ma. Mi normalnie wyskoczyło:Który sklep?
Opublikowano piątek o 16:263 dni W Poznaniu Awenida. Mam normalnie zapłać przy odbiorze. Kumpel od wczoraj spr i nie ma tego. Apka, telefon, strona zawsze mi wyskakuje w opcji taka płatność.
Opublikowano sobota o 04:173 dni W dniu 3.04.2025 o 15:58, Pupcio napisał(a):Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki? Powiem tak. Gdyby Bananza był day one to dałbym się ogolić i sfrajerzyć :) Cztery sztosy na premiere to nie w kij dmuchał (Bananza, Mario Kart i 2 razy ulepszona Zelda). A tak to podziękuję i kupię sprzęcik najwcześniej w sierpniu przy okazji urlopu.
Opublikowano sobota o 06:233 dni no ja właśnie się zastanawiam czy brać na premierę z Kartem który tak sobie mnie interesuje czy z małpa na wakacje. Na premierę przemawia to, że i tak mam backlog że switcha a mógłbym sobie już go ogrywać na nowym sprzęcie. Plus sprzedaż obecnego oleda i switch 2 wynosi mnie połowę taniej (mniej więcej).
Opublikowano sobota o 06:363 dni Oled na Ali lata po 900, Amazon ma za 1200.Ja mam premierowego Oleda bez gwarancji już, nie wiem nawet czy bym 600zl dostał.
Opublikowano sobota o 07:043 dni 39 minut temu, Słupek napisał(a):no ja właśnie się zastanawiam czy brać na premierę z Kartem który tak sobie mnie interesuje czy z małpa na wakacje.w sumie takiego karta można będzie pewnie szybko spieniężyć i akurat będzie na małpę w lipcu
Opublikowano sobota o 07:143 dni Potwierdzono już czy MKW będzie miało normalny, pełnoprawny singiel? Czytałem relacje na ścieku i wciąż nie znalazłem żadnego konkretu odnośnie.
Opublikowano sobota o 07:203 dni Autor Chyba nic nie było mówione więc jaka jest realna szansa że będzie? :) trzeba poczekać na podwyżke do 120$ bo w skromnej cenie 90$ nie ma co oczekiwać za dużo!
Opublikowano sobota o 07:203 dni Jedyny minus premiery, to że jest w czwartek. Chyba piątek se wezmę wolny, a w czwartek odbiorę wieczorem.
Opublikowano sobota o 07:223 dni 17 kwietnia ma być Direct dla Mario Karta to wtedy pewnie poznamy wszystkie tryby gry
Opublikowano sobota o 07:253 dni Autor 4 minuty temu, iluck85 napisał(a):Jedyny minus premiery, to że jest w czwartek. Chyba piątek se wezmę wolny, a w czwartek odbiorę wieczorem.Dzień zapasu dla kuriera się przyda w razie wypadku
Opublikowano sobota o 09:253 dni 18 godzin temu, zdrowywariat napisał(a):Moja skromna lista zakupów day1:konsolafuterałpro pad (do S1 mam dopiero od roku xD)kamerkaMario Kart Worlda resztę się zobaczy :)Co cieszy nie potrzebuję pudełka na gry, bo mam to na 48 kartów (czarne) i zostało jeszcze miejsce, które bardzo polecam, jest też na 72, ale na razie out of stock:https://www.amazon.co.uk/HEIYING-Nintendo-Customized-Pattern-Storage/dp/B0DK9D7Y83/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=3H8J3CY0R1HNC&dib=eyJ2IjoiMSJ9.t93STb8pbq2eColIAFKh3kUYGBOoHhIWSLyD0pPn1mFxgAGuMoN0JU-T-WBX6CCMEc7Urhzf8F9jvKf8spS20kLrn-hlPzHk2-FWSL5qZakpH557cdVslT8Zm8JK4g9D-2n5-hpTZV3hWUfQDpXkBOb4t-gj5tMGQe-qtn_0c9sawIVnUB9N_YE3yVcxSZoBI5ibhcB6j-k_HuEq5zOlKQ.1l4KgubqBj3L1Q9M8eYAAfDkKOQY1cHkgi_mI_Af2Vw&dib_tag=se&keywords=nintendo%2Bswitch%2Bgames%2Bcase%2B48&qid=1743779045&sprefix=switch%2Bgames%2B48%2B%2Caps%2C150&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1&th=1Do listy zapomniałem dodać kartę pamięci, czyli rozumiem, że na razie największe z tej serii express to 256Gb?
Opublikowano sobota o 09:553 dni mnie do MK World przekonały dopiero wczorajsze gameplaye z treehouse, te 24 os na tracku wyraźnie podbijają zadymę, to z krowami poniżej było bardzo intensywne:
Opublikowano sobota o 10:033 dni Cena oczywiście w Polsce zawyżona, bo...w sumie nie wiem dlaczego... Ceny gier....eeeh ładna bombę, pjerdolneli. Kupić kupię, ale poczekam na rozwój wypadków, bo robi się ciekawie w Giereczkowie. Mam nadzieję że N będzie mieć utarty nosek, bo go zadzierają. Zeby sprzedawać sprzęt technologicznie ok.11 lat stary, w cenie prawie ps5, no pięknie. Ludzie zrobią wedle własnego uznania, ja jak zwykle zagłosuje portfelem. Pociesza mnie fakt, że wielu jest niezadowolonych z takiego obrotu sprawy i może wyjść bojkot. A bojkot prowadzi do porządnych zmian.
