Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Mario też tańszy u Francuzów https://amzn.eu/d/0SeK0r6Małpa zresztą teżhttps://amzn.eu/d/7XNjbL8
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 13 minut temu, Daffy napisał(a):Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?zastanawiam sie nad tym, dwie stówki taniej + nie wspieranie tej naszej krajowej patologii, win-win. Z drugiej strony pewnie przyjdzie po weekendzie premierowym no i gimnastyka jeśli coś sie popsuje, lose-lose...
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Wszystkie ceny są z przebitką ok. 15% u nas biorąc pod uwagę kurs i najwięcej można ugrać na konsoli. Ja bym brał. Edytowane 8 kwietnia8 kwi przez Sebas
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 26 minut temu, Daffy napisał(a):Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?Nie ma czego się bać poza tym, że nie zagrasz na premierę ale czy to taki duży problem?
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 30 minut temu, Daffy napisał(a):Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?podasz link do tej oferty?
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Nie ma, sami wysyłają dedykowane zaproszenia które jeszcze są weryfikowane mailem i kodem do zakupu dla wybranych userow, którzy wg ich danych zasłużyli na to graniem na switch1 i mają najwyższy abonament
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Ja już robiłem zakupy na irlandzkim Nintendo (w zasadzie do tej pory tylko tam) i zawsze wszystko pozytywnie, mam same dobre wspomnienia. Gdybym rozważał zakup na premierę i dostał zaproszenie od Nintendo to nie zastanawiałbym się ani chwili
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Ja wziąłem od nintendo, na plus to, że kase sciagaja dopiero jakos w okoilcach wysylki :) zamawialem stamtad pare rzeczy i zawsze przychodzily szybko. tak, jest ostrzezenie, ze moze nie dojsc faktycznie na premiere, ale czy to duzy problem? dla mnie nie, a duzo kasy zostaje w portfelu.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 1 minutę temu, Rayos napisał(a):Ja wziąłem od nintendo, na plus to, że kase sciagaja dopiero jakos w okoilcach wysylki :) zamawialem stamtad pare rzeczy i zawsze przychodzily szybko. tak, jest ostrzezenie, ze moze nie dojsc faktycznie na premiere, ale czy to duzy problem? dla mnie nie, a duzo kasy zostaje w portfelu.To gdzie Ty mieszkasz? Bo do Polszu się nie da
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 17 minut temu, Rayos napisał(a):Ja wziąłem od nintendo, na plus to, że kase sciagaja dopiero jakos w okoilcach wysylki :) zamawialem stamtad pare rzeczy i zawsze przychodzily szybko. tak, jest ostrzezenie, ze moze nie dojsc faktycznie na premiere, ale czy to duzy problem? dla mnie nie, a duzo kasy zostaje w portfelu.Też z Irlandii czy np zmieniales na dojczlandow?
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Godzinę temu, Daffy napisał(a):Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?Wszystko jest super dopóki nie ma potrzeby kontaktu z obsługą klienta. Mi wysłali jedną grę zamiast dwóch i dostanie drugiej trwało miesiąc, kontakt prawie zerowy i odpowiadają po tygodniu jak nie lepiej. Wygogluj sobie.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Kiedy miały ruszyć oficjalne zamówienia przedpremierowe? Bo coś cisza oprócz MM i Ultimy. ;)
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 9 minut temu, Daffy napisał(a):Też z Irlandii czy np zmieniales na dojczlandow?zawsze zamawiam z irlandii
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 7 minut temu, MichAelis napisał(a):Wszystko jest super dopóki nie ma potrzeby kontaktu z obsługą klienta. Mi wysłali jedną grę zamiast dwóch i dostanie drugiej trwało miesiąc, kontakt prawie zerowy i odpowiadają po tygodniu jak nie lepiej. Wygogluj sobie.No obsługa wkurwiająca. Mi do zamówienia przedpremierowego donkey konga przyslali zepsuta torbe pedalke(bardzo chcialem miec torbe z malpami i breloczkiem w postaci banana z ktorej na wyjazdach bede wyciagal fajki). Napisalem, ze chce nowa a ta moge im odeslac(na ich koszt ofc), a ci, ze jak chce wymiany to mam wszystko wyslac lacznie z gra i reszta gadgetow.Przypomnialem sobie wtedy czas gry pracowalem w call center na obsludze zamowien i uzylem karty pulapki w postaci karen move "may I speak with the manager" i nagle okazalo sie, ze sie da przyslac mi sama pedalke.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 5 minut temu, pattro napisał(a):Kiedy miały ruszyć oficjalne zamówienia przedpremierowe? Bo coś cisza oprócz MM i Ultimy. ;)nikt nie dawał ogłoszenia z godziną, być może chcą uniknąć sieczki MM na pewno coś koło północy znając ich styl ;)
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Może zarabiamy i dwa razy mniej od tych na zachodzie ale wszystko inne mamy 15% droższe. Mój kraj taki piękny
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 10 minut temu, messer88 napisał(a):@kanabis kiedy w Wapgames?Wiktorgames to strefa wolna od nintendo
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Też dostaliście maila od Nintendo, że Switch 2 jest już dostępny w przedsprzedaży na My Nintendo Store?Chyba nawet spoko cena - bo nie widziałem w polskich sklepikach aby goła konsola była poniżej 2000 zł.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 6 minut temu, Damk napisał(a):Też dostaliście maila od Nintendo, że Switch 2 jest już dostępny w przedsprzedaży na My Nintendo Store?Chyba nawet spoko cena - bo nie widziałem w polskich sklepikach aby goła konsola była poniżej 2000 zł.W MM była w pierwszy dzień za 1999.