Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
12 minutes ago, iluck85 said:

Kumpel to samo ma. Mi normalnie wyskoczyło:

IMG_5470.png

Który sklep?

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

W Poznaniu Awenida. Mam normalnie zapłać przy odbiorze. Kumpel od wczoraj spr i nie ma tego. Apka, telefon, strona zawsze mi wyskakuje w opcji taka płatność.

att.JPWiMv46yGUGG4LTWWFyIwWEx_oB72LrNjySG8ozX04.jpeg

Opublikowano

W dniu 3.04.2025 o 15:58, Pupcio napisał(a):

Dajecie się golić day one czy czekacie nintendo maniaki? 

Powiem tak. Gdyby Bananza był day one to dałbym się ogolić i sfrajerzyć :) Cztery sztosy na premiere to nie w kij dmuchał (Bananza, Mario Kart i 2 razy ulepszona Zelda). A tak to podziękuję i kupię sprzęcik najwcześniej w sierpniu przy okazji urlopu.

Opublikowano

no ja właśnie się zastanawiam czy brać na premierę z Kartem który tak sobie mnie interesuje czy z małpa na wakacje. Na premierę przemawia to, że i tak mam backlog że switcha a mógłbym sobie już go ogrywać na nowym sprzęcie. Plus sprzedaż obecnego oleda i switch 2 wynosi mnie połowę taniej (mniej więcej).

Opublikowano

Oled na Ali lata po 900, Amazon ma za 1200.

Ja mam premierowego Oleda bez gwarancji już, nie wiem nawet czy bym 600zl dostał.

Opublikowano
39 minut temu, Słupek napisał(a):

no ja właśnie się zastanawiam czy brać na premierę z Kartem który tak sobie mnie interesuje czy z małpa na wakacje.

w sumie takiego karta można będzie pewnie szybko spieniężyć i akurat będzie na małpę w lipcu

Opublikowano
  • Autor

Chyba nic nie było mówione więc jaka jest realna szansa że będzie? :) trzeba poczekać na podwyżke do 120$ bo w skromnej cenie 90$ nie ma co oczekiwać za dużo!

Opublikowano

Jedyny minus premiery, to że jest w czwartek. Chyba piątek se wezmę wolny, a w czwartek odbiorę wieczorem.

Opublikowano

17 kwietnia ma być Direct dla Mario Karta to wtedy pewnie poznamy wszystkie tryby gry

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Jedyny minus premiery, to że jest w czwartek. Chyba piątek se wezmę wolny, a w czwartek odbiorę wieczorem.

Dzień zapasu dla kuriera się przyda w razie wypadku wujaszek

Opublikowano
18 godzin temu, zdrowywariat napisał(a):

Do listy zapomniałem dodać kartę pamięci, czyli rozumiem, że na razie największe z tej serii express to 256Gb?

Opublikowano

mnie do MK World przekonały dopiero wczorajsze gameplaye z treehouse, te 24 os na tracku wyraźnie podbijają zadymę, to z krowami poniżej było bardzo intensywne:

Opublikowano

Cena oczywiście w Polsce zawyżona, bo...w sumie nie wiem dlaczego... Ceny gier....eeeh ładna bombę, pjerdolneli. Kupić kupię, ale poczekam na rozwój wypadków, bo robi się ciekawie w Giereczkowie. Mam nadzieję że N będzie mieć utarty nosek, bo go zadzierają. Zeby sprzedawać sprzęt technologicznie ok.11 lat stary, w cenie prawie ps5, no pięknie. Ludzie zrobią wedle własnego uznania, ja jak zwykle zagłosuje portfelem. Pociesza mnie fakt, że wielu jest niezadowolonych z takiego obrotu sprawy i może wyjść bojkot. A bojkot prowadzi do porządnych zmian.

Opublikowano
2 minuty temu, genjuro napisał(a):

Cena oczywiście w Polsce zawyżona, bo...w sumie nie wiem dlaczego... Ceny gier....eeeh ładna bombę, pjerdolneli. Kupić kupię, ale poczekam na rozwój wypadków, bo robi się ciekawie w Giereczkowie. Mam nadzieję że N będzie mieć utarty nosek, bo go zadzierają. Zeby sprzedawać sprzęt technologicznie ok.11 lat stary, w cenie prawie ps5, no pięknie. Ludzie zrobią wedle własnego uznania, ja jak zwykle zagłosuje portfelem. Pociesza mnie fakt, że wielu jest niezadowolonych z takiego obrotu sprawy i może wyjść bojkot. A bojkot prowadzi do porządnych zmian.

Nie moge za duzo pisac, ale to co zrobilo media markt (sprzedawanie bez zielonego swiatla i ustalenie ceny na poziomie na ktorym ustalilo) moze doprowadzic do bardzo niefajnych dla sklepow i graczy konsekwencji :(

Z tego co widac w necie ludzie nawalaja tam pre ordery.

Opublikowano
6 minut temu, genjuro napisał(a):

Myślę, że tego tak nie zostawią, nie da się przeoczyć tysięcy komentarzy “drop the price” na swoim własnym kanale. Ninny już wie, już zorganizowało jakąś konferencję i będą o tym rozmawiać, a jak z tego wybrną, czy obniżą ceny gier to nie wiem, ale raczej tego tak nie zostawią.

Opublikowano

wróciły gry po taniości z amazon.fr

Łowcy Gier
No image preview

Gry Nintendo Switch 2 dostępne w Amazon. Przegląd ofert n...

Kurz po Nintendo Direct powoli opada, a zza niego zaczęły wyłaniać się oferty na konsole, akcesoria, a także gry. Na tych ostatnich postanowiliśmy się

i pro controller też Amazon

Łowcy Gier
No image preview

Preorder pada Nintendo Switch 2 Pro Controller dostępny o...

W poszczególnych oddziałach sklepu Amazon pojawiły się już oferty na bezprzewodowy kontroler dedykowany najnowszej konsoli giganta z Kioto. W ramach
Opublikowano
16 minut temu, Chad Davski napisał(a):

Nie moge za duzo pisac, ale to co zrobilo media markt (sprzedawanie bez zielonego swiatla i ustalenie ceny na poziomie na ktorym ustalilo) moze doprowadzic do bardzo niefajnych dla sklepow i graczy konsekwencji :(

A jakiekolwiek hinty? Jest sens klepać preorder w MM czy czekać na 8.04? Pewnie taniej nie będzie już nigdzie przez taki falstart.

Opublikowano
Godzinę temu, Chad Davski napisał(a):

Ale jakich konsekwencji? Dla graczy? A niby to dlaczego? Dla kogoś jeszcze? Dla sklepów czyli ciebie bo ludzie kupią gdzie indziej? No weź :)

Ja się dzisiaj zdecydowałem, zamówienie opłacone w MM. Jak będzie drożej to tylko się cieszyć. Jak będzie taniej to anuluję i wezmę gdzie taniej. Proste;.

Opublikowano

Konsekwencje dla graczy, bo kupili coś co jest dostępne w sklepie? To znaczy co, przyjedzie Milicja Nintendowatelska i spałuje wszystkich kupujących?

Opublikowano

No nie wierzę, że gościowi mało dram i próbuje nas straszyć bo kupiliśmy w mm.

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał(a):

Konsekwencje dla graczy, bo kupili coś co jest dostępne w sklepie? To znaczy co, przyjedzie Milicja Nintendowatelska i spałuje wszystkich kupujących?

Tym przyjadą

image.png