Opublikowano sobota o 10:073 dni 2 minuty temu, genjuro napisał(a):Cena oczywiście w Polsce zawyżona, bo...w sumie nie wiem dlaczego... Ceny gier....eeeh ładna bombę, pjerdolneli. Kupić kupię, ale poczekam na rozwój wypadków, bo robi się ciekawie w Giereczkowie. Mam nadzieję że N będzie mieć utarty nosek, bo go zadzierają. Zeby sprzedawać sprzęt technologicznie ok.11 lat stary, w cenie prawie ps5, no pięknie. Ludzie zrobią wedle własnego uznania, ja jak zwykle zagłosuje portfelem. Pociesza mnie fakt, że wielu jest niezadowolonych z takiego obrotu sprawy i może wyjść bojkot. A bojkot prowadzi do porządnych zmian.Nie moge za duzo pisac, ale to co zrobilo media markt (sprzedawanie bez zielonego swiatla i ustalenie ceny na poziomie na ktorym ustalilo) moze doprowadzic do bardzo niefajnych dla sklepow i graczy konsekwencji :(Z tego co widac w necie ludzie nawalaja tam pre ordery.
Opublikowano sobota o 10:133 dni 6 minut temu, genjuro napisał(a):Cena oczywiście w Polsce zawyżona, bo...w sumie nie wiem dlaczego... Ceny gier....eeeh ładna bombę, pjerdolneli. Kupić kupię, ale poczekam na rozwój wypadków, bo robi się ciekawie w Giereczkowie. Mam nadzieję że N będzie mieć utarty nosek, bo go zadzierają. Zeby sprzedawać sprzęt technologicznie ok.11 lat stary, w cenie prawie ps5, no pięknie. Ludzie zrobią wedle własnego uznania, ja jak zwykle zagłosuje portfelem. Pociesza mnie fakt, że wielu jest niezadowolonych z takiego obrotu sprawy i może wyjść bojkot. A bojkot prowadzi do porządnych zmian.Myślę, że tego tak nie zostawią, nie da się przeoczyć tysięcy komentarzy “drop the price” na swoim własnym kanale. Ninny już wie, już zorganizowało jakąś konferencję i będą o tym rozmawiać, a jak z tego wybrną, czy obniżą ceny gier to nie wiem, ale raczej tego tak nie zostawią.
Opublikowano sobota o 10:183 dni wróciły gry po taniości z amazon.frŁowcy GierGry Nintendo Switch 2 dostępne w Amazon. Przegląd ofert n...Kurz po Nintendo Direct powoli opada, a zza niego zaczęły wyłaniać się oferty na konsole, akcesoria, a także gry. Na tych ostatnich postanowiliśmy sięi pro controller też AmazonŁowcy GierPreorder pada Nintendo Switch 2 Pro Controller dostępny o...W poszczególnych oddziałach sklepu Amazon pojawiły się już oferty na bezprzewodowy kontroler dedykowany najnowszej konsoli giganta z Kioto. W ramach
Opublikowano sobota o 10:243 dni 16 minut temu, Chad Davski napisał(a):Nie moge za duzo pisac, ale to co zrobilo media markt (sprzedawanie bez zielonego swiatla i ustalenie ceny na poziomie na ktorym ustalilo) moze doprowadzic do bardzo niefajnych dla sklepow i graczy konsekwencji :(Z tego co widac w necie ludzie nawalaja tam pre ordery.A jakiekolwiek hinty? Jest sens klepać preorder w MM czy czekać na 8.04? Pewnie taniej nie będzie już nigdzie przez taki falstart.
Opublikowano sobota o 10:333 dni https://www.gamespot.com/articles/microsd-express-cards-for-nintendo-switch-2-here-are-your-options/1100-6530578/Lexar? :)
Opublikowano sobota o 11:283 dni Godzinę temu, Chad Davski napisał(a):Nie moge za duzo pisac, ale to co zrobilo media markt (sprzedawanie bez zielonego swiatla i ustalenie ceny na poziomie na ktorym ustalilo) moze doprowadzic do bardzo niefajnych dla sklepow i graczy konsekwencji :(Z tego co widac w necie ludzie nawalaja tam pre ordery.Ale jakich konsekwencji? Dla graczy? A niby to dlaczego? Dla kogoś jeszcze? Dla sklepów czyli ciebie bo ludzie kupią gdzie indziej? No weź :) Ja się dzisiaj zdecydowałem, zamówienie opłacone w MM. Jak będzie drożej to tylko się cieszyć. Jak będzie taniej to anuluję i wezmę gdzie taniej. Proste;.
Opublikowano sobota o 11:433 dni Konsekwencje dla graczy, bo kupili coś co jest dostępne w sklepie? To znaczy co, przyjedzie Milicja Nintendowatelska i spałuje wszystkich kupujących?
Opublikowano sobota o 11:493 dni No nie wierzę, że gościowi mało dram i próbuje nas straszyć bo kupiliśmy w mm.
Opublikowano sobota o 11:563 dni 12 minut temu, Homelander napisał(a):Konsekwencje dla graczy, bo kupili coś co jest dostępne w sklepie? To znaczy co, przyjedzie Milicja Nintendowatelska i spałuje wszystkich kupujących?Tym przyjadą